Акустика центрального каналу Klipsch Reference Premiere RP-404C II Ebony
Акустика центрального каналу Klipsch Reference Premiere RP-404C II Ebony Акустика центрального каналу Klipsch Reference Premiere RP-404C II Ebony Акустика центрального каналу Klipsch Reference Premiere RP-404C II Ebony Акустика центрального каналу Klipsch Reference Premiere RP-404C II Ebony Акустика центрального каналу Klipsch Reference Premiere RP-404C II Ebony Акустика центрального каналу Klipsch Reference Premiere RP-404C II Ebony Акустика центрального каналу Klipsch Reference Premiere RP-404C II Ebony Акустика центрального каналу Klipsch Reference Premiere RP-404C II Ebony Акустика центрального каналу Klipsch Reference Premiere RP-404C II Ebony Акустика центрального каналу Klipsch Reference Premiere RP-404C II Ebony

Акустика центрального каналу Klipsch Reference Premiere RP-404C II Ebony

  • ID товару: 30604

Новий товар

Почуйте кожне слово діалогу та тексту з кришталево чистою точністю.
Новий, більший силіконовий композитний гібридний рупор Tractrix® 90°x90° забезпечує неймовірно ефективну передачу високочастотних хвиль у зону прослуховування для створення чіткішого та чистішого звуку.

Більше деталей

21 392 грн.

109 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Klipsch

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

ПІДВІСКА З ЛІНІЙНИМ ХОДОМ (LTS) ТВІТЕР З ТИТАНОВОЮ ДІАФРАГМУ
Ексклюзивний 1-дюймовий LTS зводить до мінімуму спотворення для покращеного детального відтворення. Твітери LTS є відмінністю попередньої серії Reference Premiere, що робить їх основним компонентом деяких з кращих динаміків у світі.

ВЕНТИЛОВАНИЙ ТВІТЕР
Вентильований корпус твітера зменшує стоячі хвилі, які створюють небажані гармоніки, що призводить до покращеної деталізації та чіткості відтворення високих частот.

АБСОЛЮТНО НОВІ КЕРАМІЧНІ ВУФЕРИ
Чотири 4.25-дюймові вуфери Cerametallic ™ , характерні для динаміків серії Reference Premiere, були оновлені для абсолютно бездоганного відтворення звуку, мінімальних спотворень та максимальної ефективності. Модернізований вуфер забезпечує потужність, деталізацію та емоції, які ви очікуєте від Klipsch. Еталонний динамік Premiere.

ГЕРМЕТИЧНИЙ ДИЗАЙН
Абсолютно нова герметична конструкція з малою глибиною дозволяє використовувати цю колонку центрального каналу для розміщення в стіні та запобігає басовому навантаженню на задню стіну в тісних просторах, таких як кожухи каміна. Ви отримуєте чіткий, чистий вокал у компактному та універсальному корпусі.

Встановлений у Klipsch RP-404C II удосконалений рупор Tractrix складається з горловини круглої форми та квадратного розтруба, що дозволяє розширити високочастотний спектр та покращити якість передачі звучання. При цьому посилюється також промальовування образів та динамічний діапазон. Завдяки конструкції з гумового полімеру, створеного методом формування під тиском, вдалося суттєво знизити рівень шумів, покращити детальність у ВЧ-спектрі та таким чином створити передумови для чистого та природного звучання.

Зовнішні динаміки відтворюють звук у діапазоні переважно до 500 Гц, тоді як пара, розташована ближче до центру – до 1500 Гц. Вище цієї частоти в роботу включається твітер з куполом титановим діаметром 1 дюйм, поміщений в запатентований рупор Tractrix з оновленою гібридною геометрією. Особливістю конструкції ВЧ-динаміка є лінійне переміщення діафрагми за рахунок спеціального підвісу, що робить звучання максимально чистим та вільним від спотворень. рупорне навантаження не тільки забезпечує більш ефективну роботу високочастотника, який звучить деталізовано та енергійно навіть за невисокої потужності, та впорядковує діаграму спрямованості. Це скорочує небажані переображення звукових хвиль у кімнаті прослуховування, роблячи звучання АС незалежним від наявності та розміщення предметів інтер'єру. Розділовий фільтр Klipsch RP-404C II виконаний з добірних компонентів і налаштовується вручну.

 
Характеристики
БрендKlipsch
МодельReference Premiere RP-404C II Ebony
Потужність(RMS/MAX): 125/500 Вт
Частотний діапазон87 Гц - 25 кГц +/- 3 дБ
Імпеданс8 Ом
ДинамікиВЧ 1-дюймовий вентильований високочастотний динамік LTS з титановим покриттям та гібридною технологією, Розширений рупор Tractrix® у поперечному перерізі, НЧ Quad 4" Cerametallic™ Cone Wofers з кільцями Фарадея
Чутливість94 дБ
Частота кросовера650/1900 Гц
Матеріал корпусуДерево (МДФ)
КолірЧорний
Розміри (В x Ш x Г), мм145 x 682 x 164 мм
Гарантія12 місяців
Вага без упаковки9,25 кг

Напишіть відгук

Акустика центрального каналу Klipsch Reference Premiere RP-404C II Ebony

Почуйте кожне слово діалогу та тексту з кришталево чистою точністю.
Новий, більший силіконовий композитний гібридний рупор Tractrix® 90°x90° забезпечує неймовірно ефективну передачу високочастотних хвиль у зону прослуховування для створення чіткішого та чистішого звуку.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ