Медіаплеєр мережевий Denon DNP-730AE
Медіаплеєр мережевий Denon DNP-730AE Медіаплеєр мережевий Denon DNP-730AE Медіаплеєр мережевий Denon DNP-730AE

Знятий з виробництва

Медіаплеєр мережевий Denon DNP-730AE

  • ID товару: 3799

Новий товар

Аудіоплеєр, Wi-Fi, AirPlay, Ethernet, підтримка iPhone, інтернет-радіо, керування зі смартфона, відтворення з USB-накопичувачів

Більше деталей

22 035 грн.

Дивитись всі товари бренду: Denon

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Новий вбудований дводіапазонний модуль Wi-Fi підтримає стабільний зв'язок з Інтернетом через вашу домашню мережу, зробить доступним величезний світ музики, що транслюється тисячами безкоштовних Інтернет-радіостанцій, а також численними потоковими сервісами, що працюють на основі абонентської плати, таких як Spotify (включаючи SpotifyConnect), hapsody та інші. Завдяки функції AirPlay ви отримуєте можливість трансляції музики з iOS пристроїв, а сертифікація DLNA 1.5 дозволяє використовувати будь-який ПК як джерело (дротовий або бездротовий) музичний поток по домашній мережі.

Співробітники інженерного підрозділу компанії Denon під час створення Denon DNP-730AE проводили відбір компонентів за результатами суворого акустичного тестування на відповідність найвищим стандартам якості звучання. Пристрій оснащений високоточним 32біт/192 кГц цифровим аналоговим конвертором Burr Brown PCM1795, який також використовується в преміум моделях CD програвачів Denon. З його допомогою ви зможете насолодитися кожною миттю, найдрібнішими деталями музичних записів, відчути акустичні реверберації концертного залу. Шляхи проходження сигналу виконані максимально короткою траєкторією і надійно захищені від перешкод. Система придушення джиттера забезпечить повну відсутність спотворень, чисте та натуральне звучання.

Denon DNP-730 AE відтворює цифрові файли з USB-сховищ або за допомогою мережевих підключень. Список форматів включає: MP3, WMA, AAC, ALAC, AIFF, WAV і FLAC HD (до 24/192 кГц). Крім цього, DNP-730AE відтворює DSD файли (з роздільною здатністю 2.8МГц і 5.6МГц) за допомогою технології DLNA. Новий формат зберігання аудіозаписів на жорстких носіях – DSD набирає популярності серед аудіофілів по всьому світу. Для форматів: DSD, WAV, FLAC, AIFF та ALAC реалізована можливість відтворення «без пауз».

DNP-730AE може стати чудовим доповненням до популярного комплекту Denon DCD/PMA-720AE (CD плеєр + 2-канальний інтегральний підсилювач). У той же час цей пристрій дозволить будь-якій традиційній Hi-Fi системі використовувати весь потенціал мережевих можливостей, забезпечивши зручне та стабільне підключення до численних віртуальних потокових сервісів, Інтернет-радіостанцій та мережевих сховищ.

Підключіть пристрій Apple iPod, iPod touch до DNP-730AE через фронтальний порт USB і насолоджуйтесь улюбленою музикою, що зберігається на вашому мобільному пристрої залежно від вашого бажання. Сучасний трирядний дисплей OLED виразно відображає поточну інформацію російською мовою. Оновлена версія фірмової програми Denon Remote App надає повний контроль керування цим пристроєм, а також усією наявною у вас Hi-Fi системою Denon.

Основні характеристики
Тип пристрою аудіоплеєр
Управління зі смартфона Android/iOS
Підтримка форматів
Аудіофайли MP3, WMA, AAC, PCM, WAV, FLAC
Підключення
Входи аудіо стерео, аудіо оптичний
Інтерфейси Wi-Fi, USB 2.0 Type A, Ethernet
Підтримка специфікацій UPnP, DLNA
Підтримка AirPlay є
Аудіо
Макс. бітрейт аудіо в режимі ЦАП 24/192
Особливості підтримка iPhone
Інтернет-радіо є
Конструкція
Дисплей є
Пульт ДУ є
Блок живлення вбудований
Охолодження пасивне
Додатково
Розміри (ШxВxГ) 434x74x297 мм
Вага 2.9 кг
додаткова інформація аудіоформат DSD

Напишіть відгук

Медіаплеєр мережевий Denon DNP-730AE
Аудіоплеєр, Wi-Fi, AirPlay, Ethernet, підтримка iPhone, інтернет-радіо, керування зі смартфона, відтворення з USB-накопичувачів

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ