Підсилювач SMSL SA400 Black
Підсилювач SMSL SA400 Black Підсилювач SMSL SA400 Black Підсилювач SMSL SA400 Black

Підсилювач SMSL SA400 Black

  • ID товару: 22876
  • Артикул: 90402424

90402424

Новий товар

Інтегральний підсилювач, ЦАП ALC4042, Bluetooth 5.0, aptX, 230Вт x 2, вихід на сабвуфер, XLR, COAX, RCA, USB 32 bits 384KHz, ПДК.

Більше деталей

25 272 грн.

Дивитись всі товари бренду: S.M.S.L

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

SMSL SA400 – цифровий підсилювач (для АС). Відрізняється високою потужністю, компактним корпусом та лаконічним дизайном. Має ті ж габарити, що й інші продукти 400 серії, що дозволяє сформувати стильний аудіофільський стек. Оснащений модулем Bluetooth.
Корпус пристрою виготовлений з матового алюмінію, пофарбованого в темний приємний відтінок. Складання девайсу - бездоганна, і це не дивно, адже він представляє флагманську лінійку виробника. На лицьовій стороні користувач виявить 1,9” LCD-дисплей, який одержав опції контролю яскравості та часу автовідключення. Крім екрану, фронтальна панель містить логотип компанії, а також фірмовий регулятор гучності із вписаною фізичною клавішею. До речі, комплект поставки передбачає компактний пульт дистанційного керування, що має доступ до повного переліку налаштувань. Тильна панель (в свою чергу) "окупована" відносно багатим набором інтерфейсом, серед яких дві пари аналогових входів (XLR і RCA), вихід для сабвуфер і, звичайно ж, акустичні термінали гвинтового типу. Тут же знаходиться роз'єм для силового кабелю, що дозволяє з часом легко замінити комплектний провід на більш аудіофільський.
SMSL SA400 оснащений модулем Bluetooth 5-го покоління (v.5.0) з підтримкою найбільш затребуваних кодеків: SBC, AAC та aptX; для впевненого прийому в комплект постачання включено акуратну антену. Варто відзначити, що при проходженні сигналу по Bluetooth, цифро-аналогове перетворення здійснюється DSP-процесором, а не виділеним ЦАП-ом, тому на визначне звучання підсилювача, "грає" аудіо по Bluetooth, очікувати не доцільно.
Основою підсилювального тракту служить пара інтегрованих цифрових схем STA516BE by STMicroelectronics, що забезпечують феноменальні показники вихідної потужності, що становлять 230 Вт/4 Ом та 110 – на 8 Ом. Це дозволяє розкачати не тільки поличну, а й акустику підлоги. Більш того, на борту апарату присутні чіпи контролю гучності NJW1195 та управління еквалайзером NJW1119A, блок захисту від перепадів напруги та інші аудіофільські компоненти. У плані безпосередньо звукового тюнінгу SA400 може похвалитися грамотним калібруванням АЧХ, виразними частотними переходами, натуральними тембрами, широким динамічним діапазоном і практично повною відсутністю фонового шуму. Особливий інтерес викликає простора стереопанорама із чіткою локалізацією окремих інструментів та планів. Завершує розповідь про аудіопотенціал пристрою його розширений набір для оптимізації звучання, що включає 3-х позиційне регулювання гейну, 9 пресетів еквалайзера, а також класичний темброблок.

Характеристика:

  • Тип пристрою: Підсилювач
  • Формат пристрою: Стаціонарний
  • Функція ЦАП: Ні
  • Підсилювач для навушників: Ні
  • Входи: Bluetooth, RCA, XLR
  • Виходи: RCA, Акустичний
  • Підсилювач для пасивної акустики:
  • Вихідна потужність акустичного підсилювача, Вт: 460 (4 Ом); 220 (8 Ом)
  • Колір чорний
 
Характеристики
БрендSMSL
МодельSMSL SA400 Black
КолірЧорний
Гарантія12 місяців

Напишіть відгук

Підсилювач SMSL SA400 Black

Інтегральний підсилювач, ЦАП ALC4042, Bluetooth 5.0, aptX, 230Вт x 2, вихід на сабвуфер, XLR, COAX, RCA, USB 32 bits 384KHz, ПДК.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ