Мережевий плеєр Naim Uniti Core Black
Мережевий плеєр Naim Uniti Core Black Мережевий плеєр Naim Uniti Core Black Мережевий плеєр Naim Uniti Core Black Мережевий плеєр Naim Uniti Core Black

Мережевий плеєр Naim Uniti Core Black

  • ID товару: 7822

Новий товар

Мережевий CD програвач, USB, колір: чорний, Ethernet 10/100/1000, розміри: 95х214х265 мм, вага: 7 кг

Більше деталей

123 186 грн.

100 Товари(ів)
Наявність та ціну уточнюйте

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Naim

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Uniti Core – це суть цифрової музики. Це серйозний апарат, за допомогою якого можна рипувати CD-колекції, зберігати до 100 000 треків, передавати аудіо потокове на інші плеєри Uniti або потокові пристрої Naim і створювати музичні архіви. Uniti Core також можна використовувати як окреме цифрове джерело – просто підключіть ЦАП або підсилювач із цифровим входом та керуйте відтворенням через програму Naim App. Музичний сервер Uniti Core – це бездоганне та безкомпромісне рішення для оцифрування, зберігання, архівації, каталогізації та відтворення музичних колекцій.

Що всередині Uniti Core

Компактний та потужний Uniti Core – ідеальний центр для цифрових музичних колекцій. Кожен елемент цього музичного сервера – від кастомізованої операційної системи, удосконаленого алгоритму рипування, лінійного джерела живлення до антивібраційного алюмінієвого корпусу – спроектований так, щоб гарантувати стабільну та надійну роботу та високу якість звучання. Завдяки покращеній Ethernet технології Uniti Core бездоганно передає потокове аудіо на UPnP плеєри локальної мережі.

Ріпування CD

У Uniti Core використовується унікальний фірмовий алгоритм рипування, що гарантує, що витягнуті дані є ідеальною копією компакт-диска з побітовою точністю. Просто вставте CD і зачекайте кілька хвилин. Потім Uniti Core автоматично каталогізує зариповану музику за допомогою бази даних Rovi, що дозволяє згодом виконувати пошук за назвою, виконавцем, жанром, треком або композитором через програму Naim App. Тепер музика ніколи не загубиться!

Зберігання та архівація музики

Uniti Core – це повна універсальність у виборі можливостей зберігання та відтворення музики. У Uniti Core можна встановити традиційний жорсткий диск або твердотільний накопичувач (SSD) ємністю до 8 Тб – цього достатньо для зберігання 100 000 треків. Uniti Core ідеально підходить для ріпування CD, і при цьому також створює папку для закачувань та рипів, виконаних на інших пристроях. Завдяки цьому ви можете звертатися до всіх музичних колекцій з одного місця. Uniti Core нагадає про необхідність виконати архівацію, тому жоден трек ніколи не буде втрачений.

Музичний сервер

Uniti Core дозволяє транслювати до 12 незалежних аудіо потоків на плеєри Uniti або інші пристрої UPnP™ в мережі з роздільною здатністю до 32 біт/384 кГц.

Блок живлення

Компактний музичний сервер Uniti Core оснащений фірмовим джерелом живлення з тороїдальним трансформатором. Нове лінійне джерело живлення зводить до мінімуму шуми та помітно покращує якість звучання.

Керуйте, як вам зручно

Новий інтуїтивний додаток Naim App дозволяє легко керувати одним або декількома плеєрами Uniti. У вашому розпорядженні доступ до всієї музики, включаючи улюблені Інтернет-радіостанції, потокові сервіси, плейлисти та дискографії та біографії виконавців. Щоб оновити систему бездротового зв'язку, потрібно лише одне натискання! За допомогою програми Naim App можна керувати будь-якими потоковими пристроями Naim, включаючи музичний сервер Uniti Core.

Система Uniti

Бездоганні цифрові технології поєднуються в нових плеєрах Uniti із випробуваною аналоговою базою, що забезпечує фірмове звучання Naim. Відтворюйте, транслюйте, рипуйте та зберігайте музичні колекції у високій роздільній здатності. Нові Uniti дозволяють синхронізувати до п'яти систем Uniti або інших потокових пристроїв Naim та відтворювати музику з будь-якого джерела одночасно у кількох кімнатах. Або слухати різну музику у кожній кімнаті.

Характеристики Мережевий плеєр Naim Uniti Core

  • Вбудований жорсткий диск: максимальний об'єм вбудованого накопичувача: 8 Тб (HDD або SSD)
  • Формати, що відтворюються: WAV до 32біт/384кГц; FLAC, AIFF, ALAC до 24біт/384кГц; DSD 64 та 128; MP3, OGG, WMA, AAC
  • Підтримувані диски: Audio CD (Red Book, CD та CD-R)
  • Додатково: Максимальна кількість плеєрів UPNP, що підключаються: 12
  • Коаксіальний: 1 x BNC S/PDIF
  • USB: 2 x USB Type A (спереду та ззаду)
  • Колір чорний
  • Електроживлення: 100, 115, 230 В; 50 або 60 Гц
  • Потужність: Середня (без підключеного жорсткого диска): 6.7 Вт Режим очікування (без підключеного жорсткого диска): <2 Вт; Режим сну: <0,5 Вт
  • Габарити (В х Ш х Г): 95 х 214 х 265 мм
  • Вага: 7 кг
 
Характеристики
БрендNaim
МодельUniti Core
ТипМережевий плеєр
Вхід USB2 x USB Type A (спереду та ззаду)
споживана потужність:Середня (без підключеного жорсткого диска): 6.7 Вт Режим очікування (без підключеного жорсткого диска): менше 2 Вт; Режим сну: менше 0,5 Вт
КолірЧерный
Розміри (В x Ш x Г), мм95 х 214 х 265
ДодатковоМаксимальна кількість плеєрів UPNP, що підключаються: 12
Вага7 кг
Електроживлення100, 115, 230; 50 або 60 Гц

Напишіть відгук

Мережевий плеєр Naim Uniti Core Black

Мережевий CD програвач, USB, колір: чорний, Ethernet 10/100/1000, розміри: 95х214х265 мм, вага: 7 кг

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ