Аудіо стример із підсилювачем потужності VSSL A.1 Home Black
Аудіо стример із підсилювачем потужності VSSL A.1 Home Black Аудіо стример із підсилювачем потужності VSSL A.1 Home Black Аудіо стример із підсилювачем потужності VSSL A.1 Home Black Аудіо стример із підсилювачем потужності VSSL A.1 Home Black Аудіо стример із підсилювачем потужності VSSL A.1 Home Black

Знятий з виробництва

Аудіо стример з підсилювачем потужності VSSL A.1 Home Black

  • ID товару: 13195

Новий товар

VSSL A.1 Home Black - це універсальний і досить потужний аудіо стрімер із підсилювачем потужності в класичному чорному кольорі, який пропонує широкий спектр функцій для задоволення потреб. Нативна потокова передача, голосова активація і мультизональність - все це і не тільки включає модель VSSL A.1 Home Black .

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: VSSL

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

VSSL A.1 Home Black - це універсальний і досить потужний аудіо стрімер із підсилювачем потужності в класичному чорному кольорі, який пропонує широкий спектр функцій для задоволення будь-яких потреб . Нативна потокова передача, голосова активація і мультизональність - все це і не тільки включає модель VSSL A.1 Home Black .

Ми живемо у світі, де потокове відтворення музики – це найзручніший спосіб насолодитися улюбленим звуком. Але ми не хочемо обмежуватись прослуховуванням звуку тільки на нашому пристрої. Серія VSSL A принесе потокову музику до Вашої оселі. Нарешті з'явився продукт, який дозволяє передавати музику з улюблених пристроїв прямо на домашні динаміки. VSSL A.1 Home Black підключає 1 зону до Вашої домашньої аудіосистеми, що дає можливість використовувати будь-який додаток на будь-якому пристрої для відтворення будь-якого звуку в цій зоні.

Native Streaming. Підключайтеся та керуйте з улюблених музичних програм. Навіщо ускладнювати? Просто отримайте усю улюблену музику на VSSL. Для цього використовуйте вбудовані функції Airplay, Spotify Connect або Chromecast для підключення до Ваших домашніх аудіоколонок прямо з музичної програми. VSSL використовує Native Streaming для підключення Ваших динаміків до музичних програм, які Ви вже знаєте та любите. Вбудована потокова передача вже інтегрована у Ваш телефон через Airplay, вбудований Chromecast та Spotify Connect. Додаючи VSSL до своєї системи, Ви просто відтворюєте те, що Вам подобається, у потрібній кімнаті.

Найуніверсальніший стример VSSL на даний момент. Завдяки тонкому універсальному дизайну та можливостям підключення VSSL A.1 Home Black може використовуватися в різних додатках. Поставте VSSL A.1 Home Black на книжкову полицю, на стіну за телевізором або на полицю у стійці для живлення всього, від стельових динаміків до звукової панелі. У нього:

  1. Інтегрована система настінного кріплення.
  2. Знімні магнітні ніжки.
  3. Датчик ІЧ-приймача.
  4. Тонкий профіль.

Голосове керування або "O kay, Google". VSSL працює з Google Assistant – це ще один простий спосіб відтворення музики на домашній аудіосистемі. Слухайте музику через домашню акустичну систему просто використовуючи свій голос. Google Assistant позиціонує себе як лідер у галузі домашнього віртуального помічника, і VSSL бездоганно працює з ним. Відтепер просто відтворюйте звук через динаміки, які вже є у Вашому домі, а не через невеликий динамік із сумнівною якістю звуку.

Стрім на будь-якій системі. Оновіть будь-яку систему за допомогою VSSL A.1 Home Black , яка дає Вам можливість додати Native Streaming у Вашу систему. З легкістю використовуйте VSSL A.1 Home Black як джерело для вуличних, комерційних чи домашніх кінотеатрів.

Додайте кілька VSSL A.1 Home Black до Вашої оселі. Використовуйте кілька пристроїв VSSL A.1 Home Black для оркестрування улюбленої музики у кожній кімнаті. Нехай кілька кімнат гратимуть в унісон, інші в цей час зможуть транслювати свій власний плейлист. VSSL A.1 Home Black легко поєднується з VSSL A.6 та A.3, щоб легко розширити Вашу особисту домашню мультирумну аудіосистему.

Зв'язок. Бездротова передача аудіо здійснюється різними способами:

  • Airplay 2 – дозволяє відправляти звук відразу на кілька динаміків з меню пристрою Airplay.
  • Google Chromecast - і використовуйте вже знайомі вам програми та підключайтеся через Chromecast на iOS, Android або Chromecast.
  • Spotify Connect - і використовуйте Spotify Connect у Spotify для безперервного потоку музики на динаміки.
  • Wi-Fi - підключайтеся до вже знайомих додатків через Wi-Fi.

Сильний та потужний звук за допомогою VSSL A.1 Home Black. VSSL з'єднує Ваші домашні стовпчики з усією Вашою улюбленою музикою. Настільні бездротові стовпчики часто не здатні відтворювати гучний звук, який усім потрібен. При цьому VSSL A.1 Home Black дає Вам чудову можливість підключати індивідуальні стельові динаміки або полички високого класу, щоб підсилити звук.


Унікальні особливості VSSL A.1 Home Black:

  1. Свобода - слухайте музику на пристрої iOS, Android або ПК за допомогою будь-якої музичної програми у світі, наприклад Spotify, Pandora, Apple Music або будь-якого іншого. Отримайте доступ до всіх Ваших улюблених функцій власної музичної програми та грайте прямо на своїй музичній системі. Нові музичні сервіси доступні відразу, не потрібно чекати на оновлення системи.
  2. Native Streaming - виберіть музику в улюбленій музичній програмі, а потім використовуйте Airplay, вбудований Chromecast, Spotify Connect або DLNA для прослуховування будь-якої зони у Вашому домі. Жодних сторонніх програм керування або додаткових труднощів не потрібно.
  3. Неперевершена простота – від установки до потокової передачі музики – VSSL A.1 Home Black є унікальним пристроєм. Використовуйте програму VSSL на iOS та Android, щоб встановити та налаштувати параметри та додати керування приміщенням.
  4. Easy Multiroom - з моделлю VSSL A.1 Home Black Ви можете використовувати вбудовані функції прослуховування Multiroom Airplay 2 або Google Chromecast. Для локальних входів можна поділитися ними з іншими зонами VSSL за допомогою програми VSSL.
  5. Продуктивність – аудіо стрімер VSSL A.1 Home Black створений для музичних ентузіастів з використанням компонентів найвищого класу. Завдяки високоефективній схемі та потужності 50 Вт на канал, VSSL робить Вашу музику якісною.
  6. Стабільність - продуманий до дрібниць дизайн, що забезпечує надійність, виходи динаміків із опором 8 та 4 Ом, зі схемою автоматичного захисту, що забезпечує відтворення музики.


Технічні характеристики VSSL A.1 Home Black:

  • Тип пристрою: аудіо стример із підсилювачем потужності
  • Спосіб встановлення: поличковий, настільний
  • Кількість аудіо зон: 1
  • Кількість каналів: 2
  • Частотна характеристика: 20 Гц – 20 кГц
  • Вихідна потужність RMS (при 8 Ом): 35 Вт
  • Вихідна потужність RMS (при 4 Ом): 50 Вт
  • Співвідношення сигнал/шум: більше 98 дБ (A-зважений)
  • Входи: 1 х мережевий, 1 х цифровий коаксіальний, 1 х оптичний, 1 х RCA, 1 х ІЧ
  • Бездротові інтерфейси: Airplay2/Chromecast built-in/Spotify Connect/Bluetooth
  • Wi-Fi: 2.4/5.8 ГГц, подвійна антена MIMO
  • Виходи: 1 х лінійний RCA, 1 х оптичний, 1 х цифровий коаксіальний, 1 х сабвуфер
  • Вихід на сабвуфер: RCA, регульований кросовер більше 55 Гц - 200 Гц або байпас для повного діапазону
  • Еквалайзер: 7-ми смуговий регульований
  • Робоча напруга: 115 В – 240 В змінного струму, 50/60 Гц
  • Місце у стійці: 1U
  • Розміри без ніжок (Ш х В х Г): 189 мм x 43 мм х 221 мм
  • Розміри з ніжками (Ш х В х Г): 189 мм x 51 мм х 221 мм
  • Вес : 1.6 кг
  • Колір чорний
  • Країна-виробник: США

Напишіть відгук

Аудіо стример з підсилювачем потужності VSSL A.1 Home Black

VSSL A.1 Home Black - це універсальний і досить потужний аудіо стрімер із підсилювачем потужності в класичному чорному кольорі, який пропонує широкий спектр функцій для задоволення потреб. Нативна потокова передача, голосова активація і мультизональність - все це і не тільки включає модель VSSL A.1 Home Black .

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ