Pro-Ject JUKEBOX S2 Walnut Pick It 25A INT UK Програвач
Pro-Ject JUKEBOX S2 Walnut Pick It 25A INT UK Програвач Pro-Ject JUKEBOX S2 Walnut Pick It 25A INT UK Програвач Pro-Ject JUKEBOX S2 Walnut Pick It 25A INT UK Програвач Pro-Ject JUKEBOX S2 Walnut Pick It 25A INT UK Програвач Pro-Ject JUKEBOX S2 Walnut Pick It 25A INT UK Програвач

Знятий з виробництва

Вініловий програвач Pro-Ject Jukebox S2 Walnut Pick It 25A Int UK

  • ID товару: 6318

Новий товар

Апарат, виконаний у класичному дизайні, оснащений вбудованими фонокоректором, двоканальним підсилювачем потужності, модулем Bluetooth і має три лінійні входи для зовнішніх джерел сигналу. Для зручності користування ця модель комплектується дистанційним керуванням. На сьогодні за рівнем універсальності Pro-Ject Juke Box E практично не має аналогів на ринку.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Pro-Ject

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Програвач Pro-Ject Juke Box E має все необхідне для того, щоб меломан зміг почати прослуховування вінілових платівок практично відразу після його розпакування. Апарат, виконаний у класичному дизайні, оснащений вбудованими фонокоректором, двоканальним підсилювачем потужності, модулем Bluetooth і навіть має три лінійні входи для зовнішніх джерел сигналу. Для зручності користування ця модель комплектується дистанційним керуванням. На сьогодні за рівнем універсальності Pro-Ject Juke Box E практично не має аналогів на ринку, і це з урахуванням того, що його конструкція оптимізована для відтворення вінілу.

Програвач Pro-Ject Juke Box E поставляється вже укомплектованим налаштованим тонармом довжиною 8,6 дюйми, трубка якого виконана з алюмінію, а підшипник з сапфіру. На тонармі встановлено якісний звукознімач початкового рівня Ortofon OM5e, який за бажання можна замінити на інший звукознімач. Апарат оснащений низьковібраційним синхронним двигуном та працює від джерела постійного струму. Програвач встановлюється антирезонансні опори, які механічно ізолюють його від зовнішніх впливів.

Опорний диск Pro-Ject Juke Box E виконаний з ДВП, має діаметр 300 мм і оснащений фетровим матом. Диск спирається на сталевий підшипник, і рухається за допомогою силіконового пасика. Перемикання швидкостей 33/45 оборотів проводиться вручну. Всі клеми на задній панелі Juke Box E позолочені та загальна якість виготовлення програвача дуже висока, що рідко зустрічається у моделей даної цінової категорії. Апарат виконаний з урахуванням усіх вимог, які пред'являються до програвачів вінілу класу Hi-Fi, та його універсальність не була принесена в жертву якості звуку. При підключенні невеликих стовпчиків хорошої чутливості Juke Box E здатний озвучити кімнату середніх розмірів. Апарат випускається в чорних або білих лакових обробках і комплектується акриловою пилозахисною кришкою. Якщо ви думаєте, що система для прослуховування вінілу обов'язково має бути складною та дорогою – спробуйте Pro-Ject Juke Box E!

особливості:

  • Вбудований фонокоректор, підсилювач потужністю 2 х 50 Вт (4 Ом)
  • Лінійний вхід плюс Bluetooth
  • Повністю зібраний та налаштований на заводі
  • Пульт дистанційного керування, пилозахисна кришка в комплекті

Технічні характеристики:

Вихідна потужність2 х 50 Вт (4 Ом)
Швидкість обертання диска33 1/3, 45 оборотів/хвилина, ручне перемикання
Входилінійний, Bluetooth
Виходилінійний, 2 пари гвинтових клем для підключення колонок
Опорний підшипниксталевий
Відхилення швидкості+/- 0,8% (33 1/3 оборотів за хвилину), +/- 0,7% (45 оборотів за хвилину)
Коефіцієнт детонацій0,29% (33 1/3 оборотів за хвилину), 0,27% (45 оборотів за хвилину)
Опорний дискДВП, 300 мм
Зусилля притиску0 – 25 мН (налаштовано 18 мН для головки OM5)
Тонарм8,6 дюймів, прямий, алюмінієвий
Ефективна довжина тонарма218,5 мм
Ефективна вага тонарма8 г
Захід22 мм
Противага3 - 5,5 кг
Габарити (Ш х В х Г)415 х 118 х 334 мм
Вага5 кг
ЗвукознімачOrtofon OM5e

Напишіть відгук

Вініловий програвач Pro-Ject Jukebox S2 Walnut Pick It 25A Int UK

Апарат, виконаний у класичному дизайні, оснащений вбудованими фонокоректором, двоканальним підсилювачем потужності, модулем Bluetooth і має три лінійні входи для зовнішніх джерел сигналу. Для зручності користування ця модель комплектується дистанційним керуванням. На сьогодні за рівнем універсальності Pro-Ject Juke Box E практично не має аналогів на ринку.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ