Rotel RA-11
Rotel RA-11 Rotel RA-11 Rotel RA-11

Знятий з виробництва
  • ID товару: 1937

Новий товар

Інтегральний підсилювач, 2 х 40 Вт (8 Ом), сигнал/шум 100 дБ, спотворення 0,03%, 4 входи, ЦАП 24 біт/192 кГц, ММ-фонокоректор, вихід на навушники, вага 6,4 кг.
Колір: Black/Silver

Більше деталей

20 862 грн.

Дивитись всі товари бренду: Rotel

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Стереофонічний підсилювач Rotel RA-11 має такий самий форм-фактор, як і молодша «десята» модель, але його функціонал значно розширено. Апарат має цифрове управління на базі мікропроцесора, а всі його режими відображаються на РК-дисплеї. Крім того, розширено і комутаційні можливості підсилювача. Він, як і раніше, має входи для чотирьох лінійних джерел сигналу та MM-звукоснімача програвача вінілових дисків, проте тепер до них додалися два коаксіальні та два оптичні цифрові входи. Rotel RA-11 оснащений вбудованим цифро-аналоговим перетворювачем Wolfson WM8740 з параметрами 24 біти/196 кГц. А на передній панелі роз'єм для підключення портативного плеєра замінив USB-порт, до якого можна приєднувати iPod/iPhone, або флеш-накопичувачі музичними файлами. Цей порт підходить і для підключення сумісного Bluetooth-донгла, бездротового зв'язку з гаджетами. До підсилювача можна підключити дві пари акустичних систем, є вихід для зовнішньої системи управління, а також з підсилювача.

У підсилювачі передбачено регулювання стереобалансу та тембру звуку в області низьких та високих частот, а всі встановлені значення параметрів відображаються на дисплеї. Також є можливість відключення регулювання тембрів для отримання лінійної АЧХ. Rotel RA-11 розвиває по 40 ват на канал при роботі на 8-омні акустичні системи, і має напористий і динамічний звук. У схемі підсилювача використані добірні комплектуючі, у тому числі якісні конденсатори великої ємності у фільтрі блоку живлення, та високострумові вихідні конденсатори. Схема RIAA-коректора виконана з урахуванням прецизійних пасивних елементів, і має дуже низький рівень шумів.

Цей підсилювач здатний замінити собою відразу два пристрої, і при підключенні до якісного джерела цифрового сигналу забезпечує дуже точне та збалансоване звучання музичних композицій різних жанрів. На сьогодні Rotel RA-11 є однією з найцікавіших пропозицій щодо співвідношення якість/ціна у своєму сегменті ринку.


Особливості стереопідсилювача Rotel RA-11

  • Вбудований ЦАП 24 біта/192 кГц
  • Вихід із підсилювача
  • Вхід для MM-звукознімача

Характеристики стереопідсилювача Rotel RA-11

Вихідна потужність 2 х 40 Вт (8 Ом)
Входи 2 оптичних, 2 коаксіальних, 4 лінійних, для MM-звукоснімача, USB
Виходи PreOut, на навушники
Діапазон частот 10 Гц – 100 кГц (+/- 1 дБ)
Співвідношення сигнал/шум більше 100 дБ
Загальні гармонічні спотворення менше 0,03%
Відтворювані файли Real Audio, mp3, ogg Vorbis, wav, aiff, au
ЦАП Wolfson WM8740, 24 біта/192 кГц
Габарити 430 х 72 х 342 мм
Вага 6,39 кг

Напишіть відгук

Rotel RA-11

Інтегральний підсилювач, 2 х 40 Вт (8 Ом), сигнал/шум 100 дБ, спотворення 0,03%, 4 входи, ЦАП 24 біт/192 кГц, ММ-фонокоректор, вихід на навушники, вага 6,4 кг.
Колір: Black/Silver

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ