Портативний підсилювач для навушників FiiO i1 Apple lightning amplifier
Портативний підсилювач для навушників FiiO i1 Apple lightning amplifier Портативний підсилювач для навушників FiiO i1 Apple lightning amplifier Портативний підсилювач для навушників FiiO i1 Apple lightning amplifier Портативний підсилювач для навушників FiiO i1 Apple lightning amplifier Портативний підсилювач для навушників FiiO i1 Apple lightning amplifier

Портативний підсилювач для навушників FiiO i1 Apple lightning amplifier

  • ID товару: 9626
  • Артикул: 5510069

5510069

Новий товар

FiiO i1 Apple lightning amplifier це ЦАП ( Цифровий аналоговий перетворювач ) для техніки Apple: I Phone, I Pod, I Pad.

Більше деталей

1 740 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: FIIO

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Портативний підсилювач для навушників FiiO i1 Apple lightning amplifier

FiiO i1 Apple lightning amplifier – доступний портативний ЦАП/підсилювач, розроблений спеціально для заміни перехідника Lightning, що йде в комплекті з Apple-девайсами, – 3,5 мм, музичний потенціал якого не здатний задовольнити запити деяких користувачів яблучної продукції.

У ролі матеріалу виготовлення циліндричного корпусу виступив шліфований алюміній, пофарбований в темний універсальний відтінок. Крім того, метал використовувався і для гільзи lightning-конектора. Схема управління відтворенням та дзвінками представлена набором із трьох механічних клавіш із середнім ходом та приємним тактильним відгуком. На окрему увагу заслуговує кабель, що з'єднує технічний модуль з lightning-коннектором, виконаний із застосуванням безкисневої міді, покритої міцною силіконовою ізоляцією, щоб уникнути твердіння на морозі і для мінімізації «мікрофонного ефекту», викликаного тертям шнура про одяг. Варто відзначити відсутність вбудованого в Fiio i1 акумулятора, оскільки живлення пристрою здійснюється від батареї смартфона або планшета, до якого це підключено. Примітно, що відчутного скорочення час автономної роботи смартфона при кооперації з підсилювачем, що оглядається, не помічено.

Внаслідок виразно компактних габаритів, виробник зумів оснастити своє творіння далеко не топовими апаратними складовими, які все ж таки в комплексі забезпечують приріст як звучання в порівнянні з комплектним перехідником, а також базовими Apple Ear-Pods з Lightning-підключенням. Насамперед, йдеться про зростання рівня презентації середньочастотного діапазону, що набуває кращого дозволу, насиченості і деталізації. ВЧ у свою чергу подаються трохи більш рафінованими, тоді як бас звучить без істотних змін. Крім перерахованого, відзначається і більш чіткий поділ окремих інструментів, що досягається завдяки тим самим поліпшеним СЧ. Дещо засмутило значення вихідної потужності пристрою (30 мВт на 16 Ом), що накладає обмеження на використання i1 у парі з повнорозмірними накладними навушниками та високоомними вкладишами.
Fiio i1 lightning – тематичний девайс, створений для меломанів, які не потребують портативного програвача, але в той же час відмовляються від переходу з класичних 3,5-мм навушників на рішення з підключенням по Bluetooth.

Характеристики FiiO i1 Apple lightning amplifier:

  • Тип пристрою: ЦАП та підсилювач;
  • Формат устрою: Портативний;
  • Функція ЦАП: Є;
  • Підсилювач для навушників: Є;
  • Входи : Apple Lightning;
  • Виходи : 3.5 мм mini-jack;
  • Вихідна потужність підсилювача, мВт: 30 (16 Ом);
  • Довжина: 1,2 м;
  • Колір чорний.

Напишіть відгук

Портативний підсилювач для навушників FiiO i1 Apple lightning amplifier

FiiO i1 Apple lightning amplifier це ЦАП ( Цифровий аналоговий перетворювач ) для техніки Apple: I Phone, I Pod, I Pad.

Напишіть відгук

26 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ