Мережевий плеєр Naim Uniti Nova Black
Мережевий плеєр Naim Uniti Nova Black Мережевий плеєр Naim Uniti Nova Black Мережевий плеєр Naim Uniti Nova Black Мережевий плеєр Naim Uniti Nova Black Мережевий плеєр Naim Uniti Nova Black Мережевий плеєр Naim Uniti Nova Black

Мережевий плеєр Naim Uniti Nova Black

  • ID товару: 7819

Новий товар

Uniti Nova – чудовий приклад плеєра "все-в-одному" з аудіофільською якістю звучання. Яке б джерело ви не обрали, музика перетвориться на чарівне переживання. Uniti Nova - це еталонна модель серії, це найкраща система "все-в-одному".

Більше деталей

281 059 грн.

100 Товари(ів)
Наявність та ціну уточнюйте

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Naim

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Naim Uniti Nova – чудовий приклад плеєра "все-в-одному" з аудіофільською якістю звучання. Яке б джерело ви не обрали, музика перетвориться на чарівне переживання. Naim Uniti Nova - це еталонна модель серії, це найкраща система "все-в-одному". Підсилювач класу А/В розкачає навіть найвибагливіші колонки, у кожній ноті розкриваючи глибину та детальність.

Бездоганні цифрові технології поєднуються в нових плеєрах Uniti із випробуваною аналоговою базою, що забезпечує фірмове звучання Naim. Відтворюйте, транслюйте, рипуйте та зберігайте музичні колекції у високій роздільній здатності. Нові Uniti дозволяють синхронізувати до п'яти систем Uniti або інших потокових пристроїв Naim та відтворювати музику з будь-якого джерела одночасно у кількох кімнатах. Або слухати різну музику у кожній кімнаті.

Naim Uniti Nova повністю виправдовує своє ім'я – у цьому плеєрі застосовано низку інноваційних технологій, що виділяють його серед інших моделей серії. Nova – це дискретні компоненти найвищої якості, потужний тороїдальний трансформатор, фірмовий регулятор гучності, широкий вибір входів та 80-ватний підсилювач потужності. Uniti Nova – це стандарт системи «все-в-одному».

Новий інтуїтивний додаток Naim App дозволяє легко керувати одним або декількома плеєрами Uniti. У вашому розпорядженні доступ до всієї музики, включаючи Інтернет-радіостанції, потокові сервіси, плейлисти, дискографії та біографії виконавців. Щоб оновити систему бездротового зв'язку, потрібно лише одне натискання! За допомогою програми Naim App можна керувати будь-якими потоковими пристроями Naim.

Кольоровий 5-дюймовий РК-дисплей Uniti Nova оснащений датчиком близькості та "прокидається" при наближенні до нього. Двонаправлений мікропроцесорний пульт дистанційного керування працює в гармонії з регулятором гучності на верхній панелі. Uniti – це повна свобода рухів та радість від використання!

Нові Naim Uniti Nova оснащені надзвичайно потужним 40-бітовим цифровим сигнальним процесором SHARC 4-го покоління. У цифровому сигнальному процесорі використовується буфер оперативної пам'яті Naim (вперше застосований у DAC та NDS) для нульового джиттера. з наступною 16-кратною передискретизацією. Таке рішення дозволяє обійти секцію цифрової фільтрації в ЦАП Burr Brown, що призводить до суттєвих поліпшень якості звучання.

У нових плеєрах «все-в-одному» Uniti істотно покращено комутацію «по повітрю». Процесор Wi-Fi підтримує швидкості 2,4 та 5 ГГц. Крім цього, значно збільшено внутрішній буфер і об'єм пам'яті – Uniti Nova буферизує до п'яти хвилин музики, що забезпечує практично повну відсутність провалів. Вбудовані Wi-Fi антени (по одній з кожного боку) розташовані у відсіках між гребенями теплорадіатора. Ця фірмова система гарантує надійну комутацію без потреби використовувати зовнішні антени.

Зберігайте до 20 000 треків на USB-накопичувачі або SD карті та відтворюйте музику на будь-яких потокових пристроях Naim. У мультирумній системі можна транслювати музику з Uniti Nova на мережеві плеєри (до чотирьох пристроїв).

Серія Uniti, розроблена нашими інженерами та дизайнерами у Солсбері, повністю вірна нашим ключовим принципам. Від точених гребенів теплорадіатора до апретованого чорного алюмінієвого корпусу, від нового фірмового регулятора гучності до підсвіченого постаменту – кожна найдрібніша деталь розглядалася в контексті еталонної якості звучання. Uniti – справжній шедевр промислового дизайну.

Для Uniti було відібрано матеріали, що забезпечують найкращу якість звучання. Екструдовані алюмінієві теплорадіатори є максимальною термічною стабільністю, результатом якої є підвищений термін служби. Виточені на верстатах із ЧПУ прецизійні апретовані алюмінієві панелі створюють ідеальну "оболонку" для чутливих електронних компонентів.

У Uniti використовується аудіофільський дискретний аналоговий регулятор гучності із цифровим керуванням. Його конструкція успадкована від потокового підсилювача NAC-N 272 та нашої еталонної підсилювальної системи Statement. Усередині регулятора гучності вбудована прихована антена Bluetooth.

Серія Uniti призначена для повного зв'язку з музикою. На кольоровому 5-дюймовому РК-екрані відображаються обкладинки альбомів та інший контент. Дисплей оснащений датчиком близькості та прокидається при наближенні до нього, відображаючи музичні метадані, вибрані входи та іншу інформацію. На передній панелі також розташовані кнопки швидкого доступу, включаючи Вибране, Stop та Play.

У класичному стилі Naim новий плеєр Uniti Nova можна модернізувати підключивши зовнішній підсилювач потужності. Для глибших басів можна додати сабвуфер. А якщо у вас велика колекція компакт-дисків, додайте в систему музичний сервер Uniti Core, щоб архівувати, зберігати та відтворювати тисячі альбомів з одного місця.


Технічні характеристики Naim Uniti Nova:

  • Вихідна потужність: 2 х 80 Вт (8 Ом)
  • Входи: 2 x оптичний TOSLink (до 24 біт/192 кГц), 2 x коаксіальний RCA (до 24 біт/192 кГц, DoP 64Fs), 1 x BNC (до 192 кГц, DoP 64Fs), 1 x HDMI ARC, 2 x RCA, 2 x 5-контактний DIN, 2 x USB Type A (спереду та ззаду), 1 x SD card
  • Виходи: 1 x стерео підсилювач потужності, 1 x RCA вихід на сабвуфер/передсилювач, 1 x 3,5 мм джековий роз'єм для навушників
  • Формати: WAV (до 32 біт/384 кГц), FLAC/AIFF (до 24 біт/384 кГц), ALAC (до 32 біт/384 кГц), MP3, AAC, OGG, WMA, DSD 64/128
  • Поточні сервіси: DLNA, UPnP, Google Cast Audio, Apple Airplay, TIDAL, Spotify Connect
  • Бездротові протоколи: Bluetooth AptX HD, WiFi 802.11 b/g/n/ac, AirPlay
  • Потужність: 140 Вт, 0.5 Вт в режимі очікування
  • Розміри (ШхВхГ): 432 x 95 x 265 мм
  • Вага: 13 кг
 
Характеристики
БрендNaim
МодельUniti Nova
ТипМережевий плеєр
Входи2 x оптичний TOSLink (до 24 біт/192 кГц), 2 x коаксіальний RCA (до 24 біт/192 кГц, DoP 64Fs), 1 x BNC (до 192 кГц, DoP 64Fs), 1 x HDMI ARC, 2 x RCA, 2 x 5-контактний DIN, 1 x SD card
Вхід USB2 x USB Type A (спереду та ззаду)
Виходи1 x стерео підсилювач потужності, 1 x RCA вихід на сабвуфер/передсилювач, 1 x 3,5 мм джековий роз'єм для навушників
споживана потужність140 Вт, 0.5 Вт у режимі очікування
КолірЧёрный
Розміри (Ш х В х Г), мм432 x 95 x 265
Вага13 кг

Напишіть відгук

Мережевий плеєр Naim Uniti Nova Black

Uniti Nova – чудовий приклад плеєра "все-в-одному" з аудіофільською якістю звучання. Яке б джерело ви не обрали, музика перетвориться на чарівне переживання. Uniti Nova - це еталонна модель серії, це найкраща система "все-в-одному".

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ