Попередній підсилювач Unison Research S6
Попередній підсилювач Unison Research S6 Попередній підсилювач Unison Research S6

Стерео підсилювач Unison Research Simply Italy Black

  • ID товару: 3630
  • Артикул: PF003

PF003

Новий товар

Інтегральний стерео підсилювач, ламповий, клас А, вихідна потужність: 12 Вт на канал 6 Ом, частотний діапазон: 20 Гц – 50 кГц, габарити: 260 x 350 x 190 мм, вага: 15 кг

Більше деталей

111 800 грн.

109 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Unison Research

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Підсилювач Simply Italy був випущений італійською компанією Unison Research як заміна Simply Two, і на сьогодні є найдоступнішим за вартістю ламповим апаратом у каталозі фірми. При цьому, як і старші моделі, Simply Italy виготовляється вручну і налаштовується на заводі фірми в Італії.

Не зважаючи на компактні розміри, підсилювач дуже непогано екіпірований. Тут є селектор входів на п'ять лінійних джерел сигналу, моторизований регулятор гучності Alps. Відповідно, апарат має і дистанційне керування, і комплектується великим пультом дистанційного керування в дерев'яному корпусі з металевою верхньою панеллю. З розсипу кнопок на ній в даному випадку потрібні тільки ті, які керують гучністю Simply Italy, інші будуть затребувані для інших компонентів фірми.

На задній панелі підсилювача є якісні гвинтові гнізда для підключення колонок – перемикач імпедансу акустики не передбачено. Підсилювач розрахований на акустику опором 6 Ом, тобто до нього можна підключати і 8, і 4-омні колонки. Таке рішення може не сподобатися аудіопуристам, але не можна не враховувати той факт, що, наприклад, «номінально» 8-омна акустика може змінювати свій імпеданс на різних частотах у досить широких межах.

Якість виготовлення підсилювача дуже висока, і тут теж не помітно жодних компромісів, які можна було б очікувати з огляду на скромну вартість Simply Italy. Дерев'яна лакована передня панель з контрастними вставками навколо точених ручок керування, виконаних з немагнітного матеріалу і тумблера включення, що мають приємний робочий хід, позолочені контактні поверхні всіх роз'ємів, точно пригнані деталі - причепитися в зовнішньому вигляді апарата буквально ні до чого. Дві вигнуті, відполіровані до дзеркального блиску панелі служать як теплові відбивальні лампи, які досить сильно гріються при роботі підсилювача. При бажанні лампи можна закрити металевою захисною сіткою, яка купується окремо.

Під нижньою кришкою виявляється основна друкована плата, на якій змонтовано більшість компонентів підсилювача, і ще одна з мікропроцесором системи ДУ. Всі з'єднувальні дроти акуратно зібрані в джгути, що також дозволяє знизити рівень електричних перешкод. Ручка перемикання входів насаджена на шків, який проходить весь корпус наскрізь, до плати з вхідними роз'ємами, де розташований власне селектор. Дуже грамотне рішення, що дозволяє звести до мінімуму наведення на звуковий сигнал, і водночас відмовитися від використання дорогих (і не завжди надійних) реле.

Під фігурною кришкою ховаються два вихідні трансформатори, які компанія Unison Research виготовляє тільки сама. Мережевий тороїдальний трансформатор, діодний міст і перший LC-фільтр загальні (деякий відступ від принципів подвійного моно), але далі схема живлення роздвоюється, що дозволяє отримати хороший поділ стереоканалів.

Схема підсилювача виконана на кшталт класичного мінімалізму. Попередній двокаскадний підсилювач, побудований на лампі ECC82, перший тріод якої включений за схемою без зворотного зв'язку (катод з'єднаний безпосередньо із «загальним» проводом), а другий працює з автозміщенням. Перемикаючи катодні резистори за допомогою тумблера, розташованого на верхній панелі підсилювача, можна змінювати коефіцієнт посилення цього каскаду.

Вихідний каскад Simply Italy виконаний на базі пентода EL34 (всі лампи в підсилювачі російського виробництва), включеного в ультралінійному режимі в чистому класі А. Вихідна потужність підсилювача становить 12 Вт, що дуже непогано для такого режиму роботи ламп. Для живлення ниток розжарювання вхідної лампи, з метою зниження рівня перешкод, використовується постійна напруга.

Попередній прогрів для лампового підсилювача необхідний у прямому значенні слова, він починає по-справжньому звучати хвилин через 10 після включення. Unison Research Simply Italy має на диво зібраний і динамічний звук, з чітким і глибоким басом, і дуже нейтральними і детальними середніми частотами. Як і будь-який якісний ламповий підсилювач, Simply Italy насправді практично не фарбує звук, але навіть при потужності в кілька ватів (регулятор гучності в першій третині) має дивовижну здатність контролювати акустику - баси перестають гудіти, при цьому не втрачаючи потужності, вокал звучить дуже артикульовано, а високі частоти навіть у найенергійніших пасажах не втомлюють. Духові інструменти замість різкості набувають приємної шовковистості, проте при цьому чітко чутно переміщення клапанів під пальцями музиканта.

Характеристики:

  • Тип підсилювача:Інтегральний підсилювач
  • Клас підсилювача: High-End
  • Схемотехніка: ламповий
  • Країна (Головний офіс): Італія
  • Потужність підсилювача: 2х10 Вт (8 Ом)
  • Діапазон частот: 20 Гц – 50 кГц
  • Додатково: лампи, що використовуються, - ECC82 (попер.), EL34 (вікон.).
  • Входи: 4 x лінійний (RCA)
  • Виходи: на 2 пари АС
  • Пульт ДК: так
  • Потужність:85 Вт
  • Габарити (ШхВхГ): 260 x 350 x 190 мм
  • Вага:15 кг
 
Характеристики
БрендUnison Research
МодельSimply Italy Black
ТипСтерео підсилювач
КолірBlack
Розміри (Ш х В х Г), мм260 x 350 x 190 мм
Вага15 кг

Напишіть відгук

Стерео підсилювач Unison Research Simply Italy Black
Інтегральний стерео підсилювач, ламповий, клас А, вихідна потужність: 12 Вт на канал 6 Ом, частотний діапазон: 20 Гц – 50 кГц, габарити: 260 x 350 x 190 мм, вага: 15 кг

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ