Настінний корпус VidaBox VidaMount для iPad Pro 11 дюймів 2nd Gen White
Настінний корпус VidaBox VidaMount для iPad Pro 11 дюймів 2nd Gen White Настінний корпус VidaBox VidaMount для iPad Pro 11 дюймів 2nd Gen White Настінний корпус VidaBox VidaMount для iPad Pro 11 дюймів 2nd Gen White Настінний корпус VidaBox VidaMount для iPad Pro 11 дюймів 2nd Gen White Настінний корпус VidaBox VidaMount для iPad Pro 11 дюймів 2nd Gen White Настінний корпус VidaBox VidaMount для iPad Pro 11 дюймів 2nd Gen White Настінний корпус VidaBox VidaMount для iPad Pro 11 дюймів 2nd Gen White

Настінний корпус VidaBox VidaMount для iPad Pro 11 дюймів 2nd Gen White

  • ID товару: 11784

Новий товар

Низькопрофільний настінний корпус для iPad Pro 11 дюймів (2-го покоління) зі знімною лицьовою панеллю/кришкою для швидкого та легкого доступу до планшета!

Більше деталей

9 500 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: VidaBox

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Настінний корпус для планшета iPad Pro 2-го покоління з діагоналлю 11 дюймів – ідеальне поєднання форми та функцій! Його низькопрофільна конструкція з товщиною близько 1/2 дюйма [12 мм] і нульовим просвітом від стіни чудово виглядатиме в будь-якій обстановці. Знімна кришка, що замикається, забезпечує легкий доступ до закритого 11-дюймового iPad Pro 2-го покоління, але при цьому залишається міцно в на місці, завдяки застібкам-заскочкам. забезпечення безкомпромісної міцності та видатної естетики.

Іноді потрібний доступ до закритого 11-дюймового планшета iPad Pro 2-го покоління. Може, планшет треба перезавантажити. Кріплення від VidaBox для 11-дюймового iPad Pro 2-го покоління спрощує це завдання! Кришка надійно утримується на місці за допомогою прецизійних клямок, але легко знімається з мінімальним зусиллям.

На щастя, все, що потрібно зробити для встановлення настінне кріплення для iPad Pro 11 дюймів 2-го покоління, це просвердлити чотири отвори. Це означає, що ви можете легко встановити корпус на будь-яку поверхню - чи це гіпсокартон, кладка або плитка!

Конкуруючі корпуси для вбудовування в стіну вимагають великих вирізів, що ускладнює їхню установку і вимагає розміщення між стійками стіни, що робить розміщення не ідеальним.

Іноді для деяких програм, наприклад для планування конференц-залів або резервування, використовується альбомна орієнтація. Можливо, карта обліку робочого часу, що використовується, або додаток для реєстрації розраховані на портретну орієнтацію. Не турбуйтесь! Корпус 11-дюймового iPad Pro 2-го покоління можна встановити у книжковій чи альбомній орієнтації.

VidaBox спростили доступ до 11-дюймового iPad Pro 2-го покоління у будь-який час. Знімна кришка із клямкою робить це швидко. Саме кріплення дозволяє отримати доступ до кнопки живлення планшета, не знімаючи його фізично, що зручно у випадках, коли планшет необхідно перезапустити.

Характеристики:

  • Виробник: VidaBox
  • Модель: VidaMount для iPad Pro 11 дюймів 2nd Gen
  • Колір білий
  • Сумісність: iPad Pro 11 дюймів 2nd Gen
  • Матеріал основи: смола HDPE
  • Матеріал покриття: Kydex
  • У комплекті: 4 гвинти 8-32 x 1 1/2"; 4 фіксатори для порожнистих/суцільних стін;
  • Розміри, мм (В х Ш х Г): 229.3 х 304.8 х 13.8
 
Характеристики
БрендVidaBox
МодельVidaMount для iPad Pro 11 дюймів 2nd Gen
ТипНастінний корпус
Матеріал рамиKydex
Матеріал корпусусмола HDPE
Комплектація4 гвинти 8-32 x 1 1/2"; 4 фіксатори для порожнистих/суцільних стін;
КолірБілий
Розміри (В x Ш x Г), мм229.3 х 304.8 х 13.8
Сумісність із планшетами AppleiPad Pro 11 дюймів 2nd Gen
Підходить до планшетів із діагоналлю екрану11 дюймів

Напишіть відгук

Настінний корпус VidaBox VidaMount для iPad Pro 11 дюймів 2nd Gen White

Низькопрофільний настінний корпус для iPad Pro 11 дюймів (2-го покоління) зі знімною лицьовою панеллю/кришкою для швидкого та легкого доступу до планшета!

Напишіть відгук

3 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ