Підсилювач для навушників Marantz HD-DAC1
Підсилювач для навушників Marantz HD-DAC1 Підсилювач для навушників Marantz HD-DAC1 Підсилювач для навушників Marantz HD-DAC1

Знятий з виробництва

Підсилювач для навушників Marantz HD-DAC1

  • ID товару: 3750

Новий товар

ЦАП, Робочий діапазон частот: 2 Гц – 20 кГц; Відношення сигнал/шум: 106 дБ; Розділення каналів: 100 дБ; Коефіцієнт гармонік: 0,0012%; Вихідна потужність на виході для навушників: 800 мВт/32 Ом; Габарити: 90 x 250x270 мм; Маса: 5 кг.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Marantz

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Компанія Marantz представила свій перший підсилювач для навушників Marantz HD-DAC1 із вбудованим ЦАП. Ця модель використовує технологію посилення, як у серії Premium 11, що має забезпечити оптимальне звучання. Цей абсолютно новий продукт виділяється не тільки стильним дизайном, але, і має при цьому всі відомі характеристики аудіо техніки Marantz.

Багато любителів послухати музику найвищої якості вважають за краще використовувати для цього навушники, тому що вони дозволяють уникнути впливу навколишнього середовища на акустичну картину. Тим не менш, вихід на навушники у деяких пристроїв (особливо у комп'ютерів і портативних плеєрів) просто не в змозі підкреслити найкращі особливості хороших навушників, тому що цифро-аналоговий перетворювач (ЦАП), що застосовується, як правило, низької якості. Саме тому Marantz вирішив випускати спеціальний підсилювач для навушників. Виробник використовував ту ж технологію підсилення, яку він розробив для серії стереопідсилювачів Premium 11.

Новинка Marantz HD-DAC1 має вихідну потужність, достатню для роботи на навушники з високим опором, до 600 Ом. Конструкція виконана на основі трикаскадної схеми посилення, модуля Marantz HDAM-SA2, потужного аудіофільського класу ЦАП (CS4398), з виходами на роз'ємах RCA. Також до нього можна підключити потужний Hi-Fi підсилювач або кілька активних акустичних систем або окремих підсилювачів.

Модель Marantz HD DAC1 пропонує різноманітні варіанти вхідного підключення, включаючи оптичний та коаксіальний цифрові входи та порт USB. Мобільні пристрої Apple також можуть бути підключені через USB-порт на передній панелі. Як доповнення є аналоговий вхід. Порт USB працює в асинхронному режимі, щоб підтримувати не лише звук високої роздільної здатності 192 кГц/24-біт, але й потокові формати DSD (direct streaming) 2,8 МГц та 5,6 МГц.

Для усунення наведення цифрового шуму від комп'ютера Marantz використовує спеціальну схему підключення до входу USB. Крім того, для підвищення точності обробки цифрового сигналу використовуються спеціальні заходи для усунення джиттера (нестабільності сигналу) та порушень синхронізації.

  • Робочий діапазон частот: 2 Гц – 20 кГц;
  • Відношення сигнал/шум: 106 дБ;
  • Розділення каналів: 100 дБ;
  • Коефіцієнт гармонік: 0,0012%;
  • Вихідна потужність на виході для навушників: 800 мВт/32 Ом;
  • Габарити: 90 x 250x270 мм;
  • Маса: 5 кг.

Напишіть відгук

Підсилювач для навушників Marantz HD-DAC1

ЦАП, Робочий діапазон частот: 2 Гц – 20 кГц; Відношення сигнал/шум: 106 дБ; Розділення каналів: 100 дБ; Коефіцієнт гармонік: 0,0012%; Вихідна потужність на виході для навушників: 800 мВт/32 Ом; Габарити: 90 x 250x270 мм; Маса: 5 кг.

Напишіть відгук

26 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ