Стерео підсилювач Denon PMA-30
Стерео підсилювач Denon PMA-30 Стерео підсилювач Denon PMA-30 Black Стерео підсилювач Denon PMA-30 Стерео підсилювач Denon PMA-30 Black

Знятий з виробництва

Стерео підсилювач Denon PMA-30 Black

  • ID товару: 3802

Новий товар

Інтегральний підсилювач, стерео, потужність 2 х 25 Вт (8 Ом) у класі D, Bluetooth aptX, входи: лінійний, оптичний, коаксіальний, габарити: 200 x 86 x 240 мм, вага: 2,7 кг.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Denon

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Цифровий інтегральний підсилювач серії Design. Справжня Hi-Fi для сучасного способу життя.
Насолоджуйтесь чудовим точним звуком від компактного, стильного підсилювача. Denon PMA-30 замінить Ваш стандартний підсилювач та дозволить слухати музику з Вашого смартфона через Bluetooth. За допомогою стандартних цифрових входів Ви зможете підключити телеприставку або телевізор. PMA-30 видає потужність 40 Вт на канал при навантаженні 4 Ома та сумісний з будь-якою акустикою. А стильний дизайн підійде практично до будь-якого інтер'єру, причому ресивер може бути розташований горизонтально і вертикально. Додайте CD-плеєр Denon DCD-50 і у Вас ідеальна стереосистема для сучасної вітальні.

Потужний та докладний звук
Удосконалена секція підсилювача забезпечує приголомшливий звук за компактного розміру завдяки унікальним інженерним технологіям HiFi від Denon. Цифровий підсилювач класу D забезпечує чудову точність відтворення звуку та високу потужність підсилювача (до 40 Вт на 4 Ом). Якісні акустичні рознімання преміум-класу дозволяють підключати акустичні кабелі з роз'ємами типу "банан" або "лопатка", використання яких дозволяє покращити якість звучання.

Підтримка Аудіо високої роздільної здатності
Відкрийте для себе неймовірну якість звуку під час відтворення музики у форматах високої роздільної здатності. PMA-30 може відтворювати файли з роздільною здатністю до 24 біт/192 кГц у форматах ALAC, FLAC та WAV при підключенні джерела через цифрові входи – оптичний або коаксіальний.

Bluetooth із підтримкою aptX
Ви зможете відтворювати потокову музику з Інтернету через Ваші мобільні пристрої, підключивши їх через з'єднання Bluetooth до PMA-30. Швидке та легке сполучення здійснюється окремою кнопкою Bluetooth на передній панелі. Для відтворення звуку CD-якості у форматах WAV та FLAC, PMA-30 оснащений кодеком Qualcomm aptX останнього покоління, який також забезпечує ідеальну синхронізацію звуку під час відтворення звуку та відео.

Високоякісний вихід для навушників

Для забезпечення максимальної якості звуку PMA-30 оснащений окремим підсилювачем для навушників, на базі операційних підсилювачів з ультранизькими спотвореннями та повністю дискретним кінцевим вихідним каскадом. Для сумісності з широким діапазоном різних навушників PMA-60 оснащений регулюванням імпедансу навушників, для навушників з низьким, середнім або високим імпедансом, що забезпечує правильну відповідність імпедансу навушників та потужності підсилювача. Роз'єм для навушників 6.3 мм сумісний з високоякісними домашніми та професійними студійними навушниками.

Елегантний стильний дизайн
Дизайнерська серія Denon виділяється завдяки поєднанню матового алюмінію, глянсових та матових чорних поверхонь. Чіткий та інформативний OLED-дисплеї повідомить Вам все, що вам потрібно знати про музику, що відтворюється. А зв'язку з компонентів PMA-30 та DCD-50 Ви зможете розташувати як горизонтально, так і вертикально, залежно від Вашого інтер'єру.

Класичний Hi-Fi у сучасному виконанні
Серія Design - це чудовий звук та ефектний стиль. Тільки з появою сучасних цифрових технологій від Denon і десятків років досвіду розробки Hi-Fi інженерам Denon вдалося поєднати відмінний звук з компактним і по-справжньому унікальним дизайном, що поєднує сучасний зовнішній вигляд і зручність у використанні.

Загальне

Тип підсилювача:Інтегральний підсилювач
Клас підсилювача:Hi-Fi
Потужність підсилювача:2х25 Вт (8 Ом), 2х40 Вт (4 Ом)
Діапазон частот:20 Гц - 20000 Гц
Співвідношення сигнал/шум:110 дБ
Коефіцієнт нелінійних спотворень (КНІ), %:0,07
Функції/можливості:USB, Регулювання балансу
Бездротове підключення:Bluetooth
Відтворення аудіо файлів:ALAC, FLAC, WAV

Входи/виходи

Входи:1 х лінійний (RCA), 2 х цифровий оптичний, 1 х цифровий коаксіальний
Виходи:1 х вихід на сабвуфер, 1 х вихід на навушники, на 2 пари АС

Додатково

Пульт ДУ:так, RC-1220
Споживана потужність:35 Вт
Габарити (ШхВхГ):200 x 86 x 240 мм
Вага:2,7 кг
Колір:Чорний/сріблястий

Напишіть відгук

Стерео підсилювач Denon PMA-30 Black

Інтегральний підсилювач, стерео, потужність 2 х 25 Вт (8 Ом) у класі D, Bluetooth aptX, входи: лінійний, оптичний, коаксіальний, габарити: 200 x 86 x 240 мм, вага: 2,7 кг.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ