Вініловий диск LP The Brew: A Million Dead Stars

Вініловий диск LP The Brew: A Million Dead Stars

  • ID товару: 16731
  • Артикул: 0366038

0366038

Новий товар

Вініловий диск LP The Brew: A Million Dead Stars. The Brew - басист Тім Сміт, син Куртіс Сміт на барабанах і молодий феномен Джейсон Барвік на гітарі та вокалі. Склад охоплює всі покоління, що поєднує в собі елементи класичного року 60-х і 70-х років зі звуком сьогодення.

Більше деталей

880 грн.

Цього товару більше немає в наявності
Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Вініловий диск LP The Brew: A Million Dead Stars. The Brew - басист Тім Сміт, син Куртіс Сміт на барабанах і молодий феномен Джейсон Барвік на гітарі та вокалі. Склад охоплює всі покоління, що поєднує в собі елементи класичного року 60-х і 70-х років зі звуком сьогодення. Як пояснює старший учасник гурту, вибухонебезпечна суміш, почута на їхньому останньому альбомі A Million Dead Stars, покликана сподобатися як старшим, так і молодим шанувальникам музики: «Наш стиль гри - це швидше відлуння минулого. Але продюсер та звук ми прагнемо до сучасного звучання. Як хтось колись сказав, немає майбутнього без минулого. Ми сподіваємось отримати найкраще з обох світів».

Вініловий диск LP The Brew: A Million Dead Stars. Після їх однойменного дебюту в 2006 році та EP під назвою Fate and Time роком пізніше це перспективне британське тріо вийшло на міжнародний рівень не отримав визнання The Joker у 2008 році. Мабуть, одразу гурт заповнив тисячі місць у таких країнах, як Польща та Іспанія, і з'явився на телебаченні у престижній німецькій музичній програмі Rockpalast. Їхнє нещодавнє підписання з лейблом Jazzhaus Records збіглося з унікальною можливістю записатися на всесвітньо відомій студії Chapel з досвідченим продюсером Крісом Вестом. Метою сесій було передати юнацький ентузіазм та енергію, які The Brew генерує на сцені, та записати їх. Безперечно, складне завдання. Але «Мільйон мертвих зірок» приносить свої плоди. По-перше, гурт уже протестував пісні. «Ми пишемо пісні, які можемо грати наживо, - пояснює Тім Сміт, - і записуємо пісні, які грали наживо. Якщо це не спрацює наживо, ми не записуватимемо їх». Шанувальники одразу дізнаються низку треків, які входили до сет-листу протягом 2009 року: зухвалий і зухвалий вступник «Every Gig Has a Neighbor» (з його гімном «Увімкни його, грай голосно»), Безжальний хор. "Неправильні мелодії", а також відмінна версія ліричної та пронизливої ​​"КАМ". Деякі знайомі елементи залишаються невід'ємною частиною звуку. Примара Джімі Хендрікса населяє блюзові рифи «Surrender It All». Акустична гра Джейсона Барвік на "Mav the Rave" та "Monkey Train" нагадує Джиммі Пейджа.

У великій пісні є навіть натяк на Малкольма Янга (точніше, кілька кивків). Інші пісні, однак, показують, що гурт розширює свою територію, досліджуючи мелодійніші теми, даючи Барвік можливість проявити себе як вокаліст. По суті, весь альбом є своєрідним вихідним тусовкою. Двадцятирічний Барвік нещодавно приступив до виконання обов'язків провідного вокаліста групи, але вже демонструє ознаки величі. Його яскравим моментом на "Мільйоні мертвих зірок" стала пісня "Change in the Air" - видатна мелодія, не зовсім схожа на все, що гурт робив раніше. Спираючись на свій досвід роботи з класичними рокерами Status Quo та Uriah Heep, а також з іконами брит-попа Ешкрофт та The Verve, продюсер Кріс Вест допоміг створити ширший альбом із хитромудрими шарами та більш детально пропрацювали піснями. Немає кращого прикладу, ніж "Мільйон мертвих зірок". За сім з половиною приголомшливих хвилин пісня представляє сет кульмінацією, що надихає - і дає нам перше уявлення про музичні висоти, на які готові піднятися ці талановиті артисти.

До цього часу The Brew долали музичний бар'єр, знаходячи друзів як у класичному рок, так і у традиційному блюзовому таборі. У постійному порівнянні з артистами минулого є підводне каміння, про що Тім Сміт та двоє його молодих колег по групі добре знають. Це одна з причин, вони наполегливо працювали, щоб створити щось усі свої, і, щоб показати більше їхніх унікальних особистостей у процесі. «Я думаю, що група протягом певного періоду часу шукає свій напрямок, – міркує Сміт – на A Million Dead Stars, це значною мірою наше власне звучання». Водночас, вони вирішили не ускладнювати ситуацію і не йти надто далеко від того, що вони роблять на сцені. «Для нас це рок-н-рол. Ми живемо цим, дихаємо їм, спимо та їмо».

Характеристики

  • Формат: LP Audiophile ;
  • Спеціальність : _ аудіофільська LP ( Вініл )
  • Дата виходу : 19.11.2010 ;
  • Мітка : _ Jazzhaus Records ;
  • Ж анр: класичний рок та піп .

Зміст

A1 Every Gig Has A Neighbour 4:17
A2 Surrender It All 3:57
A3 Wrong Tunes 3:37
A4 Kam 8:32
A5 Mav The Rave 4:26
B1 Just Another Night 5:45
B2 A Smile To Lift The Doubt 3:57
B3 Change In The Air 3:59
B4 Monkey Train 2:15
B5 A Million Dead Stars - Intro 2:24
B6 A Million Dead Stars 5:10

Напишіть відгук

Вініловий диск LP The Brew: A Million Dead Stars

Вініловий диск LP The Brew: A Million Dead Stars. The Brew - басист Тім Сміт, син Куртіс Сміт на барабанах і молодий феномен Джейсон Барвік на гітарі та вокалі. Склад охоплює всі покоління, що поєднує в собі елементи класичного року 60-х і 70-х років зі звуком сьогодення.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ