AV ресивер Yamaha RX-V6A Black
AV ресивер Yamaha RX-V6A Black AV ресивер Yamaha RX-V6A Black AV ресивер Yamaha RX-V6A Black AV ресивер Yamaha RX-V6A Black AV ресивер Yamaha RX-V6A Black AV ресивер Yamaha RX-V6A Black AV ресивер Yamaha RX-V6A Black AV ресивер Yamaha RX-V6A Black

AV ресивер Yamaha RX-V6A Black

  • ID товару: 31026

Новий товар

Цей 7.2-канальний AV-ресивер потужністю 100 Вт сміливо досліджує можливості розваг для сучасного домашнього кінотеатру з новітніми технологіями відео та аудіо, включаючи Dolby Atmos Height Virtualization, DTS: X, бездротову потокову передачу та багато іншого.

Більше деталей

42 631 грн.

109 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Yamaha

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Dolby Atmos® з функцією віртуального створення верхніх каналів розміщує вас у центрі подій, розміщуючи джерела звуків у різних точках кімнати, включаючи верхню частину. Ця функція доступна в майбутніх оновленнях.

Підтримка CINEMA DSP 3D. Включає великий обсяг звукового поля відомих концертних залів та музичних клубів у всьому світі для відтворення акустики великих приміщень у стінах вашого будинку.

Функція Music Enhancer (Покращення відтворення музики у стислому форматі). Відновлює стислий звук, щоб він звучав так, як спочатку замислювалося.

Підсилювач із високою швидкістю наростання вихідного сигналу реагує на швидкі зміни параметрів на вході для точної та стабільної передачі сигналу.

Неймовірне зображення у фільмах та іграх:

  • HDR10+ забезпечує більш глибокий контраст та більш реалістичні зображення, що відповідають задумам творців.
  • 4K/120 Гц забезпечує високу частоту оновлення для більш плавного та реалістичного зображення.
  • Функції спеціально призначені для ігор (ALLM, VRR, QMS, QFT) забезпечують плавні рухи і переходи для яскравих вражень.
  • HDMI з кількома входами та останніми технологіями. Всі входи HDMI підтримують останні технології, що дозволяє одночасно підключити ігрові консолі нового покоління. *Ці функції будуть доступні у майбутніх оновленнях.

Простота встановлення та використання:

  • Програма MusicCast: використовуйте можливості мультирум-аудіосистеми, отримайте доступ до джерел та потокових пристроїв, та керуйте AV-ресивером за допомогою смартфона.
  • Додаток AV Setup Guide: допоможе встановити, підключити кабелі та налаштувати різні параметри.
  • Системи голосового керування: підтримка Alexa та Google Assistant для зручного керування AV-ресивером. AirPlay 2 дозволяє відтворювати музику в потоковому режимі за допомогою голосових команд Siri на пристроях Apple iOS. *Доступність залежить від регіону.

Звук, створений спеціально для вашої кімнати:

  • Система оптимізації звуку YPAO™ – RSC аналізує акустичну конфігурацію кімнати та вимірює різні характеристики АС, а потім підбирає відповідні параметри звуку. Також регулює параметри CINEMA DSP відповідно до звуків, що відображаються, щоб забезпечити ідеально збалансований, професійно відкалібрований звук.
  • Сумісність із бездротовими тиловими колонками дозволяє встановити їх зручним для вас способом, щоб вони поєднувалися з інтер'єром.
  • Вражаючий фірмовий дизайн, заснований на принципах продуктивності та стилю.
 
Характеристики
БрендYamaha
МодельRX-V6A
ТипAV Ресівер
Потужність100 Вт
Кількість каналів7.2
Входи7 x HDMI, USB, Phono
Виходи1 x HDMI
КолірЧорний
Розміри (Ш х В х Г), мм435 x 171 x 377 мм
Гарантія12 місяців
вага, кг9,8
Бездротові можливостіBluetooth, WI-FI

Напишіть відгук

AV ресивер Yamaha RX-V6A Black

Цей 7.2-канальний AV-ресивер потужністю 100 Вт сміливо досліджує можливості розваг для сучасного домашнього кінотеатру з новітніми технологіями відео та аудіо, включаючи Dolby Atmos Height Virtualization, DTS: X, бездротову потокову передачу та багато іншого.

Напишіть відгук

24 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ