Мережевий кабель Isotek EVO3 Ascension 2,0 м
Мережевий кабель Isotek EVO3 Ascension 2,0 м Мережевий кабель Isotek EVO3 Ascension 2,0 м Мережевий кабель Isotek EVO3 Ascension 2,0 м

Мережевий кабель Isotek EVO3 Ascension 2 м

  • ID товару: 8668

Новий товар

Силовий кабель, провідник: срібна мідь, перетином: 4,0 мм2, діелектрик: Teflon FEP, наповнювач: повітряні трубки з Teflon FEP, обгортка: майлар, зовнішня плітка: поліхлорвініл, роз'єми: Schuko - IEC (безкиснева мідь з чистими провідниками покриттям).

Ціна за шт.

Більше деталей

130 796 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Isotek

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Кабель IsoTek EVO3 Ascension виводить конструювання силових кабелів нового рівня технічного новаторства. Його унікальна конструкція складається з провідників міді безперервного лиття, що пройшли глибоку кріогенну обробку, за методом OHO зі срібним покриттям. Ізоляція зі спіненого FEP діелектрика з частковим вкрапленням подрібненого пропілену FEP, що кріпить конструкцію. Кожен з окремих провідників обернутий майларом з подальшим екрануванням мідним екраном OFC і має загальну завивку всередині загальної оболонки.

Кабель IsoTek EVO3 Ascension мало сприйнятливий до шумової складової на найнижчому рівні, і розкриває голографічне звукове зображення, повітряне та незрівнянне у своїй мікродинаміці. Це вражає.

Провідники розташовані в паралельній конфігурації з легким обертовим загином. Ця технологія залишається першою лінією захисту при придушенні радіочастотних і електромагнітних перешкод. Провідники: провідники з міді безперервного лиття методом перерізом OHO 4,0 мм2 зі срібним покриттям. Такі провідники забезпечують набагато більший рівень чистоти, ніж традиційна мідь OFC. Кожен із провідників пройшов глибоку кріогенну обробку — до –196°C. Геометрія і металургія, використані в цьому кабелі, набагато перевершують найвиразніші зразки вражаючої провідності.

Щоб отримати діелектрик, безпосередньо близький до вакууму, компанія IsoTek створила діелектрик Virtual Air, що забезпечує постійну електричну в 1,0548. Цей повітряний бар'єр досягнутий завдяки мінімальному перехідному опору та використанню мосту з тефлону (FEP). Тефлон FEP є чудовим діелектиком за своєю природою - завдяки низькому коефіцієнту, і першим вибором в інтересах безпеки через низьку температуру, так і електричну ізоляцію.

Повітряні трубки з чистого тефлону (FEP) оточують кожен із провідників, зберігаючи низьку електричну постійну та надійність конструкції кабелю. Кожне складання провідників покрито майларом, що дає найкращу ізоляцію кожної окремої складання екранів, а також працює як додатковий бар'єр проти радіочастотних перешкод.

Як зовнішнє обплетення використаний поліхлорвініл, що надає високий ступінь гнучкості та механічного демпфування та сили. На кабель IsoTek Ascension встановлюються замовні для IsoTek аудіофільські роз'єми надвисокої якості з надійної безкисневої міді з чистими провідниками зі срібним покриттям. Вони дають найвищий рівень провідності та гравітаційної стійкості.

Складна конструкція кабелю IsoTek Ascension дає підвищену відкритість звучання з неперевершеною мікродинамічною подробицею і внутрішнім простором та легкістю між інструментами в межах звукової сцени.

Технічні характеристики:

  • Тип пристрою: Мережевий кабель готовий
  • Колір: Бузковий
  • Довжина, м: 2
  • Перетин провідника, мм2: 4
  • Матеріал провідника: Срібна мідь
  • Матеріал діелектрика: Teflon FEP
  • Діаметр: 17,5 мм
  • Матеріал екрану: Подвійний активний екран, Oxygen Free Copper (OFC), Mylar
  • Тип роз'єму: Schuko - IEC (безкиснева мідь із чистими провідниками зі срібним покриттям)
  • Можливі роз'єми: C7, C15, C19
 
Характеристики
БрендIsotek
МодельEVO3 Ascension 2,0 м
ТипМережевий кабель
Довжина шнура2 м
Тип роз'ємуSchuko - IEC (безкиснева мідь із чистими провідниками зі срібним покриттям)
Максимальний переріз кабелю4 мм²
Діаметр кабелю17,5 мм
Матеріал ізоляціїПодвійний активний екран, Oxygen Free Copper (OFC), Mylar
Матеріал провідникаСрібна мідь
Роз'ємиможливі: C7, C15, C19
КолірБузковий
ДіелектрикTeflon FEP

Напишіть відгук

Мережевий кабель Isotek EVO3 Ascension 2 м

Силовий кабель, провідник: срібна мідь, перетином: 4,0 мм2, діелектрик: Teflon FEP, наповнювач: повітряні трубки з Teflon FEP, обгортка: майлар, зовнішня плітка: поліхлорвініл, роз'єми: Schuko - IEC (безкиснева мідь з чистими провідниками покриттям).

Ціна за шт.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ