Центральний канал Focal Kanta Center
Центральний канал Focal Kanta Center Центральний канал Focal Kanta Center Центральний канал Focal Kanta Center Центральний канал Focal Kanta Center Центральний канал Focal Kanta Center Центральний канал Focal Kanta Center Центральний канал Focal Kanta Center Центральний канал Focal Kanta Center Центральний канал Focal Kanta Center Центральний канал Focal Kanta Center

Центральний канал Focal Kanta Center

  • ID товару: 8504

Новий товар

Центральний канал Focal Kanta Center має 27 мм ВЧ-випромінювач IAL3 із жорстким надлегким інвертованим куполом із берилію. Відповідно до фірмових технологій Infinite Horn Loading і Infinite Acoustic Loading такий твітер використовує спеціальну задню камеру, яка абсорбує звукові хвилі, що випромінюються зворотним боком його мембрани.

Більше деталей

123 000 грн.

80 Товари(ів)
Наявність та ціну уточнюйте

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Focal

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Kanta дивовижні та дуже оригінальні акустичні системи, які з'єднують вас з вашою музикою. Захоплення якістю звуку та рішуча, вибухова естетика: у цих двох фактах суть Kanta! Нові матеріали та неординарний дизайн, які надають їм індивідуальності прямо із сердець наших інженерів. Вперше Focal пропонує злиття технологій: берилію, в останньому поколінні твітера IAL3, зі льоном, для середнього та бас-драйверів. В результаті виходить точний, детальний звук, наповнений теплотою та музичністю. Це початок нової ери для тих, хто любить звук.

Все спроектовано та виготовлено для створення теплого, комфортного звучання: щільність та жорсткість передньої панелі та матеріалів корпусу, плавні округлення кутів та два фазоінвертори. Передня панель зроблена з нового матеріалу з необхідними акустичними властивостями повністю відлита з полімеру високої щільності HDP, матеріалу, що володіє чудовими властивостями, він на 70% щільніше, на 15% жорсткіший і має поглинання на 25% кращий ніж MDF. Монолітна передня панель повністю усуває звукову дифракцію. Kanta використовує технологію Power Flow із двома портами на передній та задній панелях для мінімізації компресії басу.

Центральний канал Focal Kanta Center має 27 мм ВЧ-випромінювач IAL3 із жорстким надлегким інвертованим куполом із берилію. Відповідно до фірмових технологій Infinite Horn Loading (IHL) і Infinite Acoustic Loading (IAL «нескінченне акустичне навантаження») такий твітер використовує спеціальну задню камеру, яка абсорбує звукові хвилі, що випромінюються зворотним боком його мембрани. Завдяки технологіям IAL та IHL вдається усунути відбиття, звести до нуля зворотний протитиск, знизити резонансну частоту та мінімізувати спотворення. В результаті гарантується точний та детальний звук.

Зліва та праворуч від твітера встановлені 165 мм СЧ/НЧ-драйвери з конусними мембранами-сендвічами. Центральний шар мембран виготовлений з легких волокон льону та посилений з обох боків тонкими шарами скловолокна. Така конструкція забезпечує відмінне внутрішнє демпфування, мала вага та чудову жорсткість. Динаміки використовують технологію NIC, за допомогою якої усувається негативний вплив вихрових струмів та стабілізується магнітне поле, що оточує звукову котушку. У підвісах драйверів використовується технологія TMD - спеціальні кільцеві потовщення, що виконують функцію віброгасників, тобто, вся система підвісу виступає в ролі демпфера мас. В результаті вдається усунути паразитні резонанси, які виявляються під час руху дифузора драйвера.

Корпус Focal Kanta Center виготовлений з особливої формованої фанери, а товста лицьова панель відлита з високощільного полімеру HDP, який перевершує звичайні MDF-плити за щільністю та жорсткістю. У тильну частину гучномовця інтегровані дві гвинтові клеми та порт фазоінвертора, що дозволяє усунути динамічну компресію. Топ-панель корпусу оброблена склом, а для кожного СЧ/НЧ-драйвера передбачено окремий гриль із магнітним кріпленням. Спікер доступний у різних видах обробки, у тому числі у шпоні або рояльному лаку, при цьому можна вибрати навіть такі варіанти кольору передньої панелі, як блакитний або жовтий.

Focal Kanta Center має правильний тональний баланс і чудову роздільну здатність. У цьому гарантується чистота, природність і розбірливість під час передачі промови. Гучномовець добре поєднується з сабвуферами Sub 1000F і вбудованими стельовими спікерами 300 ICW 4 для роботи з форматами Dolby Atmos, DTS X та Auro-3D. Як опція для даної моделі доступна спеціальна стійка.

Focal Kanta Center відмінно доповнить будь-яку багатоканальну систему та забезпечить чудове звучання на будь-якому рівні гучності. Модель ідеально підходить для роботи у зв'язці зі своїми побратимами по серії - поличниками Kanta N1 або підлоговими АС Kanta N2 та N3.

Характеристики Центральний канал Focal Kanta Center:

  • Число смуг: 2
  • Кількість динаміків: 3
  • Тип корпусу: фазоінверторний, порт вбудований в тильну панель
  • Твітер: 27 мм ВЧ-випромінювач IAL3 з інвертованою берилієвою купольною мембраною, технології IAL (Infinite Acoustic Loading) та IHL (Infinite Horn Loading), металева захисна сітка
  • СЧ/НЧ-випромінювачі: 2 х 165 мм СЧ/НЧ-драйвера з дифузорами-сендвічами (лляне волокно Flax між двома шарами скловолокна), технології TMD (Tuned Mass Damping) та NIC (Neutral Inductance Circuit)
  • Чутливість: 91 дБ (2,83 В/1 м)
  • Частотна характеристика: 55 Гц – 40 кГц (±3 дБ)
  • Нижня межа частотного діапазону: 50 Гц (-6 дБ)
  • Номінальний імпеданс: 8 Ом
  • Мінімальний імпеданс: 3,5 Ом
  • Потужність підсилювача, що рекомендується: від 40 до 200 Вт на канал
  • Частота поділу смуг: 2400 Гц
  • Вхідні роз'єми: 2 гвинтові клеми
  • Грилі з магнітними кріпленнями
  • Габарити (ШхВхГ): 561x246x393 мм
  • Вага: 18 кг
  • Колір: Чорний/Чорний, Чорний/Блакитний, Чорний/Білий, Чорний/Жовтий, Горіх/Темно сірий, Сірий/Горіх, Блакитний/Горіх, Warm Taupe/Горіх
 
Характеристики
БрендFocal
МодельKanta Center
Частотний діапазон55 Гц – 40 кГц (± 3 дБ)
Кількість смуг2
Частота кросовера2400 Гц
Розміри (Ш х В х Г), мм561 x 246 x 393

Напишіть відгук

Центральний канал Focal Kanta Center

Центральний канал Focal Kanta Center має 27 мм ВЧ-випромінювач IAL3 із жорстким надлегким інвертованим куполом із берилію. Відповідно до фірмових технологій Infinite Horn Loading і Infinite Acoustic Loading такий твітер використовує спеціальну задню камеру, яка абсорбує звукові хвилі, що випромінюються зворотним боком його мембрани.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ