Sonos PLAYBAR
Sonos PLAYBAR Sonos PLAYBAR Sonos PLAYBAR

  • ID товару: 1435

Новий товар

Саундбар для домашнього кінотеатру (три АС із вбудованим декодером Dolby Digital). 9 динаміків із власним підсилювачем у класі D

Більше деталей

52 136 грн.

10 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Sonos

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Саундбар Sonos PLAYBAR є одним із найбільш функціонально оснащених пристроїв у своєму класі. Апарат підтримує всі фірмові технології Sonos і може працювати разом із будь-якими іншими моделями фірми. Ширина корпусу системи в 900 мм дозволяє їй добре виглядати поруч із ТБ з великою діагоналлю екрану, при цьому саундбар можна встановити на полиці або підвісити на стіну. Невелика висота корпусу та якісне зовнішнє оздоблення дозволяють пристрою добре вписатися в сучасний інтер'єр.

Sonos PLAYBAR оснащений дев'ятьма випромінювачами, згрупованими в три АС для фронтальних стерео та центрального каналів. У кожній з них працюють по два басовики і один твітер, при цьому ВЧ-динаміки стереоколонок розташовані по краях корпусу Sonos PLAYBAR, а розгорнуті під невеликим кутом для отримання широкої звукової сцени. Кожен із динаміків підключений до власного підсилювача, що забезпечує насичене та динамічне звучання з мінімальним рівнем спотворень. Саундбар оснащений вбудованим декодером Dolby Digital, що забезпечує точне відтворення багатоканального звуку у двоканальному режимі. Крім того, ДК на базі Sonos PLAYBAR можна розширити, підключивши до неї сабвуфер Sonos SUB та/або тилові колонки Sonos PLAY.

Система підключається до телевізора цифровим оптичним кабелем і може з'єднуватися з іншими компонентами Sonos як по кабелю, так і без дротів через домашній роутер. Крім того, дана модель має повний функціонал плеєрів Sonos, тобто здатний відтворювати музику їх доступних мережевих накопичувачів, а також Інтернет-радіо. Через мережу можливе відтворення аудіофайлів з параметрами 16 біт / 48 кГц (у тому числі передбачена підтримка та "рідного" дозволу 44,1 кГц) у всіх популярних некомпресованих форматах.

Для керування гучністю звуку Sonos PLAYBAR можна скористатися штатним пультом дистанційного керування від телевізора. Доступ до всіх функцій пристрою, у тому числі навігація в мережевих програмах, можливі за допомогою керуючої програми, сумісної з Mac, PC та Android.

Розміщенняна стіні, на столі, на полиці
Конфігураціятри АС для фронтальних каналів
Склад кожної АСдва НЧ-динаміки та купольний твітер
Динамік ВЧ(1in) м'який купол
Посиленняроздільне, 9 підсилювачів класу D
Схема еквалізації звукує, автоматична
Вхідоптичний
Інтерфейси2 Ethernet
Інтернет-радіоє
Відтворення файлів через мережуMP3, iTunes Plus, AAC, AAC +, Ogg Vorbis, Apple Lossless, FLAC, WAV, AIFF (48/44,1 кГц / 16 біт)
Бездротове підключенняSonoNet 2.0
Кнопки на корпусігучність, відключення звуку
Габарити (ШхВхГ)900 x 85 x 140 мм
Вага5,4 кг

Напишіть відгук

Sonos PLAYBAR

Саундбар для домашнього кінотеатру (три АС із вбудованим декодером Dolby Digital). 9 динаміків із власним підсилювачем у класі D

Напишіть відгук

3 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ