Мережевий програвач TEAC NT-503-B Black
Мережевий програвач TEAC NT-503-B Black Мережевий програвач TEAC NT-503-B Black Мережевий програвач TEAC NT-503-B Black

Знятий з виробництва

Мережевий програвач TEAC NT-503-B Black

  • ID товару: 7979

Новий товар

При вазі 3.9 кг звукова апаратура має практичний корпус та функціональну лицьову сторону. Бічні панелі виконані із пластику з передбаченими ручками для зручного перенесення, а шасі техніки можу похвалитися гідними противібраційними властивостями.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: TEAC

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Універсальний мережевий плеєр TEAC NT-503 з USB ЦАП преміум-якості та архітектурою типу подвійне моно забезпечує високу якість відтворення завдяки низці технологій та схемних рішень, запозичених у компонентів Esoteric класу High End.

У NT-503 використовується пара мікросхем ЦАП VERITA AK4490, сконструйованих корпорацією Asahi Kasei Microdevices. Архітектура VELVET SOUND («оксамитовий звук») мікросхеми AK4490 здатна видавати повне тонких деталей і виразне звучання навіть поза чутним діапазоном, щоб досягти найкращої якості відтворення аудіо високої роздільної здатності (Hi-Res). Заново розроблена технологія малих спотворень (Low Distortion Technology) забезпечує відношення сигнал/шум краще 112 дБ S/(N+D), що є найвищим досягненням в галузі для ЦАП 120dB-класу.

Крім відтворення DSD-потоків з вихідною роздільною здатністю до 11.2MHz (Native playback), NT-503 підтримує також широке розмаїття джерел Hi-Res, включаючи 32-bit/384kHz PCM. Плавність деталей та видатна точність розміщення джерел звуку відтворюються на межі можливостей формату Hi-Res Audio. ЦАП AK4490 – це продукт бренду Audio4pro™, розроблений Asahi Kasei Microdevices Corporation для професійного аудіо обладнання та цифрових аудіо компонентів класу high-end.

NT-503 має пару тактових генераторів, по одному для кратних частот 44.1 кГц і 48 кГц. Крім того, вхід для зовнішнього синхросигналу з частотою 10 МГц дозволяє підключити ЦАП до рубідієвого генератора Esoteric або до GPS годинника для калібрування або для постійного використання.

В основі кращої у своєму класі якості роботи NT-503 – нова, схемотехніка типу подвійне моно. Від джерела живлення – до мікросхем ЦАП і до аналогових вихідних каскадів, елементна база є дзеркальною парою ідеально підібраних компонентів. Пара високоефективних тороїдальних силових трансформаторів та високоякісні мікросхеми ЦАП VERITA AK4490, наприклад, працюють у кожному каналі як один монофонічний ланцюг, запобігаючи взаємному проникненню аудіо сигналів.

На основі багаторічного досвіду TEAC у конструюванні High-End аудіо у секції аналогового підсилювача працює пара буферних підсилювачів на дискретних елементах з підвищеними струмами. Схеми TEAC-HCLD (High Current Line Driver - (лінійного формувача з високими струмами) у кожному каналі покращують перехідні характеристики при диференціальній обробці в балансному режимі та при паралельній обробці в небалансному режимі виходу. В результаті NT-503 забезпечує широкий динамічний діапазон вихідного сигналу високої роздільної здатності без втрати динамізму музики.

Між цифровою та аналоговою секціями в NT-503 використовується Digital Isolator (цифровий ізолятор), щоб повністю ізолювати кожен шлях живлення та трасу «землі». Він перешкоджає попаданню в аналогову частину всіх шумів із цифрових джерел, зокрема з комп'ютерів, підключених до USB входу, через електроживлення або заземлення. Така схема ізоляції пропонує значні переваги, особливо при відтворенні аудіо високої роздільної здатності, де джерела мають вищі частоти дискретизації.

NT-503 оснащений роздільними тороїдальними силовими трансформаторами високої потужності для лівого та правого каналів, які видають чистий та стабільний струм незалежно від концепції типу подвійне моно. Кожен блок живлення забезпечує стабільний струм живлення для свого каналу, і на нього не впливають зміни споживання струму іншим каналом. Таке харчування зазвичай є привілеєм великих, високоякісних аудіо компонентів, а тут воно застосовується для чудового відпрацювання пікових навантажень.

Безкоштовний додаток "TEAC HR Remote" для iOS та "TEAC AVR Remote" для Android дозволяє НТ-503 підписуватися на онлайн музичні сервіси, такі як Spotify, Deezer та Slacker. Крім того, доступ до Інтернет-радіо порталу забезпечує безкоштовне прослуховування понад 100 000 радіостанцій та 4 млн подкастів у всьому світі.

Як і в UD-503, NT-503 також є високоякісний підсилювач для навушників, який забезпечує вихідну потужність 500 МВт +500 МВт. Схеми "TEAC-HCLD" на чотирьох вихідних транзисторах, що працюють у паралельному режимі, змушують звучати потужно і точно звичайні навушники. Крім того, підсилювач з ексклюзивною конструкцією в класі AB та з розширеним робочим діапазоном у класі А дозволяє NT-503 в основному працювати в А-режимі, що максимізує потенціал звучання для широкого розмаїття навушників, у тому числі з високим імпедансом – аж до 600 ом. .

Характеристики:

  • USB DAC з підтримкою 11.2MHz DSD Native відтворення та 32-bit/384kHz PCM, з PC через один USB кабель
  • Відтворення потокового аудіо у форматах 5.6MHz DSD та 24-bit/192kHz WAV/FLAC по мережі LAN (сумісність із DLNA5 та Home Media Playback)
  • Відтворення аудіо у форматах 5.6MHz DSD та 24-bit/192kHz WAV/FLAC з USB флеш-накопичувачів
  • Високоякісне відтворення без проводів через Bluetooth® з підтримкою aptX®, AAC та SBC кодеків
  • Доступ до інтернет-радіостанцій (TuneIn)
  • Доступ до онлайн музичних сервісів Spotify, Deezer та Slacker
  • Безкоштовний додаток Remote App для керування з пристроїв під iOS та Android
  • Безкоштовна програма для відтворення Music Playback App для Windows/Mac, з підтримкою 11.2MHz DSD
  • Дві мікросхеми ЦАП AK4490 від Asahi Kasei Microdevices Corporation
  • Варіанти DSD та PCM фільтрів для вибору варіантів звучання до смаку
  • Вхід для зовнішнього тактового сигналу 10MHz External Clock для точної синхронізації (тільки для асинхронного режиму USB)
  • Два прецизійні тактові генератори для частот кратних 44.1kHz і 48kHz (тільки для асинхронного режиму USB)
  • Підвищує перетворення до 12.2MHz DSD та 384kHz PCM – для відтворення тонших деталей
  • Схема буферного підсилювача "TEAC-HCLD" Quad Buffer Amplifier із видачею підвищених струмів
  • Схеми прецизійного регулювання гучності "TEAC-QVCS"
  • Балансні на XLR та небалансні на RCA лінійні виходи з фіксованим (0dB, +6dB) або регульованим виходом
  • Перемикання полярності на XLR виходах (2:HOT або 3:HOT)
  • Порт USB B-type для прийому потокового аудіо з PC, Ethernet порт для прийому потокового аудіо з мережі, а також коаксіальний та оптичний цифрові входи
  • Коаксіальний та оптичний цифрові входи на передній панелі для портативних цифрових аудіо плеєрів
  • Підсилювач для навушників на дискретних елементах із вихідною потужністю 500mW + 500mW
  • Великий індикатор гучності на яскравому OLED дисплеї (4-ступінчастий диммер плюс відключення Off)
 
Характеристики
БрендTEAC
МодельNT-503-B
ТипМережевий програвач
Частотний діапазон5 Гц - 80000 Гц
Вихідна потужність на навушники2 х 500 мВт
BluetoothЄ
ВходиUSB B-type; Ethernet порт; Оптичний вхід;
Вхід USBUSB-B
Лінійний вихідЄ
Коефіцієнт нелінійних спотворень0,0015%
Співвідношення сигнал/шум110 дБ
Імпеданс188 Ом (XLR); 150 Ом (RCA)
КолірЧорний
Розміри (Ш х В х Г), мм290х81х249
Пульт ДУНі
ДодатковоАпемплер; Функція підсилювача; Можливість застосування зовнішнього клаку
Вага без упаковки3,9 кг

Напишіть відгук

Мережевий програвач TEAC NT-503-B Black

При вазі 3.9 кг звукова апаратура має практичний корпус та функціональну лицьову сторону. Бічні панелі виконані із пластику з передбаченими ручками для зручного перенесення, а шасі техніки можу похвалитися гідними противібраційними властивостями.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ