Вінілова платівка ELIPSON TURNTABLE CHROMA 400 RIAA BLACK
Вінілова платівка ELIPSON TURNTABLE CHROMA 400 RIAA BLACK Вінілова платівка ELIPSON TURNTABLE CHROMA 400 RIAA BLACK

Знятий з виробництва

Вініловий програвач Elipson Turntable Chroma 400 RIAA Red

  • ID товару: 18943

Новий товар

Chroma 400 RIAA - вініловий програвач вінілових платівок з глянцевим лаком (чорний, червоний або білий), зроблений у Франції, з RIAA фонокоректором. Він оснащений картриджем Ortofon OM10, дуже легким та міцним карбоновим важелем з підйомником для плавного використання.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Elipson

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Elipson Turntable Chroma 400 RIAA BT поєднує в собі чудовий звук зі стилем та максимальними можливостями підключення, а також дозволяє отримати найкраще від вашого вінілу – незалежно від системи.

Створений для епохи цифрових технологій, з можливістю підключення через Bluetooth

Можливість підключення Bluetooth означає, що ви можете підключатися на ваш вибір: динамік Bluetooth або Hi-Fi з підтримкою Bluetooth по бездротовій мережі. Просто з'єднайте програвач вінілу з динаміком і насолоджуйтесь безпроблемним підключенням на відстані близько 10 м. Сумісність з aptX, якість потокової передачі ближче до дротового з'єднання, ніж стандартного Bluetooth.

Ще одним мостом між старими та новими технологіями є USB-роз'єм. Підключіть Chroma 400 RIAA BT до вашого ПК або Mac і, використовуючи вибрану програму, ви зможете записувати всі свої LP в MP3. Звідси просто завантажте їх у свій MP3-плеєр або NAS-накопичувач, запишіть на компакт-диск або просто заархівуйте диски на своєму комп'ютері, що зробить ваші LP доступнішими, ніж будь-коли.

Обладнаний вбудованим підсилювачем RIAA (фонокоректор), Chroma 400 RIAA BT також підключається за допомогою кабелю практично до будь-якої системи Hi-Fi. Якщо ваша музична система має вхід AUX, Chroma підключається без необхідності додаткового підсилювача для забезпечення потрібної гучності.

Вигнуті краї та глянсове покриття з акрилового лаку роблять Chroma 400 RIAA BT предметом краси ще до того, як ви його слухали. Вибирайте між глянцевим чорним, білим або червоним, щоб він краще відповідав вашому способу життя. Якість дизайну продовжується до найдрібніших деталей, таких як алюмінієвий центратор та акуратний тумблер.

Завдяки вдосконаленому двигуну, підвісці та електронному управлінню Chroma 400 RIAA BT забезпечує чудову точність швидкості, забезпечуючи ідеальну стабільність та точність звуку. Оновлений мотор також став тихішим, що дозволяє вам чути найтонші частини вашої улюбленої музики. Крім нового двигуна, опорний диск тепер складається з двох частин, що покращує узгодженість швидкості та точність висоти тону для природнішого звуку.

Ще одне велике покращення Chroma 400 RIAA BT – це заміна трубки тонарма з вуглецевого волокна. Лампа тонарма з вуглецевого волокна, яку зазвичай можна знайти тільки на дорожчих програвачах, забезпечує значне покращення якості звуку. Тонарм стали жорсткішими. Це допомагає точніше відтворювати музику, оскільки зменшується резонанс. Простіше кажучи, музика звучить щільніше, різкіше та детальніше, ніж раніше.

Ортофон OM10, який вважається одним з кращих картриджів у своєму класі, забезпечить вам кращий старт. Плавне, але деталізоване звучання, OM10 відмінно звучить з широким діапазоном музики і не зашкодить вашому дорогому вінілу, як це можуть робити менші картриджі.

Насолоджуйтесь своїм вінілом на високому рівні без суєти з Elipson Chroma 400 RIAA BT.

Характеристики:

  • Рама: лакований ПММА
  • Пластина: штампована сталь
  • Тонарм : Карбон
  • Картридж : Ortofon OM10 
  • Вбудована електроніка: High-end
  • Адаптер 45 об/хв: алюміній
  • Кольори: червоний
  • Підсилювач: RIAA
  •  Розміри (мм): 450 x 120 x 380
  • Вага: 5.8 кг

Напишіть відгук

Вініловий програвач Elipson Turntable Chroma 400 RIAA Red

Chroma 400 RIAA - вініловий програвач вінілових платівок з глянцевим лаком (чорний, червоний або білий), зроблений у Франції, з RIAA фонокоректором. Він оснащений картриджем Ortofon OM10, дуже легким та міцним карбоновим важелем з підйомником для плавного використання.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ