Стерео підсилювач Cambridge Audio CXA61 Integrated Amplifier Lunar Grey
Стерео підсилювач Cambridge Audio CXA61 Integrated Amplifier Lunar Grey Стерео підсилювач Cambridge Audio CXA61 Integrated Amplifier Lunar Grey Стерео підсилювач Cambridge Audio CXA61 Integrated Amplifier Lunar Grey Стерео підсилювач Cambridge Audio CXA61 Integrated Amplifier Lunar Grey Стерео підсилювач Cambridge Audio CXA61 Integrated Amplifier Lunar Grey

Стерео підсилювач Cambridge Audio CXA61 Integrated Amplifier Lunar Grey

  • ID товару: 9601
  • Артикул: C11125K

C11125K

Новий товар

Стерео підсилювач з цифровими входами, потужність 2 х 60 Вт (8 Ом), клас AB, ЦАП ESS ES9016K2M, входи: 2 оптичних, коаксіальний, 4 RCA, XLR, Bluetooth з aptX HD , mini-jack 3,5 мм, вихід на сабвуфер і навушник та , габарити 430 x 115 x 341 мм , вага 8,3 кг.

Більше деталей

40 999 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Cambridge Audio

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Стерео підсилювач Cambridge Audio CXA61 Integrated Amplifier Lunar Grey

При стильному та сучасному дизайні підсилювач Cambridge Audio CXA61 Integrated Amplifier Lunar Grey виглядає дуже привабливо . Він виконаний у металевому корпусі з алюмінієвою передньою панеллю значної товщини. У її центрі знаходиться блок керування та індикації, а рукоятка справа призначена для виконання кількох функцій. Крім великої рукоятки регулювання гучності на базі змінного резистора Alps, тут також є мініатюрні регулятори стереобалансу і тембру звуку в області низьких і високих частот. З протилежного боку на передній панелі розташовані роз'єм для підключення навушників та додатковий вхід для портативних джерел на роз'єм mini-jack. Підсилювач комплектується пультом дистанційного керування.

Підсилювач Cambridge Audio CXA 61 оснащений потужним тороїдальним трансформатором аудіофільського класу, який змонтований в центрі антирезонансного шасі. Апарат працює в класі A/B, що передбачає значне нагрівання його вихідних каскадів. Для найбільш ефективного охолодження вони змонтовані на потужних радіаторах, роздільних для лівого та правого каналів. Cambridge Audio CXA61 розвиває потужність 2 х 60 Вт при опорі навантаження 8 Ом, і 2 х 90 Вт при підключенні 4-омних колонок, що говорить про високий вихідний струм апарату. Таким чином, апарат впорається з роботою з колонками, що мають складну характеристику імпедансу. Уся схема підсилювача виконана симетричною для кращого поділу стереоканалів та мінімізації перехресних перешкод.

Cambridge Audio CXA 61 оснащений входами для п'яти лінійних джерел сигналу (чотири входи на роз'ємах RCA на задній панелі та один на роз'ємі mini - jack 3,5 мм на передній), а також оптичними та коаксіальними входами. На платі є також вхід USB здатний обробляти 32/384 кГц PCM та DSD256 формат, а також роз'єм RS232 та тригерні входи. Вбудований ЦАП підсилювача побудований на базі мікросхеми ESS Sabre SE9010K2M і здатний приймати сигнал з параметрами до 24 біт / 192 кГц. Крім того, у Cambridge Audio CXA6 1 передбачено вбудований Bluetooth-модуль з підтримкою кодека aptX. За допомогою надійних гвинтових клем до підсилювача можна підключити дві пари АС, вибір яких здійснюється за допомогою кнопок на передній панелі. Також CXA61 оснащений виходом з підсилювача та роз'ємом для під'єднання активного сабвуфера.

Керувати підсилювачем Cambridge Audio CXA 6 1 дуже легко. Чуйні кнопки на панелі та кругла ручка гучності миттєво реагують на команди. Міцний та продуманий пульт ДК швидко стане для вас незамінним помічником. Цей пульт можна використовувати для управління всіма моделями лінійки СХ . Регулятори балансу каналів та тембру також працюють плавно. Варто поекспериментувати з режимом Direct – він пропускає сигнал в обхід темброблоку, роблячи звучання чистішим.

Cambridge Audio CXA61 миттєво зачаровує: йому властиві енергійність, плавність та рідкісний ентузіазм. У списку пріоритетів він ставить задоволення від прослуховування музики на перше місце. Не означає, що підсилювач не приділяє належної уваги детальності, динаміці чи ритмічної точності; він легко справляється і зі складними аранжуваннями, і з відтворенням найдрібніших подробиць. Знаменита басова лінія у пісні Seven Nation Army групи White Stripes - пружна, заводна та потужна відразу захоплює слухача. У Cambridge Audio CXA61 досить прямолінійний підхід, але не настільки, щоб це дратувало. Стогін і рев гітарних рифів насичені текстурами і відрізняються завидною гостротою, нерівний і напружений вокал Джека Уайта передано з усіма нюансами. Пісня справляє сильне враження. Енергійність підсилювача не переходить межі, його не можна дорікнути в некерованості та надмірному запопадливості; Cambridge демонструє відмінний контроль динаміки та ритмів. Композицій Ханса Циммера з фільму " Початок" звучать належно похмуро, постійно нарощуючи напругу. Струнні в треку Time поступово стають все голоснішими, ударні додають безрадісності. Згасаючі ноти фортепіано у фіналі композиції ширяють над відкритою звуковою сценою, їхнє живе та захоплююче звучання довго залишається в пам'яті.

Характеристики Cambridge Audio CXA 61 _

  • Вихідна потужність : 2 х 60 Вт (8 Ом), 2 х 90 Вт (4 Ома) ;
  • Частотний діапазон : 5 Гц - 60000 Гц (+/- 1 дБ) ;
  • Коефіцієнт гармонік : менше 0,02% (20 Гц - 20 кГц, 80% вихідної потужності) ;
  • Входи : 4 RCA, 2 оптичні, коаксіальний, mini-jack 3,5 мм (на передній панелі) ;
  • Виходи з підсилювача, на сабвуфер, на навушники, на 2 пари АС ;
  • ЦАП 24 біт / 192 кГц ESS Sabre SE9010K2M ;
  • Bluetooth з підтримкою кодека aptX ;
  • Потужність : 600 Вт ;
  • Габарити (ШхВхГ) 430 x 115 x 341 мм ;
  • Вага 8,3 кг .

Напишіть відгук

Стерео підсилювач Cambridge Audio CXA61 Integrated Amplifier Lunar Grey

Стерео підсилювач з цифровими входами, потужність 2 х 60 Вт (8 Ом), клас AB, ЦАП ESS ES9016K2M, входи: 2 оптичних, коаксіальний, 4 RCA, XLR, Bluetooth з aptX HD , mini-jack 3,5 мм, вихід на сабвуфер і навушник та , габарити 430 x 115 x 341 мм , вага 8,3 кг.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ