Підсилювач TAGA Harmony HTA-1200
Підсилювач TAGA Harmony HTA-1200 Підсилювач TAGA Harmony HTA-1200

Знятий з виробництва

Підсилювач TAGA Harmony HTA-1200

  • ID товару: 4669

Новий товар

Гібридний інтегральний підсилювач високої чіткості потужністю 80 Вт / 8 Ом. Попередній підсилювач на лампах 12АX7 зі схемою ампер-катодного типу і лампи 12АU7, як буферний підсилювач, і чотири транзистори Toshiba на виході. Позолочені терміни.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Taga Harmony

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

HTA-1200 являє собою гібридний інтегрований підсилювач високої чіткості потужністю 80 Вт / 8 омів, що використовує секцію попереднього підсилювача 12АX7 зі схемою ампер-катодного типу і ступінь 12АU7, що служить як буферний підсилювач, і чотири транзистори. Це рішення забезпечує дуже теплий, лінійний та реалістичний звук із високою динамічною презентацією одночасно.

Високопродуктивні трубки і точне високовольтне транзисторне гібридне джерело живлення забезпечують стабільність напруги і дуже низький струм пульсації змінного струму. Він відображає більш природний і свіжий звук із глибокою багатовимірною звуковою сценою.

Потужний тороїдальний трансформатор 300 Вт забезпечує постійну та миттєво доступну енергію на будь-якому рівні гучності.

Потужні транзистори, що використовуються в ланцюзі посилення струму 0 дБ, показують більше змісту музики, забезпечуючи додаткову чисту енергію та динаміку, щоб керувати навіть дуже вимогливими та потужними динаміками.

Трубчастий ланцюг, з'єднаний з конденсаторами MKP з аудіофільцем, забезпечує стабільне відтворення, покращуючи тон музики та глибину звукового поля.

Об'ємний потенціометр Audiophile класу ALPS забезпечує мінімальні перешкоди та перехресні перешкоди каналів і має відмінну експлуатаційну якість та обмежує помилки між двома каналами.

Високоякісні, позолочені термінали динаміків пропонують практично без втрат аудіосигнал для динаміків.

Аналогові входи з високоякісними ламельними RCA-роз'ємами високої чіткості можуть вміщувати до 4-х стерео-пристроїв, включаючи програвач (як MM, так і MC-картриджі), щоб ви могли насолоджуватися музикою з улюблених вінілових платівок.

Ви можете підключити ряд цифрових пристроїв через оптичні або коаксіальні входи, а вбудований високоякісний ЦАП з високою роздільною здатністю 24 біт / 192 кГц завжди забезпечить найкращу продуктивність звуку.

Для тих, хто віддає перевагу дискретному прослуховуванню, ми оснастили HTA-1200 високоякісним підсилювачем для навушників.

Вихід передпідсилювача призначений для додаткового зовнішнього підсилювача потужності або сабвуфера та динаміків.

Знімний кабель живлення IEC надає можливість у будь-який час модернізувати вашу систему за допомогою високоякісного аудіофільного силового кабелю.

HTA-1200 - це чудова суміш звуку, потужності, точності, чистоти та багатовимірної звукової сцени аналогової трубки!

Напишіть відгук

Підсилювач TAGA Harmony HTA-1200

Гібридний інтегральний підсилювач високої чіткості потужністю 80 Вт / 8 Ом. Попередній підсилювач на лампах 12АX7 зі схемою ампер-катодного типу і лампи 12АU7, як буферний підсилювач, і чотири транзистори Toshiba на виході. Позолочені терміни.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ