Стереопідсилювач TEAC AI-101DA-B black
Стереопідсилювач TEAC AI-101DA-B black Стереопідсилювач TEAC AI-101DA-B black Стереопідсилювач TEAC AI-101DA-B black Стереопідсилювач TEAC AI-101DA-B black

Стереопідсилювач TEAC AI-101DA-B black

  • ID товару: 7924

Новий товар

Стереопідсилювач AI-101DA має можливість бездротового прийому музики високої роздільної здатності через Bluetooth aptX, а також при безпосередньому з'єднанні з джерелами звуку USB (у тому числі зі студійною якістю до 24 біт / 192 кГц).

Більше деталей

15 960 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: TEAC

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Одне з основних призначень AI-101DA полягає у наданні можливості бездротового прийому музики високої роздільної здатності через Bluetooth aptX, а також при безпосередньому з'єднанні з джерелами звуку USB (у тому числі зі студійною якістю до 24 біт / 192 кГц).

Але в той же час TEAC враховує специфіку покупця цього підсилювача із вбудованим ЦАП. А це дуже специфічна аудиторія, яка насамперед використовує комп'ютер та/або смартфон як джерело музики. Знайдуться люди, які захочуть використовувати AI-101DA у парі з телевізором, до якого підключено кабельний/супутниковий приймач із вбудованою або зовнішньою пам'яттю для запису програм. Хтось захоче використовувати цей підсилювач і разом із програвачем компакт-дисків.

Основою AI-101DA можна вважати ЦАП BurrBrown PCM1796, що забезпечує відтворення звуку з високою роздільною здатністю до 24 біт/192 кГц. Цей чіп також здатний підвищувати якість звучання цифрових джерел нижчого дозволу, усуваючи фазові спотворення, що виникають.

З чотирма аудіовходами на борту (два оптичні, один USB, один аналоговий лінійний) AI-101DA здатний працювати з широким набором джерел. Якщо власники захочуть використовувати його із телевізором або кабельним/супутниковим приймачем, вони оцінять функцію Auto Power Saving. Вона виводить AI-101DA з режиму очікування, коли буде виявлено цифровий сигнал і автоматично відключає через три хвилини бездіяльності.

Якщо ваш головний інтерес пов'язаний з потоковою музикою, яка приймається через Bluetooth, TEAC AI-101DA дозволяє використовувати можливості варіанта aptX. Якість звучання з використанням звичайного Bluetooth досить висока, але версія aptX розроблена спеціально для передачі музики високої якості, яка обмежується лише можливостями джерела цифрового сигналу та дозволяє забезпечити таку CD якість звуку.

Вбудований підсилювач класу D забезпечує вихідну потужність 2 х 26 Вт. Щоб забезпечити підвищену віддачу на низьких частотах, є регулятор з використанням сигнального процесора (DSP). Але якщо вам цього замало, є навіть вихід для підключення сабвуфера. Для індивідуального прослуховування є потужний вихід на навушники, який забезпечує 2 х 100 мВт.

TEAC також надає програмне забезпечення для відтворення аудіо високої роздільної здатності на комп'ютері. Воно може бути завантажене безкоштовно із сайту компанії.

Технічні характеристики:

  • USB ЦАП для прийому потокового аудіо з високою роздільною здатністю (24 біт / 192 кГц)
  • Бездротовий Bluetooth aptX для відтворення високоякісної потокової музики
  • Підсилювач класу D потужністю 2 х 26 Вт
  • Автоматичне вимкнення в режимі простою
  • Два оптичні цифрові аудіовходи, один порт USB, один лінійний аналоговий аудіовхід
  • Передня панель та корпус виконані з алюмінієвого сплаву
  • Доступні кольори: чорний або срібний
  • Виточені алюмінієві регулятори
  • Може бути встановлений вертикально чи горизонтально
  • Розміри: 182 мм х 53 мм х 191 мм
 
Характеристики
БрендTEAC
МодельAI-101DA-B
ТипІнтегральний підсилювач
Частотний діапазон20 кГц – 45 кГц
Потужність на канал при опорі 4 Ом26 Вт + 26 Вт
Входи2 x Coax, 1 x mini Jack 3.5 mm
Виходиспікери A/B, вихід на сабвуфер, 3.5 mm jack
Коефіцієнт нелінійних спотворень + шум0,02%
Співвідношення сигнал/шум90 дБ
ДисплейНі
Потужність на канал при опорі 6 Ом28 Вт
споживана потужність28 Вт
КолірЧорний
Розміри (В x Ш x Г), мм53 х 182 х 191
Пульт ДУЄ
ДодатковоЦАП BurrBrown PCM1796 24 біт/192 кГц
ІнтерфейсиUSB; Bluetooth 3.0
Вага без упаковки1.2 кг

Напишіть відгук

Стереопідсилювач TEAC AI-101DA-B black

Стереопідсилювач AI-101DA має можливість бездротового прийому музики високої роздільної здатності через Bluetooth aptX, а також при безпосередньому з'єднанні з джерелами звуку USB (у тому числі зі студійною якістю до 24 біт / 192 кГц).

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ