Вініловий диск LP Bergman, Teresa: Apart

Вініловий диск LP Bergman, Teresa: Apart

  • ID товару: 16700
  • Артикул: 0366176

0366176

Новий товар

Вініловий диск LP Bergman, Teresa: Apart. Тереза ​​Бергман подорожувала далеко. Виросла у Веллінгтоні, Нова Зеландія, вона приїхала до Європи у 2009 році, щоб вивчати суспільні науки у Польщі та Німеччині. Під час стажування вона закохалася в Берлін і невдовзі стала відома своїми регулярними виступами у галасливій Мецці міста – Мауер-парку.

Більше деталей

1 144 грн.

Цього товару більше немає в наявності
Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Вініловий диск LP Bergman, Teresa: Apart. Тереза ​​Бергман подорожувала далеко. Виросла у Веллінгтоні, Нова Зеландія, вона приїхала до Європи у 2009 році, щоб вивчати суспільні науки у Польщі та Німеччині. Під час стажування вона закохалася в Берлін і незабаром стала відома своїми регулярними виступами у галасливій Мекці міста – Мауер-парку. "Мені довелося розробити по-справжньому ударний стиль гітари, щоб бути почутим крізь гуркіт вулиці".

У тому, щоб виділятися з натовпу, не було нічого нового, оскільки у дев'ятирічному віці Тереза ​​почала грати перед торговими центрами Нової Зеландії. Співачка продовжує доводити, що має все, що потрібно, щоб бути почутим далеко від шуму - впливова німецька радіостанція Deutschlandfunk Kultur нещодавно назвала її «самим талантом, який ми виявили за останній рік». 32-річна співачка написала та записала свій другий студійний альбом «Apart» у Берліні та Відні, співпродюсером якого виступив продюсер «Bilderbuch» Себастьян «Зебо» Адам. Її міжнародна група: Тобіас Кабірш – бас (Німеччина), П'єр Чаччо – ударні (ІТ) та Метт Паул – клавіші (Нова Зеландія) – широко представлені на платівці. Однак серцем постановки залишається дивовижно динамічний голос Терези Бергман. «Apart» менш натхненний фолком, ніж перший альбом артиста, оскільки багато треків сягають корінням у похмурішу естетику соулу, що народився щирою і часто меланхолійною лірикою Бергмана. «Цей альбом був присвячений відточенню та налаштуванню мого звуку», - згадує співак. «Я хотів об'єднати ретро та сучасність, мистецтво та доступність».

Пишні та витончені струнні аранжування англійського джаз-фьюжн-музиканта Бена Баррітта широко представлені на платівці. Баррітт також виконав кілька епічних соло на електрогітарі. "Apart" - це альбом поділу та перевизначення, входу в темряву, щоб знайти світло. Це важкий, але позитивний вибір, зроблений художницею, щоб відокремитися від своєї культури, країни та особистих стосунків та отримати нове визначення. «Я сподіваюся, що цей запис надихне інших набратися сміливості, щоб відпустити деструктивні патерни чи стосунки та стояти окремо – сильними та повними любові до себе». Заголовний трек відкривається пам'ятним органом Хаммонда, гармонійним дисонансом і важким гітарним рифом, перш ніж захоплює соковитий і емоційно заряджений вокал Бергмана. У піднесеному сингл "Hold Your Heart" артист використовує ритмічну вокальну перкусію, щоб викликати химерний, підстрибує диско-фанк. "Only Numbers" - важкий і казковий альтернативний поп-трек, в якому критично розглядається цифрова залежність нашого часу.

Він ілюструє схильність Бергмана до вишуканих вокальних технік та експериментальним аранжуванням у тому ж дусі, що і французька співачка Камілла. "Напівпрофесійний клоун" нагадує про минуле Бергмана як співака квартету в перукарні. Повністю аранжований та оброблений її власним голосом, трек ставить запитання: що означає справжність для мистецтва? "Mirror Girl" - "феєрія фолк-ф'южн" Бергмана на розробку пішло 10 років. Натхнена складним, але безтурботним гітарним стилем Джоні Мітчелл, а також пізніших народних героїнь, таких як Ані ді Франко та К. Д. Ланг, пісня поєднує в собі інтимне оповідання з епічними кінематографічними звуковими ландшафтами. Хвилюючі біти фіналу та соло Муга відображають любов Бергмана у джаз-фьюжн 1970-х років у стилі Хербі Хенкока. Тереза ​​Бергман створила насичений поп-соул-альбом з елементами фольку та джазу, який продовжує виділяти її художню справжність.

Відразу різноманітний і послідовний - "Apart" досить складний, щоб виділитися, але досить універсальний, щоб миттєво привернути увагу. Сама артистка називає це «рекордом повноліття». Це голос впевненої у собі 32-річної жінки, яка не боїться показати свою вразливість. «Окремо» – це помилки і винести уроки, прийняття себе та кохання». Тереза ​​Бергман, давно зарекомендувала себе чарівною живою артисткою, створила альбом, який, як і вона, є унікальним та неповторним – «Apart».

Характеристики:

  • Х удожник: Бергман , Тереза ;
  • Формат: LP Audiophile ;
  • З пеціальність : аудіофільська LP ( Вініл )
  • Дата виходу : 27.09.2019 ;
  • Мітка : _ Jazzhaus Records ;
  • Ж анр: народний .

Зміст

A1 Apart
A2 Antananrivo
A3 Hold Your Heart
B1 Only Numbers
B2 Mr. Right
B3 The Semi-Professionell Clown
B4 Home Alone
C1 Follow You
C2 Too Many Faces
C3 Seconds
D1 Mirror Girl
D2 Toxic Equations

Напишіть відгук

Вініловий диск LP Bergman, Teresa: Apart

Вініловий диск LP Bergman, Teresa: Apart. Тереза ​​Бергман подорожувала далеко. Виросла у Веллінгтоні, Нова Зеландія, вона приїхала до Європи у 2009 році, щоб вивчати суспільні науки у Польщі та Німеччині. Під час стажування вона закохалася в Берлін і невдовзі стала відома своїми регулярними виступами у галасливій Мецці міста – Мауер-парку.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ