ЦАП-підсилювач для навушників FiiO K5 Pro
ЦАП-підсилювач для навушників FiiO K5 Pro ЦАП-підсилювач для навушників FiiO K5 Pro ЦАП-підсилювач для навушників FiiO K5 Pro ЦАП-підсилювач для навушників FiiO K5 Pro

ЦАП-підсилювач для навушників FiiO K5 Pro Black

  • ID товару: 7756
  • Артикул: 5510083

5510083

Новий товар

ЦАП-підсилювач для навушників FiiO K5 Pro Black може видавати до 1.5 Ватт на виході при навантаженні 32 Ом. Усередині встановлений чіп AK4493 від Asahi Kasei, декодер USB XMOS XUF208, а також операційний підсилювач TPA6120 від Texas Instruments. Коефіцієнт посилення встановлюється за допомогою 3-х позиційного перемикача спереду, поруч із ним розташований перемикач входів. Корпус із алюмінію, колір чорний.

Більше деталей

7 524 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: FIIO

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Компанія FiiO анонсувала випуск оновленої версії свого перевіреного часом ЦАП-підсилювача для навушників K5 Pro Black . Новинка отримала суфікс Pro та відрізняється від попереднього варіанта значно збільшеною вихідною потужністю.

Модель може видавати до 1.5 Ватів на виході при навантаженні 32 Ом. Усередині встановлений чіп AK4493 від Asahi Kasei, декодер USB XMOS XUF208, а також операційний підсилювач TPA6120 від Texas Instruments. Коефіцієнт посилення встановлюється за допомогою 3-х позиційного перемикача на передній панелі, поруч із ним розташований перемикач входів.

Основну частину фасаду займає велика ручка потенціометра, навколо якої встановлені світлодіоди, колір яких підказує параметри цифрового сигналу - синій для РСМ 48 кГц і нижче, жовтий для частот дискретизації вище 48 кГц, а зелений означає, що на ЦАП подано потік DSD.

Особливості ЦАП-підсилювача для навушників FiiO K5 Pro Black:

1. Музична скринька. Цей чудовий ЦАП-підсилювач FiiO K5 Pro Black дозволяє по-справжньому відчути найдрібніші деталі та емоції від музики. Він дозволяє перенестись у світ музики де б ви не були – на роботі чи вдома. Компактний розмір пристрою дозволяє розмістити FiiO K5 Pro Black навіть на невеликому столі біля ноутбука.

2. XMOS у справі. У FiiO K5 Pro Black покращено управління тактовою частотою, а також покращено загальну продуктивність декодування. Ці переваги стали можливими завдяки використанню чіпа XMOS XUF208 USB. Тепер можливе декодування з частотою дискретизації до 768 кГц та апаратне декодування DSD.

3. Коаксіальний та цифровий входи. Незалежно від того, яке аудіообладнання використовується, цифрове аудіо по суті має переваги в цілісності і точності сигналів, що передаються. FiiO K5 Pro Black дозволяє максимально реалізувати їхні можливості. Незалежно від того, чи має ваше джерело цифрові або оптичні виходи, його сигнал можна подати на пристрій. У цьому підтримується частота до 192 кГц.

4. Нове покоління К5. ЦАП-підсилювач FiiO K5 Pro Black досягає нових висот як звук. Серцем пристрою є високопродуктивний AKM AK4493. Доповнює все це 32-бітний процесор та чіп декодування USB XMOS з 768 кГц та входами DSD. До того ж лівий та правий канали обробляються незалежно та окремо один від одного, що дозволяє отримати ще більш високу якість звуку на виході.

5. Звукова архітектура. Зазвичай при компактному розмірі слабкою ланкою виступає підсилювач. Але у FiiO K5 Pro Black достатньо місця для встановлення необхідних компонентів. Крім того, їм забезпечено правильну розв'язку для виняткового аналогового посилення. Також пристрій містить 4-х рівневу звукову схему, здатну забезпечити виняткову точність відтворення звуку. Її складають: LPF 2-го порядку, аналогове регулювання гучності, посилення за напругою та поточний драйвер. Кожна частина схеми посилення чудово узгоджена для досягнення широкого динамічного діапазону та високої роздільної здатності.

6. Точний регулятор гучності. Регулювання гучності пристрою забезпечує аналоговий чіп регулювання гучності NJRC NW1195A. Він має наднизький шум при виході -118 дБ і кроком 0.5 дБ. Підкріплюється це операційним підсилювачем TI TPA6120 та операційним підсилювачем OPA1642 JFET. Все це забезпечує напрочуд гладкий звук з гарною детальністю. Крім того, використовується резистор ADC, який забезпечує не тільки плавний хід, а й усуває небажані шуми, що виникають на механічних регуляторах. А гібридна схема регулювання дозволяє усунути розбаланс каналів.

7. Зовнішнє джерело живлення. FiiO K5 Pro Black використовується джерело живлення постійного струму на 15 В. Він був розроблений для мінімізації шуму. Потужність постійного струму, що надходить, фільтрується вторинним джерелом живлення. Він незалежно подає харчування на підсилювач плати та решту схеми. Така схема живлення ефективно пригнічує пульсацію джерела. А роздільне живлення цифрової та аналогової частини, у свою чергу, спрямоване на усунення взаємних наведень між ними.

8. Входи та режими посилення. Для вибору входу та режиму посилення пристрій має тумблери на передній панелі. Вони мають чіткий хід із зазначенням режиму кожного положення. Для максимально комфортного використання з різними чутливістю навушниками використовується 3 рівня посилення. Для найнижчого використовується повністю апаратна схема, що забезпечує чудову якість звуку та динамічний діапазон. Ретельно налаштована схема підсилювача збільшує вихідну потужність операційного підсилювача TPA6120 більш ніж на 60%. Це забезпечує вихідну потужність до 1.5 Вт при навантаженні 32 Ом та до 20 В при напрузі 300 Ом. Таким чином пристрій справляється навіть із тугими навушниками.

9. Алюмінієвий корпус. Як матеріал корпусу обраний алюміній. Він багаторазово полірується за допомогою CNC, а потім фарбується методом анодування. А завершує все піскоструминна обробка для отримання ефекту гладкості.

10. Мінімалізм. На передній панелі пристрою трохи втоплена в корпус досить велика та зручна ручка регулювання гучності. Її текстура та розмір вибрано для максимально комфортного регулювання звуку. Ручка оснащена підсвічуванням, колір якого є індикатором поточної частоти дискретизації.

  • 48 кГц і нижче – синій колір
  • 48 кГц і вище жовтий
  • DSD - зелений
11. Сценарії використання. Для максимального комфорту використання пристрій оснащений широким переліком входів та виходів. Таким чином, FiiO K5 Pro Black може використовуватися як:
  1. ЦАП та підсилювач з виходом на навушники або на активні АС
  2. Підсилювач для мобільних пристроїв

Характеристики ЦАП-підсилювача для навушників FiiO K5 Pro Black:

  • Тип: ЦАП-підсилювач для навушників
  • ЦАП: AK4493
  • Кількість ЦАПів: 2
  • Посилення: OPA1642 + TPA6120
  • Тип регулятора гучності: потенціометр
  • Вихідна потужність для навушників: більше або одно 1.5 Вт при 32 Ом (1.65 Вт при 16 Ом)
  • Імпеданс навантаження, що рекомендується: 6 Ом – 300 Ом
  • Діапазон частот: 20 Гц – 80 кГц
  • Вихідний опір: 1.2 Ом
  • Загальні гармонічні спотворення + шум: менше 0.004%
  • Співвідношення сигнал/шум: більше або дорівнює 115 дБ
  • Поділ каналів: понад 75 дБ
  • Шумовий поріг: менше 8 мкВ
  • Максимальна вихідна напруга: 19.7 В
  • Максимальний вихідний струм: понад 500 мА
  • Вхідні інтерфейси: лінійний, оптичний TOSLINK , S/PDIF
  • Вихідні інтерфейси: 2× Line RCA, TRS 6.3 мм (на навушники)
  • USB-інтерфейс: 1 × XMOS XUF208
  • Підтримка DSD: DSD512
  • Підтримка PCM: 32 біт/768 кГц
  • Комплектація: ЦАП-підсилювач, блок живлення, USB-кабель, перехідник з 6.3 на 3.5, заглушка для оптики, запасні ніжки, документація
  • Харчування: зовнішній БП, 15 пост. струму
  • Розміри: 120.5 мм × 130 мм × 55 мм
  • Вага: 436 г
  • Колір чорний
 
Характеристики
БрендFiiO
МодельK5 Pro Black
ТипЦАП-підсилювач для навушників
Тип установкиПоличний
Частотний діапазон20 Гц – 80 кГц
Вихідна потужність на навушники1.5 Вт при 32 Ом
ВходиLine, Optical, S/PDIF
Вхід USBXMOS XUF208
Виходи2 × Line RCA, TRS 6.3 мм (навушники)
Коефіцієнт нелінійних спотворень + шум0.004%
Співвідношення сигнал/шумбільше 115 дБ
живленнязовнішній БП, 15 В DC
ПриміткиІмпеданс навантаження, що рекомендується: 6 Ом – 300 Ом. Кількість ЦАПів: 2. Посилення: OPA1642 + TPA6120
Вихідна напруга19.7 У макс.
КомплектаціяЦАП-підсилювач, блок живлення, USB-кабель, перехідник з 6.3 на 3.5, заглушка для оптики, запасні ніжки, документація
КолірЧорний
Розміри120.5 мм × 130 мм × 55 мм
ДодатковоПідтримка DSD: DSD512. Підтримка PCM: 32 біт/768 кГц
ЦАПAK4493
Вихідний опір1.2 Ом
Поділ каналів75 дБ
Вага436 г
Максимальний робочий струмбільше 500 мА (вихідний)

Напишіть відгук

ЦАП-підсилювач для навушників FiiO K5 Pro Black

ЦАП-підсилювач для навушників FiiO K5 Pro Black може видавати до 1.5 Ватт на виході при навантаженні 32 Ом. Усередині встановлений чіп AK4493 від Asahi Kasei, декодер USB XMOS XUF208, а також операційний підсилювач TPA6120 від Texas Instruments. Коефіцієнт посилення встановлюється за допомогою 3-х позиційного перемикача спереду, поруч із ним розташований перемикач входів. Корпус із алюмінію, колір чорний.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ