Rotel RKB-8100
Rotel RKB-8100 Rotel RKB-8100

  • ID товару: 1979

Новий товар

Восьмиканальний підсилювач потужності 8100 входить до нової інсталяційної серії RKB. Модель майже повністю ідентична флагману D8100, але відрізняється від нього відсутністю цифрових входів.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Rotel

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Опис багатоканального підсилювача потужності Rotel RKB-8100

Кінець підтримує стандарт 2U, завдяки якому його можна встановлювати в рекову стійку. Для цього у комплекті є спеціальні кріплення. Апарат отримав суворий мінімалістський дизайн. У центрі його фронтальної панелі знаходиться декоративні грати та чотири регулятори (повертаються за допомогою викрутки), що дозволяють вручну вибрати необхідний рівень вхідного сигналу. У лівій частині фасаду розташована клавіша живлення з кільцевим LED-діодом, який також виконує функції індикатора спрацьовування захисту.

Підсилювач 8100 відноситься до класу D і використовує імпульсні джерела живлення, завдяки чому забезпечується високий ККД та мінімальне нагрівання. Це досить потужна сильноточна модель, здатна видати повноцінні 100 Вт (при 8 Ом) на кожен канал. Кінець стане гарним вибором при організації мультирум-інсталяцій.

У тильну панель RKB-8100 вбудовані чотири лінійні входи, які використовують роз'єми RCA і позначені як Input A, B, C і D. Поруч із входами B, C і D знаходяться тумблери, при перемиканні яких в положення "Link" передано на роз'єми A аудіосигнал буде подаватися на кожен з восьми каналів краю одночасно. Окремий механічний перемикач дозволяє перевести підсилювач потужності режим моно. Модель оснащена виходом Pre Out, до якого можна приєднати ще один посібник. Компанія рекомендує включати в такий ланцюжок не більше 8 моделей серії RKB. На задній стінці встановлений інтерфейс RS232, який буде затребуваний при роботі з автоматизованими системами управління Crestron, AMX та ін. Також є два тригерні гнізда (12 В, що відключаються). Підсилювач оснащений вісьмома парами якісних гвинтових клем, призначених для приєднання акустичних систем. Охолодження моделі примусове. Для цього в тильній частині корпусу встановлені два вентилятори, що мають дві швидкості обертання. Підвищена швидкість використовується лише тоді, коли цього вимагає вбудований термодатчик, що сигналізує про підвищений нагрів.

Оконечник 8100 забезпечує виключно чисте, динамічне, наполегливе та детальне звучання з надійним басовим фундаментом. Підсилювач повністю відповідає сучасним вимогам до інсталяційних моделей і відмінно підходить для організації мультизонних систем.


Особливості багатоканального підсилювача потужності Rotel RKB-8100

  • Забезпечує потужність 100 Вт на канал при 8 Ом
  • Працює у класі D
  • Високі комутаційні можливості
  • Два кулери в системі охолодження

Характеристики багатоканального підсилювача потужності Rotel RKB-8100

Вихідна потужність 8 х 100 Вт (20 Гц - 20 кГц, КНІ менше 0,1%, 8 Ом)
Діапазон частот 20 Гц - 20 кГц (+ 0 дБ - 1,4 дБ)
Коефіцієнт гармонік 0,08%
Інтермодуляційні спотворення 0,08%
Коефіцієнт демпфування 150
Вхідний імпеданс/чутливість 100 ком/0,9 В
Коефіціент посилення 30 дБ
Відношення сигнал/шум 108 дБ
Поділ каналів 60 дБ
Входи 4 лінійні RCA
Виходи Pre Out (RCA) для додаткового краю
Інша комутація два 3,5 мм тригерні роз'єми (12 В, вхід/вихід)
Вихід на АС 8 пар гвинтових клем
Мінімальний імпеданс АС, що підключається. 4 Ом
споживана потужність 300 Вт, в режимі standby: 0,5 Вт
Габарити (ШхВхГ) 430x97x424 мм
Вага 9,6 кг

Напишіть відгук

Rotel RKB-8100

Восьмиканальний підсилювач потужності 8100 входить до нової інсталяційної серії RKB. Модель майже повністю ідентична флагману D8100, але відрізняється від нього відсутністю цифрових входів.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ