Підсилювачі звуку Yamaha MX-A5200 Black
Підсилювачі звуку Yamaha MX-A5200 Black Підсилювачі звуку Yamaha MX-A5200 Black Підсилювачі звуку Yamaha MX-A5200 Black

Підсилювач потужності Yamaha MX-A5200 Black

  • ID товару: 11350
  • Артикул: YVAF2870

YVAF2870

Новий товар

Цей 11-канальний підсилювач пропонує найвищу потужність серед апаратів AVENTAGE серії.
Неймовірно чисте та прозоре звучання на будь-якій гучності. Шасі з високим ступенем жорсткості, високоякісні комплектуючі та надійні симетричні з'єднання, гнучка конструкція для багатоваріантних конфігурацій системи.

Більше деталей

175 560 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Yamaha

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Цей 11-канальний підсилювач пропонує найвищу потужність серед апаратів серії AVENTAGE.
Неймовірно чисте та прозоре звучання на будь-якій гучності. Шасі з високим ступенем жорсткості, високоякісні комплектуючі та надійні симетричні з'єднання, гнучка конструкція для багатоваріантних конфігурацій системи.

Сучасний 11-канальний підсилювач потужності
150 Вт на канал (8 Ом, 20 Гц - 20 кГц, КНД 0,06%, навантажені 2 канали)
170 Вт на канал (8 Ом, 1 кГц, КНД 0,9 %, навантажено 2 канали)
290 Вт на канал (4 Ом, 1 кГц, КНД 0,9 %, навантажений 1 канал [Модель для Європи])
280 Вт на канал (6 Ом, 1 кГц, КНД 10 %, навантажений 1 канал, JEITA)
Масивний тороїдальний трансформатор, виготовлений на замовлення
Підсилювач потужності з трикаскадною схемою Дарлінгтона та зворотним зв'язком по струму
Спеціальні блокові конденсатори на 27 000 мкФ
Жорстке шасі спеціальної конструкції та компоненти найвищої якості
Перешкодостійкі симетричні з'єднувачі XLR
Можливість використання підключення типу Bi-Amping із вибором каналів
Високоякісні позолочені акустичні клеми
Функція автоматичного вимкнення
Зручне тригерне управління (вхід/вихід та наскрізний вихід)
Знімний високоякісний товстий кабель живлення

Підсилювач потужності MX-A5000 з 11 окремо структурованими каналами здатний скласти серцевину будь-якої системи, видаючи звучання найвищої якості. У комбінації з 11.2-канальним підсилювачем CX-A5000 апарат зберігає повну тишу в паузах і розвиває максимальну гучність у піках, забезпечуючи найширший динамічний діапазон - це саме те, чого завжди прагне Yamaha. Навколишнє звучання 11.2-канальної системи полонить слухача цілком і повністю, незалежно від джерел сигналу, що використовуються.

Сповідуючи філософію безкомпромісної конструкції, Yamaha спроектувала для цієї пари підсилювачів корпус із каркасом підвищеної жорсткості. Н-подібна поперечна рама з використанням бічних алюмінієвих панелей та тришарова структура з автономними верхньою та бічними панелями додатково посилює механічну міцність всього корпусу. Зовнішня вібрація, що передається від стійки чи інших предметів, гаситься масивними амортизаторами. Спеціальна опора в центрі днища, розроблена за технологією ART (Anti-Resonance Technology), відіграє роль додаткового поглинача вібрації і заразом служить надійною опорою для внутрішніх компонентів. Крім того, MX-A5000 має подвійне днище із сталевих противібраційних пластин товщиною 1,6 мм - таких же, які використані в конструкції попередньої флагманської моделі Z11. Щоб служити надійною опорою для масивних радіаторів та інших внутрішніх компонентів, каркас включає бічні елементи, посилені жорсткою рамною конструкцією. Нижня рама частково поглинає вібрацію, що розповсюджується важким силовим трансформатором та тепловідведеннями. Вбудований у неї потужний амортизатор гасить зовнішню вібрацію.

Це лише одна з багатьох особливостей конструкції, які разом формують найвищу якість наших ресиверів. Ретельно продуманий внутрішній пристрій та схемотехніка реалізовані таким чином, що лівий та правий канали фізично та електрично ізольовані один від одного. Це дає максимальний поділ каналів і значно покращує відношення сигнал/шум, сприяючи формуванню широкої та відкритої звукової сцени.

MX-A5000 є підсилювачем потужності зі зворотним зв'язком по струму і трикаскадною схемою Дарлінгтона, яка має відмінні фазові характеристики і стійкість до відхилень імпедансу акустичних систем. В апараті використано високоякісні компоненти, відібрані за результатами суворих тестів. Виготовлений за спеціальним замовленням масивний тороїдальний трансформатор для блоку живлення відрізняється високою продуктивністю та ефективністю. За допомогою спеціально розроблених блокових конденсаторів великої ємності (27000 мкФ) він зводить до мінімуму втрати енергії та забезпечує великий запас потужності для блоку живлення. У результаті досягається дуже музичне та виразне звучання. Позолочені акустичні клеми відрізняються високою якістю та підтримують використання розгалужувачів для більш гнучкого підключення АС.

Електричний шум може виникати через недосконалість з'єднань з AV-компонентами, а також внаслідок впливу різних зовнішніх джерел перешкод. Щоб виключити його, у моделях MX-A5000 та CX-A5000 використані симетричні завадостійкі з'єднувачі, які зазвичай використовуються у професійному звуковому устаткуванні. Навіть несиметричні RCA-з'єднувачі використовує метод заземлення при передачі сигналу, який можна порівняти зі звичайною симетричною передачею. З іншого боку, можна вибрати XLR-підключення для каналів, в цьому випадку усувається шум, що виникає через з'єднання між схемами підсилювача і підсилювача потужності, і спотворення звуку зводяться до мінімуму.

MX-A5000 та CX-A5000 пропонують широкі можливості для гнучкої побудови систем. На додаток до 11-канальної схеми підключення, яка дозволяє використовувати переваги функції CINEMA DSP HD3 та витягувати максимум з акустичних систем, підтримується також конфігурація Biamping для розгойдування ВЧ та НЧ динаміків окремими підсилювачами. Крім того, комбінація MX-A5000/CX-A5000 дозволяє використовувати підключення типу Bi-amping на всі п'ять каналів за рахунок використання одинадцяти вбудованих. Для відтворення звуку в інших зонах можна використовувати додаткові підсилювачі, що дозволяє конфігурувати систему для відтворення музики, наприклад, спальні або кухні. Можливість перемикання будь-яких з 11 каналів MX-A5000 з несиметричних на симетричні входи та навпаки ще більше підвищує гнучкість системи.

Мале споживання енергії допомагає користувачеві заощаджувати свої гроші, а також енергетичні ресурси планети. Модель MX-A5000 має функцію Auto Power Standby, яка автоматично вимикає живлення через вісім годин. Її можна активувати або деактивувати за допомогою вимикача на задній панелі або обійти, використовуючи функцію тригера.

Функція тригера дозволяє автоматично синхронізувати увімкнення/вимкнення живлення разом з іншими сумісними компонентами. Так, при підключенні передпідсилювача до тригерного входу підсилювач потужності включатиметься і вимикатиметься разом з підсилювачем. При підключенні іншого компонента, наприклад, сабвуфера до тригерного виходу, увімкнення/вимкнення цього компонента буде синхронізовано з MX-A5000. Крім того, сигнал з тригерного входу може подаватися на каскадне з'єднання для управління включенням/вимкненням додаткового компонента, наприклад іншого підсилювача потужності (вихід Through Out).

Перемикач Impedance Selector на задній панелі дозволяє узгодити характеристики MX-A5000 з акустичних систем, які можуть мати різний імпеданс.
CH.2 A/B: 4 Ом і більше (8 Ом і більше при одночасному використанні каналів CH.2 A та CH.2 B)

Характеристики:

  • Канал: 11
  • Номінальна потужність (1 кГц, 1 канал): 290 Вт (4 Ом, КНД 0,9% [європейська версія]), 230 Вт (6 Ом, КНД 0,9%), 190 Вт (8 Ом, КНД 0,9 %)
  • Номінальна потужність (1 кГц, 2 канали): 170 Вт (8 Ом, КНД 0,9%)
  • Номінальна вихідна потужність (1 кГц, 2 канали, мостове з'єднання): 240 Вт (8 Ом, КНД 0,9%)
  • Номінальна потужність (20 Гц - 20 кГц, 2 канали): 170 Вт (6 Ом, КНІ 0,06%), 150 Вт (8 Ом, КНІ 0,06%)
  • Номінальна вихідна потужність (20 Гц-20 кГц, 2 канали, мостове з'єднання): 200 Вт (8 Ом, КНІ 0,06%)
  • Макс. ефективна вихідна потужність (за стандартом JEITA): 280 Вт (6 Ом, КНІ 10%), 230 Вт (8 Ом, КНІ 10%)
  • Динамічна потужність на канал (8/6/4/2 Ом): 190/250/350/500 Вт
  • Антирезонансна технологія (ART): є
  • Мостове включення: є
  • Можливість використання двопідсилювальної конфігурації (Bi-Amping): є
  • Цифрове ToP-ART / сильноточне посилення: Трикаскадний підсилювач Дарлінгтону
  • Схема підсилювача із зворотним зв'язком по струму: є
  • Аналоговий аудіовхід/вихід: Збалансований XLR: 11/0; незбалансований RCA: 11/0
  • Вихід для +12 В тригера: Вихід: 1; тригер / прямий: 1 / 1
  • Потужність в режимі очікування 0,1 Вт (типове)
  • Силовий трансформатор: є
  • Габарити (Ш x В x Г): 435 x 211 x 463,5 мм
  • Вага: 26,4 кг
  • Потужність: 650 Вт

 
Характеристики
БрендYamaha
МодельMX-A5200 Black
ТипПідсилювачі звуку
КолірЧерный
Розміри (Ш х В х Г), мм435 x 211 x 463,5 мм
Вага26.4 кг

Напишіть відгук

Підсилювач потужності Yamaha MX-A5200 Black

Цей 11-канальний підсилювач пропонує найвищу потужність серед апаратів AVENTAGE серії.
Неймовірно чисте та прозоре звучання на будь-якій гучності. Шасі з високим ступенем жорсткості, високоякісні комплектуючі та надійні симетричні з'єднання, гнучка конструкція для багатоваріантних конфігурацій системи.

Напишіть відгук

22 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ