Стерео підсилювач Marantz PM10
Стерео підсилювач Marantz PM10 Стерео підсилювач Marantz PM10 Стерео підсилювач Marantz PM10

Стерео підсилювач Marantz PM10

  • ID товару: 3752

Новий товар

Інтегрований підсилювач серії Premium; вихідна потужність: 200 Вт/400 Вт (8/4 Ом, RMS); вхід фонокорректора: MM та MC картриджі; діапазон частот: 5 Гц – 50 кГц; спотворення (THD): 0.005%; демпінг-фактор: 500; розміри (ШхВхГ): 440х168х453 мм; вага: 21.5 кг

Більше деталей

374 400 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Marantz

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Інтегрований підсилювач преміальної серії Marantz PM-10 створений для встановлення нових стандартів якості для всіх сучасних музичних форматів. Насправді цей неймовірно потужний інтегральний підсилювач спроектований таким чином, що нагадує швидше окремий висококласний підсилювач і пару моноблочних підсилювачів потужності, укладених в одному корпусі з чудовою обробкою, і покликаний забезпечити максимальну продуктивність і зробити незабутнє візуальне враження.

Створення інтегрального підсилювача з конструкцією типу подвійного моно в корпусі стандартних розмірів стало можливим завдяки використанню імпульсної технології посилення, яка дозволяє максимально розкрити все багатство аудіозаписів, чи то вінілові LP пластинки, чи новітні аудіофайли високої роздільної здатності, при цьому забезпечуючи неймовірну міць і контроль, необхідні для найпримхливіших акустичних систем, дозволяючи їм максимально ефективно виконати свою роботу.

Використання конструкції типу подвійне моно передбачає наявність незалежних джерел живлення для кожного з моно каналів і для підсилювача. Крім цього, PM-10 оснащений також додатковим трансформатором для підсилювача, що забезпечує незалежність слабких сигналів, що проходять у його схемі, від впливу потужних вихідних каскадів. У підсилювачі також передбачено спеціальний блок живлення для секції мікропроцесора, який керує селектором входів, регулюванням гучності тощо, що гарантує захист звукового тракту від впливу перешкод, що походять від секції управління.

Marantz PM-10 є суто аналоговим підсилювачем. Наявність вбудованого в підсилювач цифро-аналогового перетворювача може здатися дуже зручним, проте цифрові схеми, за своєю природою, є досить "галасливими" і можуть негативно впливати на аналогові сигнали, що проходять через підсилювач. Ось чому ЦАПи використовуються тільки в SACD та мережевих аудіо плеєрах Marantz, тоді як підсилювачі Premium серії залишаються максимально "чистими". Більш того, щоб отримати максимум з чистоти конструкції, Marantz PM-10 оснащений режимом «Purest Mode», який дозволяє відключати всі зайві ланцюги, даючи сигналу максимально чистий шлях через підсилювач. Крім цього, PM-10 є також режим "Power Amp Direct", який дозволяє подавати сигнал з вхідної секції прямо на потужні каскади, перетворюючи PM-10 в чистий підсилювач потужності.

Marantz PM-10 має повністю балансну схемотехніку - починаючи вхідною секцією і закінчуючи каскадом підсилювача потужності: є два комплекти балансних входів, а також пара звичайних небалансних лінійних входів (плюс високоякісний фонокоректор), сигнали з яких перетворюються на балансні до того, як . За рахунок того, що сигнал є балансним на всьому шляху проходження та завдяки використанню оптимізованого блоку живлення, інженерам Marantz вдалося досягти максимальної чистоти сигналу та придушення перешкод. Для отримання необхідної потужності при збереженні балансової конструкції, Marantz вирішили використовувати мостову схему. Така балансова концепція реалізує обробку сигналу від входу до виходу без земляної шини.

Marantz PM-10 використовує мостове включення вихідних каскадів підсилювачів потужності, що забезпечує велику потужність: PM-10 видає 2 х 200 Вт при навантаженні 8 Ом і 2 х 400 Вт при 4 Ом, завдяки чому він легко справляється навіть з найвимогливішими колонками. також з акустичними системами, імпеданс яких змінюється у межах залежно від частоти.

У підсилювачі PM-10 використовуються фірмові гіпердинамічні модулі нового покоління HDAM-ЅА3, що є частиною топології струмового зворотного зв'язку, яка розрахована на широкий динамічний і частотний діапазон – що особливо цінно для сучасних Hi-Res аудіо форматів. Батарея ємних конденсаторів із ультрашвидким розрядом також сприяє максимально швидкій реакції у відповідь на вимоги великих струмів від вихідних каскадів. Таку ж схему з струмовим зворотним зв'язком використовували і у фонокоректорі PM-10, який дозволяє використовувати головки звукознімачів з рухомою котушкою (МС) або рухомим магнітом (ММ) для найкращого відтворення вінілових пластинок.

Подібно до свого напарника SACD/CD-плеєра з ЦАП SA-10, інтегрований підсилювач PM-10 був сконструйований за найвищими стандартами, в його основі лежить двошарове шасі з мідним покриттям, що забезпечує придушення електричних і механічних перешкод, і корпус з масивних і товстих алюмінієвих. панелей. Обидва компоненти мають міцні опори з литого алюмінію. Крім цього, підсилювач PM-10 оснащується особливими, заново сконструйованими, ексклюзивними клемами Marantz SPKT-100+, виготовленими з міді високої чистоти.

Загальне

Тип підсилювача: Інтегральний підсилювач
Країна (Головний офіс): Японія
Потужність підсилювача: 1х200 Вт (8 Ом)
Діапазон частот: 5 Гц – 50000 Гц (± 3 дБ)
Співвідношення сигнал/шум: 113 дБ
Коефіцієнт нелінійних спотворень (КНІ), %: 0.005
Тип звукознімача: MM, MC

Входи/виходи

Входи: 2 х балансний (XLR), Phono (фонокоректор), 7 х лінійний (RCA)
Виходи: 2 х лінійний (RCA), 1 х вихід на навушники

Додатково

Пульт ДУ: RC004PMSA
Блок живлення: тороїдальний трансформатор у блоці живлення підсилювача, імпульсний блок живлення на 600 Вт (SMPS)
Споживана потужність: 270 Вт
Габарити (ШхВхГ): 440 х 168 х 453 мм
Вага: 21.5 кг



Напишіть відгук

Стерео підсилювач Marantz PM10

Інтегрований підсилювач серії Premium; вихідна потужність: 200 Вт/400 Вт (8/4 Ом, RMS); вхід фонокорректора: MM та MC картриджі; діапазон частот: 5 Гц – 50 кГц; спотворення (THD): 0.005%; демпінг-фактор: 500; розміри (ШхВхГ): 440х168х453 мм; вага: 21.5 кг

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ