Комплект акустики Klipsch Reference RSB-8 CE Soundbar
Комплект акустики Klipsch Reference RSB-8 CE Soundbar Комплект акустики Klipsch Reference RSB-8 CE Soundbar Комплект акустики Klipsch Reference RSB-8 CE Soundbar Комплект акустики Klipsch Reference RSB-8 CE Soundbar Комплект акустики Klipsch Reference RSB-8 CE Soundbar

Комплект акустики Klipsch Reference RSB-8 CE Soundbar

  • ID товару: 3075

Новий товар

Ціна за комплект

Звукова шина RSB-8 та бездротовий сабвуфер Klipsch Reference без проблем перетворюють вашу неживу кімнату на живе концертне місце.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Klipsch

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Компанія Klipsch відома насамперед своїми рупорними випромінювачами та колонками класу Hi-Fi/High-end з їх використанням. Однак модельний ряд цього найстарішого американського виробника домашньої та професійної акустики дуже широкий, і постійно поповнюється. Не стали винятком і найпопулярніші зараз саундбари, яких у каталозі Klipsch, після нещодавнього оновлення налічується чотири моделі. Крім використання сучасної HDMI-комутації, у деяких нових саундбарах Klipsch з'явилася ще одна цікава функція, про яку ми розповімо трохи згодом.

У нашому огляді бере участь саундбар Klipsch RSB-8, що складається з власне звукової панелі, оснащеної вбудованою двосмуговою стереоакустикою та бездротового сабвуфера. Саундбар пропонується за рекомендованою роздрібною ціною 55 000 руб, тобто потрапляє в сегмент ринку, де представлені дуже сильні моделі брендів, що конкурують. Чи зможе Klipsch, спираючись на свій досвід у створенні висококласної акустики, протистояти їм? Нині ми це перевіримо.

Дизайн

Саундбар Klipsch RSB-8 має класичний дизайн для акустики даного класу, а його зовнішня обробка дуже якісна і стовпчик добре виглядає поряд з ТБ. При висоті корпусу в 9,5 см саундбар, швидше за все, перекриє ІЧ-датчик телевізора при встановленні перед ним, але Klipsch RSB-8 можна підвісити на стіну. Все необхідне для цього постачається у комплекті. Передня панель саундбару закрита захисною металевою сіткою, під якою ховаються два НЧ-динаміки діаметром 63,5 мм з дифузорами з композитного матеріалу, а також пара твітерів з 19 мм тканинним куполом. Пищалки поміщені в запатентовані рупори Tractrix (90 x 90 градусів), які підвищують ефективність їхньої роботи, а також вирівнюють діаграму спрямованості. Остання обставина має забезпечити для глядачів, що сидять не по центру екрану, хорошу прив'язку звуку до зображення.

Внизу по центру передньої панелі знаходиться вставка з кнопками керування та світлодіодними індикаторами вибраного входу. Індикатори мають дуже невеликі розміри, проте за рахунок кодування кольору інформація легко читається з місця глядачів. Роз'єми на задній панелі розташовані в поглибленні, що забезпечує щільне прилягання саундбару у разі настінного розміщення.

Бездротовий сабвуфер, що входить до комплекту, має порівняно невеликі розміри, що полегшує його розміщення в кімнаті. У комплекті з Klipsch RSB-8 поставляються два зовнішні мережеві блоки живлення, один для сабвуфера, а інший для саундбару. Як уже зазначалося, саундбар та сабвуфер відрізняються якісним виготовленням та оздобленням, характерним для моделей високого класу.

Функції

У саундбарі RSB-8 передбачені HDMI-вхід та вихід (модифікація 2.0 з підтримкою 4K та HDCP 2.2), оптичний та аналоговий входи. Крім того, тут є Bluetooth та Wi-Fi з підтримкою Play-Fi - RSB-8 є одним з двох саундбарів у лінійці, оснащений це технологією.

DTS Play-Fi, яка в даному випадку отримала назву Klipsch Stream, але насправді є саме цією технологією, значно розширює функціонал саундбару. Через спеціальний додаток, доступний для PC, Android та iOS, RSB-8 може відтворювати музику, що зберігається на мобільному пристрої, на доступних мережевих накопичувачах або з різних стрімінгових сервісів. Оскільки передачі сигналу в Play-Fi/Klipsch Stream використовується Wi-Fi, то якість звуку виявляється значно вище, ніж із з'єднанням Bluetooth. Ця технологія підтримує передачу звукового сигналу з параметрами до 24 біт/96 кГц; очікується, що після чергового оновлення прошивки з'явиться сумісність із сигналом із частотою дискретизації 192 кГц.

Крім того, Klipsch Stream відкриває ще дві можливості при використанні RSB-8. Перша – це функція формування мультирум системи, одним із компонентів якої стане саундбар, а інші кімнати чи зони озвучуватимуть інші пристрої з підтримкою Play-Fi. Така акустика є в каталозі самої Klipsch, крім того, сумісну з цією технологією техніку випускають зараз багато провідних AV-виробників. У цьому полягає одна з переваг Play-Fi – у мультирум-системах на її основі можна використовувати пристрої різних марок та типів, підбираючи оптимальне рішення для кожного завдання.

Ще одна функція програми Klipsch Stream відноситься безпосередньо до саундбару. З її допомогою до нього можна підключити сумісну акустику Klipsch (наприклад, пару колонок RW-1 або комбіновану систему The Three) як тилову, зробивши навколишнє звучання ще переконливішим.

У саундбарі встановлені роздільні підсилювачі для ВЧ та НЧ динаміків (всього чотири підсилювачі), сигнал на який надходить із DSP. У даній моделі передбачено режим об'ємного звучання Virtual Surround, покращене відтворення діалогів Dialogue Enhance Mode, а також обмеження динамічного діапазону звуку у разі пізнього перегляду фільмів Night Mode. Сабвуфер, що входить до комплекту, оснащений спрямованим у підлогу і навантаженим на фазоінвертор басовим динаміком діаметром 165 мм з дифузором з композиту. Щоб сабвуфер нормально працював на застелену килимом з високим ворсом підлозі, його корпус встановлений на високих ніжках. Пульт дистанційного керування RSB-8 має зручне розташування кнопок і добре лежить у руці.

Якість звучання
Початкове налаштування саундбару полягає лише у сполученні з бездротовим сабвуфером, яке виконується буквально одним натисканням кнопки. При підключенні через HDMI RSB-8 продемонстрував дуже щільний і насичений звук з добре ешелонованою по глибині та ширині картині. З урахуванням стереофонічної конфігурації саундбар не розрахований формування навколишнього звуку, проте включення функції Virtual Surround дозволяє надати картині додаткову об'ємність. Сабвуфер був добре інтегрований у загальне звучання, і точно відпрацьовуючи низькочастотну складову сигналу, але практично не визначався як джерело звуку.

RSB-8 має фірмовий звук Klipsch - напористий і динамічний - як при відтворенні доріжок кінофільмів, так і музики. Це один із рідкісних саундбарів у своїй ціновій категорії, який відмінно підійде для озвучування вечірок. За достовірністю передачі музики більшості жанрів він може суперничати з парою колонок порівнянної вартості – і це з урахуванням того, що в даному випадку ви отримуєте і всю необхідну електроніку. Зрозуміло, ми не змогли відмовити собі в задоволенні перевірити в дії Play-Fi, і його робота також виявилася вищою за всяку похвалу. Композиції, записані у форматі lossless на телефоні, що використовується як пульт дистанційного керування, звучали енергійно і в цілому нейтрально, з гарною деталізацією на ВЧ і сфокусованими басами.

Висновок
Klipsch RSB-8 є дуже вигідною з точки зору співвідношення якості та ціни покупкою – як за звучанням, так і набором функцій. Це саундбар високого класу, який не тільки достовірно відтворює звуковий супровід кінофільмів та телепередач, але й чудово впорається з музикою. Як додатковий бонус можна згадати Play-Fi, яка робить прослуховування композицій по мережі дуже простою справою.

Сподобалось

Klipsch RSB-8 відмінно звучить, простий у налаштуванні і має якісну збірку. Підтримка технології Play-Fi/Klipsch Stream дозволяє з високою якістю відтворювати музику з мережевих пристроїв та on-line сервісів, а також включити саундбар до складу мультирум-системи.

Не сподобалося

Досить високий корпус саундбару може перекривати інфрачервоний приймач деяких телевізорів.

Висновок

Klipsch RSB-8 являє собою чудово оснащений саундбар, що добре звучить, від іменитого виробника, і практично не має конкурентів у своїй ціновій категорії.

Загальна оцінка 9
Дизайн: 8/10
Функції: 9/10
Звучання: 9/10
Якість/ціна: 9/10

Основні технічні параметри Klipsch RSB-8

Конфігурація: 2.0 + бездротовий сабвуфер
Максимальний звуковий тиск: 103 дБ
ВЧ-динаміки: 2 х 19 мм, тканинний купол у рупорі Tractrix 90 x 90 градусів
НЧ-динаміки: 2 х 63 мм, композитний дифузор
Сабвуфер: НЧ-динамік 165мм, композитний дифузор
Загальна звукова потужність: 100 Вт
Діапазон частот: 30 Гц – 15 кГц (+/- 3 дБ)
Входи: HDMI 2.0/HDCP 2.2, оптичний, аналоговий (3,5 мм), Bluetooth, Wi-Fi (DTS Play-Fi)
Виходи: HDMI 2.0/HDCP 2.2
Габарити (Ш х В х Г): 1016 х 95 х 95 мм (саундбар), 187 х 266 х 342 мм (сабвуфер)
Вага: 2,95 кг (саундбар), 4,35 кг (сабвуфер)

Напишіть відгук

Комплект акустики Klipsch Reference RSB-8 CE Soundbar

Ціна за комплект

Звукова шина RSB-8 та бездротовий сабвуфер Klipsch Reference без проблем перетворюють вашу неживу кімнату на живе концертне місце.

Напишіть відгук

3 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ