Вініловий диск LP Bryant,Danny: Means Of Escape

Вініловий диск LP Bryant,Danny: Means Of Escape

  • ID товару: 16706
  • Артикул: 0366173

0366173

Новий товар

Вініловий диск LP Bryant, Danny: Means Of Escape. «Брайант, якого журнал Classic Rock назвав «національним блюзовим скарбом», повертається зі своєю найпотужнішою збіркою пісень на сьогоднішній день.

Більше деталей

1 364 грн.

Цього товару більше немає в наявності
Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Вініловий диск LP Bryant, Danny: Means Of Escape. «Брайант, якого журнал Classic Rock назвав «національним блюзовим скарбом», повертається зі своєю найпотужнішою збіркою пісень на сьогоднішній день. Дебютувавши як продюсер, гітарист зібрав воістину зіркову колекцію співробітників світового класу, щоб допомогти йому над створенням альбому, яким він був, «очікуючи створення всієї своєї кар'єри».

"Means of Escape", створений інженером Іеном Доулінгом (Адель, К.Т. Танстолл) і записаним на знаменитій студії Chapel у Лінкольнширі, включає дев'ять треків яскравого блюзового року найвищої якості. Від гуркотливих перших тактів Tired of Trying до нав'язливої мелодії заключного інструментального елементу Mya. Весь альбом – це емоційні американські гірки, які вражають вас прямо між очима та прямо в серці.

"Means of Escape", мікшований в Нешвілі легендарним Едді Спіром (Rival Sons, U2, Кріс Степлтон), втілює в життя обіцянку виконавця зробити збірку потужних, сучасних та сміливих блюз-рок-пісень. За участю динамічно гастролюючої групи Брайанта, багато треків було записано наживо в студії за один-два дублі. Альбом із самого початку горить енергією та емоціями і ніколи не згасає. Від первісного крику «Занадто далеко зайшло» до вибухової гри слайдів у «Час болю» Денні Брайант знаходиться на вершині своєї чудової гри. Зроблений у всесвітньо відомої лондонської студії Abbey Road Шоном Меджі (Гері Мур, The Rolling Stones), удостоєним премії Греммі, Брайант нарешті передав чисту енергію та азарт своїх живих виступів.

«Було приємно робити цей альбом від початку до кінця, – каже Денні. - Я можу чесно сказати, що пишаюся цією роботою більше, ніж будь-чим, що я зробив за свою 20-річну кар'єру. Музика – це мій реліз у світ, це мій спосіб вижити, це мій спосіб врятуватися». Денні докладніше розповідає про створення нового альбому: «Я вирішив продюсувати цей альбом сам. Основна причина полягала в тому, що в мене була добірка пісень, які, як я відчував, виграють від того, щоб їх можна було вирізати наживо в студії, коли я і гурт грали б разом, підживлювалися енергією в кімнаті та вловлювали магію живого виступу. продуктивність."

«Я хотів, щоб ці пісні зберегли свою актуальність та хвилювання, а не загубилися через виробництво. Для сесій ми використовували мою звичайну роуд-групу (як у форматі чотирьох осіб, так і у форматі Big Band), і здебільшого саме так ми й зробили альбом – мінімум накладень, багато веселощів та пристрастей». «У процесі запису я хотів оточити себе найкращими, щоб допомогти мені досягти бажаного ефекту і створити запис з найвищою якістю звуку». «Ми обрали Chapel Studios у Лінкольнширі через фантастичне звучання живого залу та величезний вибір високоякісного вінтажного обладнання. Для запису та створення альбому ми обрали Іена Доулінга».

«Після того, як альбом було записано, легендарний Едді Спір мікшував сесії в Нешвіллі. Едді працював з цілою низкою груп, таких як U2, Rival Sons і Кріс Степлтон, і в багатьох жанрах. Я фанат його міксів. Завдання полягало в тому, щоб отримати чистий, потужний та сучасний студійний альбом. Я пишаюся результатами».

Характеристики:

  • художник: Брайант, Денні;
  • формат: CD;
  • дата виходу: 20.09.2019;
  • мітка: Jazzhaus Records;
  • Жанр: Блюз.

Зміст

1 Tired Of Trying 5:05
2 Too Far Gone 6:07
3 Means Of Escape 4:24
4 Nine Lives 3:52
5 Skin And Bone 3:46
6 Warning Signs (In Her Eyes) 4:22
7 Where The River Ends 5:55
8 Hurting Time 4:29
9 Mya 5:06

Напишіть відгук

Вініловий диск LP Bryant,Danny: Means Of Escape

Вініловий диск LP Bryant, Danny: Means Of Escape. «Брайант, якого журнал Classic Rock назвав «національним блюзовим скарбом», повертається зі своєю найпотужнішою збіркою пісень на сьогоднішній день.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ