Акустична система Polk audio Atrium Sat 30
Акустична система Polk audio Atrium Sat 30 Акустична система Polk audio Atrium Sat 30 Акустична система Polk audio Atrium Sat 30 Акустична система Polk audio Atrium Sat 30 Акустична система Polk audio Atrium Sat 30 Акустична система Polk audio Atrium Sat 30 Акустична система Polk audio Atrium Sat 30

Знятий з виробництва

Акустична система Polk audio Atrium Sat 30

  • ID товару: 4481

Новий товар

Ціна за штуку

Сателіт всепогодного застосування, НЧ динамік: 3,5”, ВЧ-динамік 0,75”, чутливість 83 дБ, діапазон частот (-3 дБ): 115 Гц – 20 кГц, габарити: 139 x 152 х 203 мм, вага 1, 6 кг, антивандальне виконання.

Більше деталей

8 702 грн.

Дивитись всі товари бренду: Polk audio

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Погодні акустичні системи Polk Audio Atrium Sat 30 мають надійну та зручну для розміщення в різних умовах конструкцію. За підтримки сабвуфера ці невеликі стовпчики чудово впораються з озвучуванням невеликих відкритих майданчиків або присадибних ділянок. У деяких випадках Polk Audio Atrium Sat 30 можна використовувати без додаткового сабвуфера, наприклад, коли необхідно просто створити комфортне звукове середовище без точної передачі всіх нюансів звучання музичних програм. Колонка має вбудований розділовий фільтр, що полегшує її підключення до підсилювача.

Колонки Polk Audio Atrium Sat 30 виконані у корпусі з поліпропілену з мінеральним наповнювачем та алюмінієвою захисною сіткою завтовшки 1 мм. Зовнішнє оздоблення АС дозволяє їй залишатися непомітним на тлі звичайних ландшафтів, але за бажання Polk Audio Atrium Sat 30 можна пофарбувати в будь-який колір. Всі монтажні елементи акустичної системи виготовлені з нержавіючої сталі, і в результаті Polk Audio Atrium Sat 30 є стійкою до різних погодних умов та механічних навантажень. Для підключення до підсилювача в колонці передбачено вмонтований акустичний кабель довжиною 1 метр, на кінці якого розташований захищений роз'єм. За допомогою цього кабелю АС можна навіть підвісити над зоною, що озвучується (наприклад, столом) як світильник. Для розміщення на рівній поверхні в комплекті з Polk Audio Atrium Sat 30 поставляються основа для розміщення на плоскій поверхні та штир для фіксації у ґрунті. Додаткова залізна пластина захистить Polk Audio Atrium Sat 30 від викрадення.

У колонці встановлено два коаксіально розташовані динаміки - низькочастотник діаметром 3,5 дюйма з композитним дифузором на підвісі з бутилової гуми і твітер з поліуретановим куполом 0,75 дюйма і неодимовим магнітом. Обидві динаміки виконані за запатентованою технологією Dynamic Balance, яка дозволила оптимізувати їх характеристики. В результаті Polk Audio Atrium Sat 30 звучать потужніше та насиченіше, ніж можна було б очікувати від акустики таких розмірів.


Особливості акустики Polk Audio Atrium Sat 30

  • Всепогодна сателітна акустика
  • Конструкція Dynamic Balance
  • Різні варіанти розміщення за допомогою комплектних утримувачів

Характеристики акустики Polk Audio Atrium Sat 30

Тип акустика для використання на відкритих майданчиках
Кількість динаміків 2
Кількість смуг 2
Матеріал корпусу ABS
Діапазон частот 115 Гц - 20 кГц (- 3 дБ)
НЧ-динамік 3,5 дюйми, Dynamic Balance
ВЧ-динамік 0,75 дюйм, Dynamic Balance
Чутливість 83 дБ
Рекомендована потужність підсилювача 10 - 100 Вт
Входи кабель завдовжки 1 метр з клемами
Захисна сітка алюміній
Кріплення поворотний кронштейн, штир для кріплення в ґрунті, антивандальна сталева пластина
Розміщення на гладкій поверхні, на ґрунті, підвіска
Габарити (ШхВхГ) 139 x 152 х 203 мм
Вага 1,6 кг

Напишіть відгук

Акустична система Polk audio Atrium Sat 30

Ціна за штуку

Сателіт всепогодного застосування, НЧ динамік: 3,5”, ВЧ-динамік 0,75”, чутливість 83 дБ, діапазон частот (-3 дБ): 115 Гц – 20 кГц, габарити: 139 x 152 х 203 мм, вага 1, 6 кг, антивандальне виконання.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ