AV-ресивер Onkyo TX-RZ70 Black
AV-ресивер Onkyo TX-RZ70 Black AV-ресивер Onkyo TX-RZ70 Black AV-ресивер Onkyo TX-RZ70 Black AV-ресивер Onkyo TX-RZ70 Black AV-ресивер Onkyo TX-RZ70 Black AV-ресивер Onkyo TX-RZ70 Black AV-ресивер Onkyo TX-RZ70 Black AV-ресивер Onkyo TX-RZ70 Black

AV-ресивер Onkyo TX-RZ70 Black

  • ID товару: 31301
  • Артикул: TXRZ70BMMM

TXRZ70BMMM

Новий товар

11.2-канальний AV-ресивер
7.2.4 Канали (11 посилених)
140 Вт x 11 (8 Ом)
Підсилювач класу AB
Dolby Atmos, Dolby Surround
DTS:X, Neural:X
IMAX Enhanced
Вбудований Chromecast
AirPlay 2, Wi-Fi/Bluetooth®
Корекція приміщення Dirac Live®
Опціонально Dirac Live® Bass Control
THX® Certified for Theatre Reference Sound
Оптимізований режим Klipsch

Більше деталей

141 340 грн.

109 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Onkyo

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Відкрийте собі можливості IMAX Enhanced

Стандарт IMAX Enhanced використовує технологію DTS:X, що оптимізована під особливості формату IMAX, з передачею повного динамічного діапазону кінематографічної фонограми IMAX. Режим IMAX забезпечує відтворення контенту lMAX Enhanced відповідно до задуму творців фільму.

Сертифікація THX Certified Select для відтворення кінематографічного звуку

Оцініть стандартний для комерційних кінотеатрів рівень гучності у вітальні, де відстань від екрану до дивана не перевищує 3,5 м. Перед випуском у продаж сертифікований ресивер має пройти 2000 випробувань у 75 категоріях.

Ласкаво просимо до 8K Ultra HD з найновішим стандартом HDMI

Функції, визначені у версії HDMI 2.1, дозволяють передавати зображення з роздільною здатністю 8K/60p на сумісний дисплей. Також покращуються яскравість, контрастність та колір у форматах HDR10 та HLG, HDR10+ та Dolby Vision. Всі роз'єми HDMI підтримують технологію захисту медіаконтенту HDCP 2.3, а покращений зворотний аудіоканал (eARC) на виході Main забезпечує передачу багатоканального аудіосигналу (включаючи Dolby Atmos або DTS:X) з телевізора на AV-ресивер для декодування та посилення. Функція QMS (Швидке перемикання між джерелами сигналу) зменшує затримку зі згасанням екрана під час перемикання HDMI-джерел. Примітка: функції, визначені у специфікації HDMI 2.1, підтримуються на входах HDMI 1-6, виходах Main та Sub/Zone 2 у режимі Sub.

Ігри без затримок

Перетворюйте віртуальні світи за допомогою 3D-звуку та отримуйте перевагу перед суперниками завдяки новим HDMI-функціям для геймерів. Технології VRR (Змінна частота оновлення), ALLM (Автоматичний режим низької затримки вхідного сигналу), QFT (Швидка передача кадрів) дозволяють усунути затримки, заїкання та розриви кадрів для плавного та чуйного ігрового процесу.

Примітка: функції, визначені у специфікації HDMI 2.1, підтримуються на входах HDMI 1-6, виходах Main та Sub/Zone 2 у режимі Sub.

Dolby Atmos та DTS:X

Формати Dolby Atmos та DTS:X забезпечують реалістичне розміщення джерел звуку з перенесенням їх на вашу вітальню, створюючи справді вражаючі ефекти. Ви гідно оціните 3D-звук у 5.2.4-канальній або 7.2.2-канальній системі, а якщо підключити додатковий стереопідсилювач, конфігурацію каналів можна розширити до 7.2.4. Завдяки підтримці форматів Dolby Surround та DTS Neural:X ви заново відкриєте для себе фільми, які вже стали класикою. Закладений у ці технології алгоритм аналізує старі саундтреки на наявність просторових міток та створює додаткові канали (апміксинг), формуючи імерсивну тривимірну звукову сцену.

Dolby Atmos Height Virtualizer

Технологія Dolby Atmos Height Virtualizer розширює можливості форматів Dolby для реальнішого занурення в атмосферу сцени. Така система створює віртуальні ефекти об'ємності та висоти під час використання традиційної конфігурації колонок.

Ексклюзивні вдосконалення для чистоти звуку

Плата HDMI має короткі шляхи проходження сигналу та покращене заземлення для придушення шумів. Плата у виконанні SoC ізольована від аудіосхем для зниження рівня перешкод. Лінія живлення підвищеної міцності та покращене заземлення підсилювачів потужності з використанням мідної шини допомагає знизити рівень шуму в ланцюзі, забезпечуючи щільне, чисте та детальне звучання.

Багатокімнатна платформа SMART AV Receiver

Інтелектуальний AV-ресивер є осердям домашньої розважальної системи. Він дає доступ до контенту стрім-сервісів Amazon Music HD, Spotify, TIDAL, Deezer, TuneIn та за допомогою Sonos, Chromecast built-in, AirPlay 2 та DTS Play-Fi дозволяє відтворювати його в кількох кімнатах одночасно.

Робота з Sonos

Доповніть цим ресівером свою домашню аудіосистему Sonos, виконавши його сполучення із Sonos Connect або Port*. AV-ресивер підключається до екосистеми Sonos, перемикання входів та керування гучністю здійснюється з Sonos*.

* Пристрої Sonos Connect та Port купуються окремо. Підтримується підключення до трьох пристроїв Sonos. Програма Sonos доступна безкоштовно для сумісних пристроїв iPad, iPhone та Android у App Store та Google Play Store.

Chromecast built-in працює з Ok Google

Транслюйте потокову музику зі смартфона, ноутбука або ПК на ресивер через Chromecast built-in і керуйте відтворенням із програм із підтримкою Chromecast з iPhone, iPad, телефону або планшета Android, Mac, Windows PC або Chromebook. Знайдіть музику, відтворюйте та контролюйте її на цих та інших сумісних пристроях за допомогою голосових команд.

Підтримка Alexa

Керуйте AV-ресивером, подаючи голосові команди через пристрій Alexa. Якщо ви хочете послухати музику, радіо або подкаст, достатньо попросити про це систему. Також передбачена підтримка режиму багатокімнатного відтворення музики на декількох пристроях.

Додаткові стовпчики для багатокімнатного відтворення

Акустичні виходи Zone 2 та Zone 3 дозволяють підключити пасивні колонки у двох інших кімнатах на додаток до 5.2-канальної системи у вашій головній кімнаті прослуховування. ЦАПи зон 2 і 3 разом із ЦАПами основної зони підтримують відтворення аудіосигналів, що надходять на цифрові та аналогові входи (включаючи HDMI, SPDIF та NET), у трьох кімнатах. Програма Onkyo Controller дозволяє відтворювати один і той же трек у всіх приміщеннях або різні треки в кожній кімнаті.
Примітка: зона 3 підтримує лише аналоговий/мережевий сигнал. Аудіосигнал HDMI у зоні 2 доступний через входи 1-3. Інтерфейси SPDIF та HDMI підтримують лише сигнали PCM.

Бездротова мережа Wi-Fi 5 ГГц/2,4 ГГц підтримує стандарт 802.11ac. Чотирьохядерний 1.8-ГГц процесор на ізольованій платі у виконанні SoC виконує кілька завдань одночасно. Він підтримує мережні функції та стандарт 802.11ac (2x2 MIMO) для стабільної передачі потоку аудіосигналів у декілька кімнат. У деяких країнах та регіонах діють правила, що визначають потужність сигналів бездротового зв'язку та порядок використання каналів Wi-Fi.

Бездротова двостороння технологія Bluetooth

Бездротова двостороння технологія Bluetooth забезпечує як прийом, так і передачу аудіосигналу. Транслюйте потокову музику з ноутбука, цифрового аудіоплеєра або мобільного телефону на ресивер за допомогою кодека SBC або AAC, або поширіть музику, яка відтворюється в головній зоні, на інші кімнати, підключивши пару бездротових навушників SBC, aptX або aptX HD.

Практичні виходи підсилювача на Zone 2 та Zone 3

Вихід підсилювача з роз'ємами RCA має два режими: режим Zone 2 підтримує підключення активних колонок або Hi-Fi системи та забезпечує синхронізацію цифрових та аналогових аудіосигналів в основний Zone та Zone 2 або відтворення в кожній сигналів з різних джерел. Режим Zone B підтримує передачу аудіосигналу з основної зони на сумісні бездротові навушники через підключену док-станцію.
Примітка: режим Zone 2 підтримує аудіосигнал, що надходить на входи HDMI 1-3. Інтерфейси SPDIF та HDMI підтримують лише сигнали PCM. У режимі Zone B вихід функціонує тільки як лінійний і підтримує кодовані або PCM сигнали (всі входи) в основний Zone та Zone B.

Система Dirac Live для корекції акустики приміщення

Алгоритм Dirac Live аналізує вашу аудіосистему та середовище прослуховування, досліджуючи акустичні дані, отримані шляхом вимірювання за допомогою настроювального мікрофона. Потім система виконує корекцію тимчасових та амплітудних аспектів забарвлення звуку за допомогою фільтру змішаної фазової корекції у всій зоні прослуховування, а не лише у певній точці. Корекція виконується автоматично за допомогою фірмової програми для смартфона або планшета*. Dirac Live покращує сцену, локалізацію, чіткість, розбірливість голосу та відтворення низьких частот.

* Мобільний пристрій та AV-ресивер повинні бути підключені до однієї локальної мережі.

Гнучкість підключення для індивідуальної інсталяції

Підключіть до 12-вольтового тригерного виходу AV-ресивера зовнішній підсилювач потужності або моторизований екран проектора — і вони будуть включатися автоматично разом з ресівером, а завдяки функції CEC те саме поширюватиметься і на пристрої, підключені по HDMI. Завдяки наявності входу ІЧ-повторювача (IR) AV-ресивер можна встановити подалі від екрана, щоб його не було видно. Порти Ethernet та RS-232 дозволяють інтегрувати AV-ресивер у систему автоматизації, причому порт Ethernet підтримує налаштування та керування з комп'ютера за допомогою веб-браузера.

 
Характеристики
БрендOnkyo
МодельTX-RZ70
Кількість каналів11.2
Опір4-16 Ом
BluetoothЄ
ВходиHDMI x 7, Mini-jack x 2, Ethernet (RJ-45) x 1, coaxial x 1, композитні x 2, оптичні x 1, RCA x 6, компонентні x 1
ВиходиHDMI x 2, для підсилювача – є
Коефіцієнт нелінійних спотворень0.08%
Чутливість106 дБ
споживана потужність870 Вт
КолірЧорний
Розміри (В x Ш x Г), мм201,5 x 435 x 398
Доставка/оплатаЦіна вказана за 1 шт
Гарантія12 місяців
ЦАПРозрядність аудіо - 24 біт, Частота дискретизації аудіо - 192 кГц
WifiЄ
AirPlayЄ
вага, кг14
Входи та виходиUSB x 1
ФонокоректорЄ

Напишіть відгук

AV-ресивер Onkyo TX-RZ70 Black

11.2-канальний AV-ресивер
7.2.4 Канали (11 посилених)
140 Вт x 11 (8 Ом)
Підсилювач класу AB
Dolby Atmos, Dolby Surround
DTS:X, Neural:X
IMAX Enhanced
Вбудований Chromecast
AirPlay 2, Wi-Fi/Bluetooth®
Корекція приміщення Dirac Live®
Опціонально Dirac Live® Bass Control
THX® Certified for Theatre Reference Sound
Оптимізований режим Klipsch

Напишіть відгук

24 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ