Стерео ресивер Naim Uniti Star Black
Стерео ресивер Naim Uniti Star Black Стерео ресивер Naim Uniti Star Black Стерео ресивер Naim Uniti Star Black Стерео ресивер Naim Uniti Star Black

Стерео ресивер Naim Uniti Star Black

  • ID товару: 7824

Новий товар

Мережевий програвач, конструкція все-в-одному, вихідна потужність: 2 х 70 Вт (8 Ом), потокові сервіси: Google Cast Audio, Apple Airplay, TIDAL , Spotify Connect мм, вага: 12 кг, колір: чорний

Більше деталей

232 500 грн.

100 Товари(ів)
Наявність та ціну уточнюйте

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Naim

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Uniti Star повністю виправдовує свою назву – це справжня зірка! Завдяки найширшому набору функцій і здатності відтворювати, рипувати і зберігати CD і транслювати потокове аудіо Uniti Star дає воістину безмежні можливості. Слухайте музику у високій роздільній здатності, відтворюйте або скрипуйте CD, налаштуйте улюблені Інтернет-радіостанції, насолоджуйтесь мільйонами треків із потокових аудіосервісів та чудовим звучанням телевізора та ігрових приставок. Uniti Star розкачає практично будь-які колонки та наповнить ваш будинок якісним звуком.

Що всередині Uniti Star

Оскільки Uniti Star оснащений CD-приводом, інженери Naim звертали особливу увагу на термічну стабільність та мінімізацію взаємодій між компонентами. Вбудований CD-привід здатний зчитувати інформацію на високій швидкості, що суттєво прискорює рипування компакт-дисків.

Удосконалена програма Naim App

Новий інтуїтивний додаток Naim App дозволяє легко керувати одним або декількома плеєрами Uniti. У вашому розпорядженні доступ до всієї музики, включаючи улюблені Інтернет-радіостанції, потокові сервіси, плейлисти та дискографії та біографії виконавців. Щоб оновити систему бездротового зв'язку, потрібно лише одне натискання! За допомогою програми Naim App можна керувати будь-якими потоковими пристроями Naim.

Кольоровий дисплей та інтуїтивний пульт ДК

Кольоровий 5-дюймовий РК-дисплей Uniti Star оснащений датчиком близькості та "прокидається" при наближенні до нього. Двонаправлений мікропроцесорний пульт дистанційного керування працює в гармонії з регулятором гучності на верхній панелі. Uniti – це повна свобода рухів та радість від використання!

Система Uniti

Бездоганні цифрові технології поєднуються в нових плеєрах Uniti із випробуваною аналоговою базою, що забезпечує фірмове звучання Naim. Відтворюйте, транслюйте, рипуйте та зберігайте музичні колекції у високій роздільній здатності. Нові Uniti дозволяють синхронізувати до п'яти систем Uniti або інших потокових пристроїв Naim та відтворювати музику з будь-якого джерела одночасно у кількох кімнатах. Або слухати різну музику у кожній кімнаті.

Розробка Uniti

Серія Uniti, розроблена нашими інженерами та дизайнерами у Солсбері, повністю вірна нашим ключовим принципам. Від точених гребенів теплорадіатора до апретованого чорного алюмінієвого корпусу, від нового фірмового регулятора гучності до підсвіченого постаменту – кожна найдрібніша деталь розглядалася в контексті еталонної якості звучання. Uniti – справжній шедевр промислового дизайну.

Ретельний підбір матеріалів

Для Uniti було відібрано матеріали, що забезпечують найкращу якість звучання. Екструдовані алюмінієві теплорадіатори є максимальною термічною стабільністю, результатом якої є підвищений термін служби. Виточені на верстатах із ЧПУ прецизійні апретовані алюмінієві панелі створюють ідеальну "оболонку" для чутливих електронних компонентів.

Прецизійний регулятор гучності

У Uniti використовується аудіофільський дискретний аналоговий регулятор гучності із цифровим керуванням. Його конструкція успадкована від потокового підсилювача NAC-N 272 та нашої еталонної підсилювальної системи Statement. Усередині регулятора гучності вбудована прихована антена Bluetooth.

Надайте музиці колір!

Серія Uniti призначена для повного зв'язку з музикою. На кольоровому 5-дюймовому РК-екрані відображаються обкладинки альбомів та інший контент. Дисплей оснащений датчиком близькості та прокидається при наближенні до нього, відображаючи музичні метадані, вибрані входи та іншу інформацію. На передній панелі також розташовані кнопки швидкого доступу, включаючи Вибране, Stop та Play.

Характеристики Стерео ресивер Naim Uniti Star

  • Тип підсилювача: Стереоресівер, Інтегральний підсилювач
  • Країна (Головний офіс): Великобританія
  • Потужність підсилювача: 2х70 Вт (8 Ом)
  • Функції/можливості: USB, Вбудований ЦАП (DAC), Бездротове підключення, Підтримка iPhone/iPod/iPad, Ethernet (мережевий), FM/інтернет-радіо, Інтернет-радіо
  • Тип ЦАП (DAC): Burr Brown 32 біт/384 кГц
  • Бездротове підключення: AirPlay, Wi-Fi, Bluetooth
  • Відтворення аудіо файлів: Аудіо файли високої роздільної здатності (Hi-Res Audio 32/384) DSD 64, 128, WAV, FLAC, AIFF, ALAC, MP3, AAC, OGG, WMA
  • РК-дисплей: так, кольоровий 5 дюймовий
  • Входи: 1 х лінійний (RCA), 2 х цифровий оптичний, 2 х цифровий коаксіальний, USB, 2 х USB
  • Виходи: 1 х лінійний (RCA), 1 х з підсилювача (PRE OUT), 1 х вихід на навушники, на 1 пару АС
  • Пульт ДК: так, Naim App
  • Габарити (ВхШхГ): 95 x 432 x 265 мм
  • Вага: 12 кг
  • Колір чорний
 
Характеристики
ТипСтерео ресивер
Входи1 х лінійний (RCA), 2 х цифровий оптичний, 2 х цифровий коаксіальний
Виходи1 х лінійний (RCA), 1 х з підсилювача (PRE OUT), 1 х вихід на навушники, на 1 пару АС
Розміри (В x Ш x Г), мм95 x 432 x 265

Напишіть відгук

Стерео ресивер Naim Uniti Star Black

Мережевий програвач, конструкція все-в-одному, вихідна потужність: 2 х 70 Вт (8 Ом), потокові сервіси: Google Cast Audio, Apple Airplay, TIDAL , Spotify Connect мм, вага: 12 кг, колір: чорний

Напишіть відгук

10 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ