Вініловий програвач Denon DP-29F

Вініловий програвач Denon DP-29F Silver

  • ID товару: 3812

Новий товар

Програвач вінілу з вбудованим фонокоректором, повний автомат, ремінний привід, ММ-картридж (Denon DSN-82), швидкість обертання 33/45 об.хв., алюмінієвий тонарм, розміри: (ШхВхГ) 360 х 97 х 357 мм, вага: 3 ,8 кг, колір: сріблястий

Більше деталей

7 410 грн.

Дивитись всі товари бренду: Denon

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Особливості програвача вінілу DENON DP-29F Silver:

  • Опорний диск високої точності з литого алюмінію
  • Головка у комплекті
  • Вбудований фонокоректор RIAA
  • Автоматична система для забезпечення простоти керування
  • Сервомотор постійного струму, пасичний привід

Програвач вінілових дисків DENON DP-29F Silver розрахований на меломанів-початківців і оснащений усім необхідні для найпростішого занурення у світ аналогового звуку.

Вертушка має вбудований RIAA-фонокоректор, тому DENON DP-29F Silver можна підключити до будь-якого вільного лінійного входу інтегрального стереопідсилювача. Програвач має литий алюмінієвий опорний диск, досить потужний для ефективної стабілізації швидкості обертання та поглинання небажаних вібрацій.

DENON DP-29F Silver оснащений налаштованим тонармом з MM-звукоснімачом (голку в голівці, як і сам звукознімач, можна змінювати), тому готовий до роботи відразу після розпакування та нескладного складання. Остання полягає в установці опорного диска та приводного ременя. DENON DP-29F Silver має повністю автоматичний або ручний режим роботи. У першому випадку достатньо встановити на програвач вінілову платівку та натиснути кнопку «Старт». Тонарм сам переміститься на початок першого запису на платівці і встановить звукознімач у потрібне положення. Автоматичний режим роботи дозволяє унеможливити пошкодження платівки або голки звукознімача програвача недосвідченим користувачем.

За бажання можна вручну підвести тонар в потрібну позицію на платівці, обертання диска і в цьому випадку почнеться автоматично. Після закінчення останнього треку на диску тонар автоматично піднімається, і переміщається на опору. Також припинити прослуховування диска можна у будь-який момент, натиснувши кнопку «Стоп» (тонарм і в цьому випадку переміститься у вихідне положення).

DENON DP-29F Silver має дві швидкості обертання диска, а для правильної роботи автоматики передбачений спеціальний перемикач, за допомогою якого можна задати діаметр платівки, що прослуховується. Також апарат комплектується перехідником, який насаджується на шків опорного диска при прослуховуванні 45-оборотних дисків, що мають центральний отвір збільшеного діаметра. Передбачена й пилозахисна кришка, що захищає механізм програвача у той час, коли він не використовується.

Для підключення до підсилювача DENON DP-29F Silver оснащений незнімним кабелем з роз'ємами RCA, які мають додатковий контакт заземлення.

Напишіть відгук

Вініловий програвач Denon DP-29F Silver

Програвач вінілу з вбудованим фонокоректором, повний автомат, ремінний привід, ММ-картридж (Denon DSN-82), швидкість обертання 33/45 об.хв., алюмінієвий тонарм, розміри: (ШхВхГ) 360 х 97 х 357 мм, вага: 3 ,8 кг, колір: сріблястий

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ