Підсилювач потужності Unison Research UNICO DM
Підсилювач потужності Unison Research UNICO DM Підсилювач потужності Unison Research UNICO DM

Підсилювач потужності Unison Research Unico DM

  • ID товару: 3642

Новий товар

Підсилювач потужності з балансними входами, каналів посилення: 2, потужність 2 х 160 Вт (8 Ом), 1 х 650 Вт (8 Ом), діапазон частот 10 Гц – 100 кГц, входи: XLR, RCA, 4 пари гвинтових клем, габарити 432x178x440 мм, вага 24 кг, колір: сріблястий

Більше деталей

157 000 грн.

1 Товар
Увага: Останні позиції в наявності!

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Unison Research

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Подвійний моно підсилювач потужності Unison Research UNICO DM у своїй конструкції, використовує подвійні тріоди та потужні транзистори MOSFET. Ламповий вхідний каскад забезпечує приємне м'яке звучання, а використання на виході транзисторів забезпечує підсилювачу велику потужність для легкого управління будь-якими акустичними системами.

Unison Research UNICO DM був спроектований як підсилювач багатостороннього застосування. При використанні підсилювача Unison Research UNICO DM в мостовому режимі він може виробляти величезну потужність 0,5 кВт в канал або він може використовуватися в системі як мультимодуль, вибір режимів, роботи якого будуть здійснюватися автоматично . У вхідній стадії використовується подвійний тріод ECC82, який надає підсилювачу Unico DM його переконливу природну звукову якість. Стадія виходу базується на двох парах транзисторів підвищеної потужності MOSFET для забезпечення потужності 160 Вт каналу.

Збалансовані (XLR) та незбалансовані вхідні (RCA) з'єднувачі можуть використовуватися одночасно. У моно режимі також можуть використовуватися на вибір всі необхідні входи. Підсилювач потужності Unico DM може використовуватись спільно з підсилювачем. Таке підключення здійснюється за допомогою послідовного автоматичного перемикача для всіх компонентів пов'язаних між собою. Коли підсилювач потужності DM не працює, то він знаходиться в режимі очікування готовому до відтворення музики при активізації автоматичного вимикача (положення on). У режимі очікування споживана потужність невелика.

Unico DM це дуже високоякісний, універсальний підсилювач, що чудово звучить. І як усі продукти компанії Unison Research, він виготовлений із турботою та дбайливістю, щоб Ви довгий час отримували задоволення від прослуховування вашої улюбленої музики.

Загальне

Тип підсилювача: Підсилювач потужності
Клас підсилювача: High-End
Схемотехніка: гібридний
Країна (Головний офіс): Італія
Потужність підсилювача: 2х160 Вт (8 Ом), 1х650 Вт (8 Ом)
Діапазон частот: 10 Гц – 100 кГц
Співвідношення сигнал/шум: 95 дБ
Функції/можливості: Підключення 2 пар АС
Тип звукознімача: ні

Входи/виходи

Входи: 1 х лінійний (RCA), 1 х балансний (XLR)
Виходи: на 2 пари АС

Додатково

Габарити (ШхВхГ): 432x178x440 мм
Вага: 24 кг
Колір: Сріблястий

Напишіть відгук

Підсилювач потужності Unison Research Unico DM

Підсилювач потужності з балансними входами, каналів посилення: 2, потужність 2 х 160 Вт (8 Ом), 1 х 650 Вт (8 Ом), діапазон частот 10 Гц – 100 кГц, входи: XLR, RCA, 4 пари гвинтових клем, габарити 432x178x440 мм, вага 24 кг, колір: сріблястий

Напишіть відгук

23 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ