Акустичний кабель AudioQuest spk bulk Type 4 Braided
Акустичний кабель AudioQuest spk bulk Type 4 Braided Акустичний кабель AudioQuest spk bulk Type 4 Braided Акустичний кабель AudioQuest spk bulk Type 4 Braided

Акустичний кабель AudioQuest spk bulk Type 4 Braided

  • ID товару: 17615
  • Артикул: TYPE4B328

TYPE4B328

Новий товар

AudioQuest spk bulk Type 4 Braided – це акустичний кабель, в якому провідник виконаний з матеріалу – суцільнометалева довгозерниста мідь (LGC). Геометрія провідника: зірка-квадрат (Star-Quad). Ізоляція: поліетилен із вмістом вуглецю, спінений поліетилен. Довжина у бухті: 100 м.

Ціна вказана за 1 м.

Більше деталей

861 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: AudioQuest

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Історія розробки AudioQuest Type 4 сягає корінням в кінець 80-х років. Фундаментальна геометрія та комплектація провідників AudioQuest Type 4 не змінилася з 1995 року, тому що будь-яка зміна розміру або положення двовимірної схеми провідників із розширеним спектром 4-ї серії знизила б продуктивність. AudioQuest Type 4 використовує вуглецеву ізоляцію (поглинає RF) на негативних провідниках та PE з уприскуванням азоту (мінімальний діелектричний вплив) на позитивних провідниках. Крім того, AudioQuest Type 4 включає всі провідники із цільної довгозернистої міді (LGC).


особливості:

  1. Тверді довгозернисті мідні (LGC) провідники. Тверда довгозерниста мідь (LGC) забезпечує плавніший і чистіший звук, ніж кабелі, в яких використовується звичайна мідь OFHC (безкиснева висока провідність). Суцільні провідники запобігають взаємодії жил, що є основним джерелом спотворень. Якість поверхні має вирішальне значення, оскільки провідник можна розглядати як напрямну, як для електричних полів усередині провідника, так і для магнітних полів поза провідником. LGC має менше оксидів у провідному матеріалі, менше домішок, менше меж зерен та значно кращі характеристики.
  2. Геометрія зірки квадрат. Геометрія з високою індуктивністю змащує звук та знижує обсяг інформації. Геометрія Star-Quad з низькою індуктивністю зберігає інформацію про час, зберігаючи динаміку та чіткість.
  3. Система розсіювання шуму та перехресних перешкод на основі вуглецю. Негативні провідники цього кабелю покриті поліетиленом, що частково проводить, з вуглецевим навантаженням. Цей чудовий матеріал зменшує кількість радіочастотного сміття, яке повертається до підсилювача. Звукова перевага полягає в тому ж зменшенні «хеш-коду» та покращеної розмірності, які з'являються щоразу, коли знижуються радіочастотні перешкоди в звуковому ланцюзі. Крім того, вуглецевий шар гасить взаємодію між позитивними та негативними провідниками, а зовнішня система розсіювання шуму на основі вуглецю знижує зовнішні перешкоди.
  4. Ізоляція зі спіненого поліетилену (для всіх позитивних провідників). Будь-який твердий матеріал, прилеглий до провідника, є частиною недосконалого ланцюга. Ізоляція проводів та матеріали друкованої плати поглинають енергію. Частина цієї енергії зберігається, а потім вивільняється як спотворення. Однак у цьому кабелі використовується ізоляція зі спіненого поліетилену з повітряним наповненням на обох провідниках. Оскільки повітря практично не поглинає енергію, а поліетилен має низькі втрати та хороший профіль деформації, пінополіетилен з високим вмістом повітря викликає набагато менше ефекту розфокусування, характерного для інших матеріалів.

Характеристики акустичного кабелю AudioQuest spk bulk Type 4 Braided:

  • Тип кабелю: акустичний
  • Область застосування: для підключення акустичних систем
  • Форма кабелю: круглий
  • Геометрія: зірка-квадрат (Star-Quad)
  • Матеріал провідника: суцільнометалева довгозерниста мідь (LGC)
  • Кількість провідників: 4
  • Калібр: 1.65 мм 2 (15AWG)
  • Зовнішня оболонка: чорні/сині смуги або білий з відтінком (ПВХ CL3), чорна/синя оплетка
  • Ізоляція: поліетилен із вмістом вуглецю, спінений поліетилен
  • Довжина у бухті: 100 м
  • Країна (головний офіс): США
 
Характеристики
БрендAudioQuest
Модельspk bulk Type 4 Braided
Тип кабелюАкустичний
Перетин акустичного кабелю4х1.6 мм²
ЗастосуванняДля домашнього кінотеатру, Внутрішня, Для внутрішнього застосування
Матеріал ізоляціїполіетилен із вмістом вуглецю, спінений поліетилен
Матеріал провідникасуцільнометалева довгозерниста мідь (LGC)
Зовнішня оболонкачорні/сині смуги або білий з відтінком (ПВХ CL3), чорна/синя оплетка
Калібр провідника (перетин)1,65 кв. мм (15AWG)
Кількість провідників4
КолірЧорний, Синій
Доставка/оплатаЦіна вказана за 1 м
ДодатковоФорма кабелю: круглий. Геометрія: зірка-квадрат (Star-Quad).

Напишіть відгук

Акустичний кабель AudioQuest spk bulk Type 4 Braided

AudioQuest spk bulk Type 4 Braided – це акустичний кабель, в якому провідник виконаний з матеріалу – суцільнометалева довгозерниста мідь (LGC). Геометрія провідника: зірка-квадрат (Star-Quad). Ізоляція: поліетилен із вмістом вуглецю, спінений поліетилен. Довжина у бухті: 100 м.

Ціна вказана за 1 м.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ