Підсилювач Parasound New Classic 275 v.2 Black
Підсилювач Parasound New Classic 275 v.2 Black Підсилювач Parasound New Classic 275 v.2 Black Підсилювач Parasound New Classic 275 v.2 Black Підсилювач Parasound New Classic 275 v.2 Black

Підсилювач Parasound New Classic 275 v.2 Black

  • ID товару: 5753
  • Артикул: NewClassic 275 V.2

NewClassic 275 V.2

Новий товар

Model 275 є підсилювачем Класу АВ, призначеним для високопродуктивної експлуатації з низьким ступенем нагріву. Його повністю дискретна схема запитується від великого тороїдального трансформатора і здатна видавати 30 на канал.

Більше деталей

65 450 грн.

1044 Товари(ів)
Наявність уточнюйте

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Parasound

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Стереофонічний підсилювач потужності Parasound NewClassic 275 v.2 є компактним членом сімейства продуктів класу Hig-End для стерео систем і систем домашніх кінотеатрів NewClassic.

Виконаний у строгому класичному стилі універсальний підсилювач потужності однаково легко справляється як з високоефективними акустичними системами, так і з декількома АС, що вбудовуються одночасно.

Parasound NewClassic 275 v.2 є ідеальним підсилювачем для невеликих кімнат з його 75-ватами на канал при навантаженні в 8 Ом та 125 Ватами на канал при навантаженні в 4 Ома. У мостовому режимі моно він видаватиме 200 Ватів при 8 Омах або 4 Омах.

Пристрій може похвалитися піковим струмом на канал у 20 Ампер для чудової роздільної здатності. Якість звуку буде найвищою.

Повністю дискретна схема з великим тороїдальним трансформатором тримає рівень шуму виключно низьким, а музичний сигнал – чистим.

Схема посилення Класу AB забезпечує ефективну продуктивність із меншою тепловою віддачею, ніж чистий "клас А". Для вищого ступеня надійності використовується серво-схема постійного струму та схема релейного захисту.

Parasound NewClassic 275 v.2 призначений для високопродуктивної експлуатації з низьким ступенем нагріву. Його повністю дискретна схема запитується від великого тороїдального трансформатора і здатна видавати 20 на канал.

Підсилювач Parasound NewClassic 275 v.2 також має перемикач повного опору для наборів акустичних систем з вкрай низьким опором.

Для інтеграції в систему відтворювальних та керуючих компонентів даний підсилювач оснащений тригерним входом із наскрізним виходом та регульованою чутливістю до аудіосигналу для реалізації схеми автоматичного увімкнення/вимкнення. На задній панелі підсилювача перемикач розриву земляної петлі. Там же розташовані позолочені вхідні RCA-роз'єми, а також роз'єми для акустичних систем А/В з індивідуальним включенням/вимкненням та універсальними надміцними клемами для кожного каналу, покритими 24-каратним золотим напиленням.

Parasound NewClassic 275 v.2 оснащений схемою релейного захисту, а також індикаторами високої температури, режиму очікування та стану кожного каналу на передній панелі.

 
Характеристики
БрендParasound
МодельNewClassic 275 V.2
ТипПідсилювач потужності
ПотужністьВихідна потужність - всі канали працюють - 2 по 90 Ватт на 8 Омах, 2 по 150 Ватт на 4 Омах, два по 150 Ватт на 2 Омах (перемикач навантаження встановлений у положення 2-3 Ома).
Частотний діапазон20 Гц - 50 кГц
Кількість каналів2
ВходиRCA, Тригерний 1 шт
Виходипідсилювача (Pre-Amp), На акустику 4 шт, Тригерний 1 шт
Співвідношення сигнал/шум103 дБ
Коефіцієнт гармонійних спотворень:0.35%
Розміри (В x Ш x Г), мм63 х 437 х 406 мм
ОсобливостіМостовий режим Моно - 200 Вт на 8 Омах, 200 Ват на 1,4 Ома (перемикач навантаження встановлений у положення 2-3 Ома).
Вага без упаковки9,1 кг

Напишіть відгук

Підсилювач Parasound New Classic 275 v.2 Black

Model 275 є підсилювачем Класу АВ, призначеним для високопродуктивної експлуатації з низьким ступенем нагріву. Його повністю дискретна схема запитується від великого тороїдального трансформатора і здатна видавати 30 на канал.

Напишіть відгук

22 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ