Підсилювач потужності Yamaha XMV4140
Підсилювач потужності Yamaha XMV4140 Підсилювач потужності Yamaha XMV4140

Підсилювач потужності Yamaha XMV4140

  • ID товару: 5089

Новий товар

Ціна за штуку

Більше деталей

56 164 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Yamaha

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Дуже часто на одному інсталяційному майданчику необхідно як високо-, так і низькоімпедансне підключення, для чого може знадобитися два різні підсилювачі або зовнішній трансформатор. Підсилювачі потужності серії XMV пропонують вам сучасний підхід до інсталяції - можливість одночасної роботи як з - 70 В/100 В, так і в низькоімпедансному (4Ω/8Ω) режимі, завдяки чому використання додаткового обладнання стає непотрібним. Підсилювачі XMV також дозволяють працювати в режимі 70 або 100 В для кожної пари каналів, для чого досить просто переключити регулятори на задній панелі на відповідний режим. Зазвичай при високому імпедансі потрібно об'єднання двох і більше каналів у режимі bridge, проте з підсилювачами XMV ви можете з легкістю призначити 70 або 100 на будь-яку пару каналів без втрати кількості вихідних каналів.

Новий режим посилення потужності Double Power
Нова розробка компанії Yamaha - режим посилення потужності Double Power, що дозволяє подвоїти вихідну потужність вибраних каналів та забезпечити гучномовці більшою вихідною потужністю. Таким чином, гучномовці з різними вихідними характеристиками можуть бути посилені за допомогою того ж підсилювача, даючи вам і вашій звуковій системі додаткову гнучкість при налаштуванні.

* Кількість робочих каналів при цьому буде зменшено вдвічі

Можливість вибору робочих форматів для більшого діапазону застосувань
Підсилювачі потужності XMV як протокол використовують два аудіо формати - новітню розробку цифрового аудіо YDIF або цифровий аудіо протокол Dante від компанії Audinate. Простий і зручний у користуванні формат YDIF забезпечує передачу даних стандартним кабелем Ethernet, тоді як моделі, оснащені протоколом Dante, можуть бути використані у великих приміщеннях при віддаленому розміщенні.

Ідеальний додаток до серії MTX
При використанні підсилювачів потужності XMV разом з цифровими процесорами MTX ви, наприклад, легко і швидко зможете вимкнути або ввімкнути звук або налаштувати атенюатор безпосередньо з комп'ютера, використовуючи програмне забезпечення MTX Editor. Вхідні порти YDIF або Dante зроблять конфігурацію системи простішою та швидше з миттєвим підключенням та гнучкими параметрами регулювання.

Можливо, найкращий інсталяційний підсилювач.
Усі підсилювачі XMV мають нові інноваційні елементи, що покращують продуктивність ланцюгів підсилювачів класу D, збільшуючи вихідну потужність XMV до 90%. Це було досягнуто завдяки автоматизованій зміні ланцюгів, що дозволяє підібрати відповідний вихідний вольтаж. Завдяки можливості ланцюгів працювати з високим вольтажом можливе і високоімпедансне – 70 В та 100 В – підключення. Однак, використання тих же ланцюгів у режимі низького імпедансу може призвести до значної втрати потужності, тому автоматично змінюючи електричну напругу коефіцієнт продуктивності значно зростає, не погіршуючи при цьому важливі параметри роботи підсилювача, наприклад співвідношення сигнал/шум (утримання спотворень на мінімальному рівні).

Підсилювачі потужності XMV також оснащені новими регуляторами живлення та коректором Power Factor Correction, що контролює спотворення та значно зменшує кількість споживаного струму, зберігаючи при цьому рівномірну вихідну напругу. Це дозволить уникнути перевантаження механізму замикання електроланцюга, а також позбавить необхідності використання товстих щільних кабелів і більш громіздких систем.

Функції додаткового захисту
Функції автоматизованого захисту є невід'ємною частиною серії XMV, забезпечуючи надійну роботу в пікових межах та в неідеальних умовах. Низький вхідний опір навантаження, е/перевантаження струмом та перегрів можуть пошкодити важливі компоненти підсилювача і відчутно вплинути на ефективність їх роботи. Щоб запобігти цим факторам ризику, ми забезпечили серію XMV потужною функцією саморегулівного захисту, що гарантує довговічність та надійність.

Технічні характеристики:

Тип пристрою підсилювач потужності
Призначення концертний/інформаційний
Конструкція
Елементна база транзисторний
Параметри підсилювача
Кількість каналів 4
Діапазон частот 20 - 20000 Гц / ± 1 дБ /
Потужність на канал (8Ω) 140 Вт / у мостовому режимі - 280 Вт /
Потужність на канал (4Ω) 140 Вт / у мостовому режимі - 280 Вт /
Потужність на канал (100/70 В) 125 Вт / 125 Вт /
Співвідношення сигнал/шум (Main) 100 дБ
Чутливість/імпеданс каналів
Вхідний імпеданс (Main) 20 ком
Функції та можливості
Регулювання регулювання вхідної чутливості
Додатково пряме підключення (By-pass/Direct)
лімітер
Роз'єми
Підсилювач (Main) Euroblock
Тригерний 1 шт
На акустику 4 шт
Тригерний 1 шт
Передня панель дисплей
індикатори
Загальне
Блок живлення внутрішній
споживана потужність 150 Вт / на 1/8 потужності /
Монтажний розмір 2U
Габарити 480х422х88 мм
Вага 8.1 кг

Напишіть відгук

Підсилювач потужності Yamaha XMV4140

Ціна за штуку

Напишіть відгук

3 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ