Всепогодна акустика Acoustic Energy Extreme 5 White
Всепогодна акустика Acoustic Energy Extreme 5 White Всепогодна акустика Acoustic Energy Extreme 5 White Всепогодна акустика Acoustic Energy Extreme 5 White

Всепогодна акустика Acoustic Energy Extreme 5 White

  • ID товару: 5732

Новий товар

Всепогодна акустична система Acoustic Energy Extreme 5, що забезпечує звук якості Hi-Fi, зі ступенем захисту IP54. Акустичні термінали «Speakon» фірми Neutrik перешкоджають попаданню вологи на контактну групу.

Ціна за шт.

Більше деталей

9 650 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Acoustic Energy

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Компактні всепогодні акустичні колонки Acoustic Energy Extreme 5 мають стійкий до зовнішніх впливів корпус, виготовлений з посиленого гумового полімеру. Ці колонки можна розміщувати на зовнішніх стінах будівель, у саду, і навіть на кораблях – Extreme 5 здатні витримати найжорсткіші погодні аномалії. Захисна сітка колонок виготовлена з алюмінію, і Extreme 5 можуть бути легко забарвлені в будь-який колір для кращої комбінації з навколишнім середовищем. У базовій версії ці АС випускаються в чорному або білому забарвленні.

Колонки Extreme 5 мають двосмугову конфігурацію і виконані в закритому корпусі. Ці АС оснащені НЧ-динаміком з дифузором з пресованого сплаву, що має діаметр 110 мм, та ВЧ-випромінювачем з 25-мм куполом. Динаміки підключені до фільтра розділення на якісних компонентах, налаштованому на частоту 3000 Гц. Завдяки стабільному 8-омному імпедансу і досить високій чутливості колонки Extreme 5 можна підключати до звичайних Hi-Fi-підсилювачів або ресиверів, у тому числі і за допомогою довгих кабелів. Для зручності монтажу колонки комплектуються надійним поворотним кронштейном, за допомогою яких їх можна точно спрямувати на зону, що озвучується. Для підключення акустичного кабелю в Extreme 5 є надійний роз'єм Neutrik Speakon, частина у відповідь якого поставляється в комплекті з кожною колонкою, а схема під'єднання дроту до нього докладно описана в інструкції з експлуатації. Такий тип з'єднання не тільки забезпечує хорошу якість звуку, а й надійно захищає місце з'єднання від зовнішніх впливів.

При розробці цих акустичних систем компанія Acoustic Energy використала весь свій досвід, накопичений під час створення класичних Hi-Fi-колонок. Тому звучання всепогодної акустики вийшло максимально близьким до того, що забезпечує «домашні» АС фірми – збалансованим, динамічним та детальним, навіть з урахуванням роботи в умовах відкритих просторів.

 
Характеристики
Тип установкиНастінний
Потужність25-125 Вт
Частотний діапазон70 Гц-18 кГц
Кількість каналів1.0
ВходиSpeakon
Імпеданс8 Ом
Кількість смуг2
Діаметр НЧ (НЧ/СЧ) динаміка110 мм (пресований із сплаву алюмінію, з неодимовою магнітною системою)
Твіттер25 мм (кільцевий, з неодимовою магнітною системою)
Чутливість89 дБ
Розміри (В x Ш x Г), мм260 x 160 x 180 мм
Особливостімагнітне екранування, вологозахист
Вага без упаковки3 кг

Напишіть відгук

Всепогодна акустика Acoustic Energy Extreme 5 White

Всепогодна акустична система Acoustic Energy Extreme 5, що забезпечує звук якості Hi-Fi, зі ступенем захисту IP54. Акустичні термінали «Speakon» фірми Neutrik перешкоджають попаданню вологи на контактну групу.

Ціна за шт.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ