Аудіопідсилювач Sennheiser GSX 1200 PRO
Аудіопідсилювач Sennheiser GSX 1200 PRO Аудіопідсилювач Sennheiser GSX 1200 PRO

Аудіопідсилювач Sennheiser GSX 1200 PRO

  • ID товару: 8982
  • Артикул: 1000239

1000239

Новий товар

Аудіопідсилювач Sennheiser GSX 1200 PRO

Ігровий підсилювач із технологією об'ємного звуку 7.1 Sennheiser Binaural Rendering Engine.

Більше деталей

10 319 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Sennheiser

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Аудіопідсилювач Sennheiser GSX 1200 PRO

GSX 1000 та GSX 1200 PRO оснащені вбудованими цифро-аналоговими перетворювачами, для яких не потрібне додаткове програмне забезпечення (драйвера). Тому ці аудіопідсилювачі в експлуатації дуже прості і дозволяють користувачеві змінювати всі необхідні аудіопараметри, навіть не виходячи з гри. Крім того, у GSX 1000 і GSX 1200 PRO є ще одна вкрай істотна перевага: обробку звуку вони виробляють за рахунок власних апаратних засобів, не використовуючи для цього ресурсу центрального процесора комп'ютера.

У кожного з нових аудіопідсилювачів передбачена маленька підставка, яка вбудована в нижню частину корпусу, і завдяки якій підсилювач можна встановити під невеликим кутом - так він зручніше лягає під руку і в такому положенні краще видно його екран.

А він обох моделей сам по собі є маленьким шедевром сучасного дизайну. Такий же лаконічний, чіткий і гранично інформативний, як панель приладів винищувача або спорт-кара, екран у GSX 1000 і GSX 1200 PRO у будь-який момент часу забезпечує геймера всіма необхідними даними про поточні параметри аудіо в грі та дозволяє переналаштовувати звук буквально в один дотик не відводячи погляду від монітора.

У GSX 1000 і у GSX 1200 PRO екрани сенсорні з висококонтрастним - червоний на чорному - світлодіодним підсвічуванням. Коли підсилювач не використовується, його дисплей поступово згасає, щоб не відволікати вас від геймплею, і знову спалахує, як тільки ваша рука опиняється поряд. Розташований екран теж оригінально - в круглій рамочці, яка виконана з міцного алюмінієвого сплаву і насправді є універсальним ротаційним регулятором - рішення не тільки дуже ефектне зовні, але й надзвичайно практичне, тому незмінно допомагає налаштуватися на потрібний лад і зосередитися на грі з почуттям впевненості та цілеспрямованості.

Завдяки подвійному USB-порту, звук гри, звук в ігровому чаті та гучність мікрофона у Sennheiser GSX 1000 та у GSX 1200 PRO можна змінювати незалежно один від одного, з високою точністю налаштовуючи якість звучання та якість зв'язку в грі, а також роздільно регулювати параметри аудіо у навушниках та динаміках та оперативно, буквально одним натисканням кнопки, перемикатися між ними без необхідності щоразу перепідключати відповідні кабелі.

З фірмовою технологією Sidetone свій голос в ігровій гарнітурі ви можете чути так, як його чують ваші тиммейти, і налаштувати зв'язок так, щоб у грі він був максимально ефективним. Крім того, якщо спілкуватися вам доводиться в дуже галасливому оточенні, Sidetone обов'язково попередить вас, якщо ваш голос звучати буде недостатньо чітко.

Крім еквалайзера з широким діапазоном пресетів (мова, музика, комп'ютерні ігри, вимк./рівна АЧХ) та можливістю збереження до 4 персональних налаштувань (крім рівня гучності) у GSX 1000 та GSX 1200 PRO передбачена також функція керування рівнями реверберації звуку. Іншими словами, регулюючи за допомогою аудіопідсилювача глибину звукової сцени, ви завжди зможете досягти повнішої передачі фізичних просторів у ході гри та правильного позиціонування віртуальних джерел звуку в ігровому середовищі, а також з потрібною точністю сфокусувати звук із динаміків у заданій зоні прослуховування.

Що ж до відмінностей між двома новими моделями, то їх небагато, оскільки вони відрізняються фактично лише одним: комунікаційним функціоналом. Якщо GSX 1000 призначений для індивідуального використання, GSX 1200 PRO спочатку розроблявся для професійних геймерів і орієнтований на роботу в умовах великих кібеспортивних турнірів.

Удосконалена функція шумопониження GSX 1200 PRO оптимізована для використання з фірмовими геймерськими гарнітурами Sennheiser GAME ZERO та дозволяє забезпечувати найвищий рівень якості комунікації в ігрових турнірах топового рівня. Крім того, функція Chat Link передбачає можливість з'єднання до 8 пристроїв GSX 1200 PRO в єдину ефективну, стійку, працюючу без перешкод та затримок систему внутрішньокомандного зв'язку (спеціальний чат-кабель входить у стандартний комплект поставки моделі).

особливості:

  • технологія об'ємного звуку 7.1 Sennheiser Binaural Rendering Engine;
  • повне занурення – видатна якість мови, музики та ігрових саундтреків;
  • подвійний USB-порт для роздільного регулювання гучності у грі та голосовому чаті;
  • швидке перемикання між гарнітурою та акустикою без кабелів;
  • алюмінієвий обертовий регулятор гучності;
  • функція Sidetone – зміна рівня гучності мікрофона;
  • пресети еквалайзера: мова, музика, комп'ютерні ігри, вимк./рівна АЧХ (символи відображаються на дисплеї);
  • можна зберегти до 4 улюблених налаштувань (рівень гучності не збережеться);

Комплектація:

  • підсилювач GSX 1200 PRO;
  • USB кабель.

Технічні характеристики:

  • Частота, що відтворюється: 2-48000 Гц
  • Опір навушників: 16-150 Ом
  • КНД (Коефіцієнт нелінійних спотворень): 0.01
  • Виходи: 2,5 мм – чат-кабель A, 2,5 мм – чат-кабель B, 3,5 мм – гучномовець, 3,5 мм – мікрофон, 3,5 мм – навушники, mini-USB
  • Тип живлення: Мережевий блок живлення
  • Довжина кабелю: 1.2 м
  • Колір чорний
  • вага: 390 г
  • матеріал: пластик
 
Характеристики
БрендSennheiser
МодельGSX 1200 PRO
ТипАудіо підсилювач
Частотний діапазон2-48000 Гц
Довжина шнура1.2 м
Опірнавушників: 16-150 Ом
Входи2,5 мм – чат-кабель A, 2,5 мм – чат-кабель B, 3,5 мм – гучномовець, 3,5 мм – мікрофон, 3,5 мм – навушники, mini-USB
Коефіцієнт нелінійних спотворень0.01%
живленняМережевий блок живлення
Матеріал корпусупластик
КолірЧорний
Вага390 г

Напишіть відгук

Аудіопідсилювач Sennheiser GSX 1200 PRO

Аудіопідсилювач Sennheiser GSX 1200 PRO

Ігровий підсилювач із технологією об'ємного звуку 7.1 Sennheiser Binaural Rendering Engine.

Напишіть відгук

26 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ