XSW 1-825 DUAL-C
XSW 1-825 DUAL-C XSW 1-825 DUAL-C XSW 1-825 DUAL-C XSW 1-825 DUAL-C XSW 1-825 DUAL-C XSW 1-825 DUAL-C XSW 1-825 DUAL-C XSW 1-825 DUAL-C XSW 1-825 DUAL-C

Портативна бездротова система Sennheiser XSW 1-825 DUAL-C

  • ID товару: 28296

Новий товар

Sennheiser XSW 1-825 Dual поєднує в собі чудовий звук та простоту використання в елегантній портативній бездротовій системі. Два включені передавачі використовують 825 кардіоїдних капсулів з теплим, гладким звуком та відмінним придушенням зворотного зв'язку. Sennheiser XSW 1-825 Dual – відмінна портативна бездротова система для співаків, провідних та музикантів.

Більше деталей

25 757 грн.

1 Товар
Увага: Останні позиції в наявності!

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Sennheiser

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Sennheiser XSW 1-825 Dual поєднує в собі чудовий звук та простоту використання в елегантній портативній бездротовій системі. Два включені передавачі використовують 825 кардіоїдних капсулів з теплим, гладким звуком та відмінним придушенням зворотного зв'язку. Зручні функції, такі як сканування однією кнопкою та синхронізація, розміщені в обтічному приймачі з вбудованими антенами. Інтуїтивно зрозумілі індикатори на основі значків полегшують роботу. Використовуйте до 10 систем одночасно. Sennheiser XSW 1-825 Dual – відмінна портативна бездротова система для співаків, провідних та музикантів.

Системи XS Wireless 1 забезпечують якість Sennheiser за менші гроші

Системи Sennheiser XS Wireless 1 поєднують у собі сучасний зовнішній вигляд, чудовий звук та простоту використання. Ми в Sweetwater цінуємо, що системи XS Wireless 1 можуть одночасно працювати з 10 каналами. А їх прийнятна для гаманця ціна дозволяє користувачам-початківцям і користувачам з обмеженим бюджетом отримати в свої руки справжню якість Sennheiser.

Капсули 825 демонструють чудові характеристики на сцені

Два ручні передавачі, що входять до комплекту Sennheiser XSW 1-825 Dual, оснащені капсулями 825. Для відмінного універсального сценічного мікрофона ви не можете перевершити 825. Його кардіоїдна діаграма спрямованості забезпечує чудовий зворотний зв'язок та відхилення від осі. Його збалансована частотна характеристика демонструє теплий гладкий звук. Ви також оціните його стійкість до шуму під час роботи.

Sennheiser - виняткова якість звуку та надійність

Ім'я Sennheiser є синонімом дротових та бездротових мікрофонів, повних бездротових систем та навушників студійного рівня. Наприклад, гітаристи у всьому світі знають, що динамічні мікрофони e609 та e906 чудово звучать практично з будь-яким гітарним підсилювачем, а їхня міцність робить їх ідеальними для живого використання. Динамічний мікрофон MD 421 відомий студійним інженерам як гнучке рішення для вокалу, ударних, підсилювачів та басових кабінетів, з високим рівнем звукового тиску та чудовою перехідною характеристикою. На сцені артисти знають, що коли їм вручають мікрофон E865, E935, E945 або інший вокальний мікрофон Sennheiser, вони можуть розраховувати на відтворення студійної якості та чудову стійкість до зворотного зв'язку. А у світі бездротових мікрофонних систем Sennheiser'

Особливості подвійної портативної бездротової системи Sennheiser XSW 1-825:

Проста у використанні портативна бездротова система з відмінним звуком

Однокнопкове сканування та синхронізація спрощують налаштування

Капсулі 825 демонструють теплий, рівний звук із відмінним придушенням зворотного зв'язку.

Інтуїтивно зрозумілі індикатори на основі значків для простої роботи

Обтічний дизайн забезпечує елегантний сучасний зовнішній вигляд

Антени приймача з внутрішнім рознесенням для спрощення зовнішнього вигляду

Використовуйте до 10 систем одночасно

Напишіть відгук

Портативна бездротова система Sennheiser XSW 1-825 DUAL-C

Sennheiser XSW 1-825 Dual поєднує в собі чудовий звук та простоту використання в елегантній портативній бездротовій системі. Два включені передавачі використовують 825 кардіоїдних капсулів з теплим, гладким звуком та відмінним придушенням зворотного зв'язку. Sennheiser XSW 1-825 Dual – відмінна портативна бездротова система для співаків, провідних та музикантів.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ