Стерео підсилювач Cambridge Audio Edge W Power Amplifier Dark Grey
Стерео підсилювач Cambridge Audio Edge W Power Amplifier Dark Grey Стерео підсилювач Cambridge Audio Edge W Power Amplifier Dark Grey

Стерео підсилювач Cambridge Audio Edge W Power Amplifier Dark Grey

  • ID товару: 9604
  • Артикул: C10926

C10926

Новий товар

Стерео підсилювач Cambridge Audio Edge W Amplifier Power Dark Grey з балансною топологією, серія: Edge , потужність: 2 х 100 Вт (8 Ом), входи: XLR, RCA, габарити (ШхВхГ): 460x150x405 мм, вага: 23 колір: темно-сірий .

Більше деталей

150 669 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Cambridge Audio

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Стерео підсилювач Cambridge Audio Edge W входить у топову Hi-Fi-лінійку Edge і використовує у стереотракті всього чотирнадцять ретельно підібраних елементів, що дозволяють максимально скоротити шляхи проходження сигналу (у звичайних підсилювачів налічується від 30 до 50 таких елементів у тракті). Скоротити шляхи проходження аудіосигналу також допомагають спеціальні друковані плати, що використовуються в підсилювачі . У результаті забезпечується виняткова чистота звучання.
Модель має повністю балансну топологію схем. При виборі комплектуючих розробники більшою мірою спиралися на тестові прослуховування, ніж на технічні характеристики, вимірювання та ціну елементів. У блоці живлення задіяна пара тороїдальних трансформаторів, які встановлені один над одним і включені спеціальним способом. Таке рішення дозволяє мінімізувати електромагнітні перешкоди, гарантує видатні показники та підтримує постійний тональний баланс незалежно від рівня гучності. Модель працює у класі XA, який використовує все найкраще, що можуть запропонувати традиційні класи A та AB. У результаті вдалося звести до нуля спотворення, а також знизити нагрівання та підвищити продуктивність підсилювача . При цьому
Cambridge Audio Edge W здатний видати 100 Вт при навантаженні 8 Ом і подвоїти цей показник при 4-Омному навантаженні.

Підсилювач має гранично лаконічний металевий корпус з плавно вигнутими кутами лицьової панелі, на якій є тільки кнопка включення живлення/переведення в режим standby . На тильній панелі знаходяться роз'єми балансних та несиметричних входів з селектором-перемикачем для вибору відповідного типу підключення (симетричне/несиметричне). Їх дублюють аналогічні виходи RCA та XLR. Дві пари гвинтових клем для акустичних систем рознесені по краях задньої панелі. Є роз'єм системної шини, які дозволяють активувати підсилювач одночасно з джерелом і приєднаним до нього за таким же принципом компонентом із серії Edge . Вхідний роз'єм системної шини поєднаний із тригерним роз'ємом. Модель має режим автовимкнення, який спрацьовує за відсутності сигналу протягом 20 хвилин (режим можна деактивувати за допомогою перемикача).
Для досягнення ідеальної синергії та повного розкриття потенціалу британська компанія рекомендує використовувати цей підсилювач у тандемі з підсилювачем/стримером Edge NQ . Виробник також зазначає, що Cambridge Audio Edge W здатний забезпечити чистий об'ємний динамічний саунд, який відрізняється чудовим балансом, музичністю, увагою до деталей та вражаючою сценою.


Характеристика стерео підсилювача Cambridge Audio Edge W Power Amplifier Dark Grey:

  • Потужність: 2 х 100 Вт (8 Ом), 2 х 200 Вт (4 Ом ) ;
  • Коефіцієнт гармонік: менше 0.002% (1 кГц, номінальна потужність, 8 Ом), менше 0.02% (20 Гц-20 кГц, номінальна потужність, 8 Ом) ;
  • Частотний діапазон: 3-80 000 Гц;
  • Відношення сигнал/шум: більше 93 дБ (1 Вт, 8 Ом), понад 113 дБ (повна потужність) ;
  • Перехресні перешкоди : 100 дБ (1 кГц);
  • Вхідний опір: 47 кОм (XLR/RCA) ;
  • Входи : несиметричний RCA, балансовий XLR;
  • Виходи : несиметричний RCA, балансовий XLR;
  • Кількість каналів: 2;
  • Клас підсилювача: А;
  • Максимальна споживана потужність: 1000 Вт;
  • Функція автоматичного вимкнення живлення : відключається, переводить підсилювач у standby-режим після 20 хв. просто я;
  • Габарити: 150x460x405 мм;
  • Вага: 23.6 кг.
 
Характеристики
БрендCambridge Audio
МодельEdge W Power Amplifier
ТипСтерео підсилювач
Потужність2 х 100 Вт (8 Ом), 2 х 200 Вт (4 Ом)
Частотний діапазон3-80000 Гц
Кількість каналів2
Входинесиметричний RCA, балансний XLR
Виходинесиметричний RCA, балансний XLR
Співвідношення сигнал/шумбільше 93 дБ (1 Вт, 8 Ом), понад 113 дБ (повна потужність)
Перехресна перешкода100 дБ (1 кГц)
Вхідний опір47 ком (XLR/RCA)
споживана потужність1000 Вт
КолірЧорний
Розміри (В x Ш x Г), мм150 x 460 x 405
Коефіцієнт гармонікменше 0.002% (1 кГц, номінальна потужність, 8 Ом), менше 0.02% (20 Гц-20 кГц, номінальна потужність, 8 Ом)
ВагаВага: 23.6 кг.
Тип підсилювачаА

Напишіть відгук

Стерео підсилювач Cambridge Audio Edge W Power Amplifier Dark Grey

Стерео підсилювач Cambridge Audio Edge W Amplifier Power Dark Grey з балансною топологією, серія: Edge , потужність: 2 х 100 Вт (8 Ом), входи: XLR, RCA, габарити (ШхВхГ): 460x150x405 мм, вага: 23 колір: темно-сірий .

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ