AV Ресівер Marantz Cinema 40 (Black)
AV Ресівер Marantz Cinema 40 (Black) AV Ресівер Marantz Cinema 40 (Black) AV Ресівер Marantz Cinema 40 (Black) AV Ресівер Marantz Cinema 40 (Black) AV Ресівер Marantz Cinema 40 (Black) AV Ресівер Marantz Cinema 40 (Black) AV Ресівер Marantz Cinema 40 (Black)

AV Ресівер Marantz Cinema 40 (Black)

  • ID товару: 33028

Новий товар

Преміальний 9.4 канальний з посиленням 125 Вт на канал, Dolby Atmos, DTS:X та Auro-3D, 8K Ultra HD, та вбудованим стрімінгом HEOS®. Cinema 40 - це вражаючий AV-підсилювач еталонного рівня.

Більше деталей

146 205 грн.

Дивитись всі товари бренду: Marantz

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Marantz Cinema 40 – це 9.4-канальне посилення преміум-класу потужністю 125 Вт на канал. Ресивер пропонує користувачеві безліч різних функцій: Dolby Atmos, DTS: X Auro 3D та 8K Ultra HD плюс вбудований сервіс потокової передачі музики HEOS. Cinema 40 – це представник A/V-ресивера еталонного рівня.

Незрівнянна продуктивність

Захоплююча просторість, тепле та багате звучання, виняткова деталізація та реалістична динаміка – легендарні риси звуку Marantz. Ресивер Cinema 40 розроблено та виготовлено на знаменитому заводі в Японії, також відомому як Shirakawa Audio Works.

Лідер технологій

Cinema 40 поставляється з новітніми аудіоформатами з ефектом занурення, відео 8K, оптимізацією приміщення, потоковою передачею та іншими технологіями, які спрощують та покращують ваше задоволення.

Вишуканий дизайн

Сучасний вираз вічних принципів дизайну, Cinema 40 відрізняється культовим ілюмінатором Marantz на лицьовій панелі, матеріалами преміум-класу і тонким бічним підсвічуванням, що освітлює передню панель.

Cinema 40 ретельно налаштований Marantz Sound Master для отримання приголомшливої продуктивності із запатентованою схемою посилення HDAM для створення самого музичного звуку у вашому будинку. Cinema 40 використовує монолітну конструкцію підсилювача, що означає, що кожен канал підсилювача поставляється з власною платою підсилювача замість однієї підсилювача плати для всіх каналів, що забезпечує кращий захист від перехресних перешкод і вібрації. Відкидна кришка на лицьовій панелі забезпечує доступ до великого 2-рядкового рідкокристалічного дисплея та клавіш курсору, що дозволяє користувачам Cinema 40 налаштовувати ресивер, використовуючи лише клавіші на передній панелі та великий 2-рядковий дисплей.

MAX Enhanced

Отримайте найкращі враження від домашніх розваг із IMAX Enhanced – найновішою технологією від DTS, яка встановлює новий стандарт зображення, звуку, масштабу та чіткості домашнього кінотеатру. Дивіться більш чіткі та яскраві зображення. Відчуйте захоплюючий, захоплюючий дух звук та насолоджуйтесь преміальним контентом, обробленим у цифровому форматі IMAX.

Dirac Live (через оновлення прошивки)

Взаємодія між вашою звуковою системою та фізичним плануванням вашої кімнати дуже впливає на якість звуку. Dirac Live Room Correction застосовує найсучасніші запатентовані алгоритми для аналізу та цифрового зменшення впливу приміщення та покращення характеристик динаміків. Dirac Live забезпечує велику зону найкращого сприйняття, точну постановку, чіткість, розбірливість голосу та глибші та щільніші баси, які інакше були б неможливі. Повністю налаштовується на ваше бажання. Деякі AV-ресивери та AV-підсилювачі Marantz підтримують можливість оновлення Dirac Live. Ліцензійний ключ Dirac Live можна придбати, щоб розблокувати функціональність. Можливість оновлення буде доступна у майбутніх оновленнях прошивки.

Майстерне підключення 8K HDMI

Marantz Cinema 40 включає сім входів HDMI і три виходи для всіх ваших улюблених джерел. Всі входи підтримують пропускну здатність 8K/60 Гц або 4K/120 Гц, субдискретизацію Pure Color 4:4:4, наскрізну передачу Dolby Vision, HLG, HDR10 та BT.2020, а також HDCP 2.3, новітній захист від копіювання. стандартів, що підтримуються на всіх входах HDMI. Демонструючи новітні технології та технічні характеристики HDMI, Cinema 40 дозволяє вивести домашні розваги на новий рівень завдяки підтримці HDR10+, Dynamic HDR, ALLM, VRR та QFT. Відеопроцесор також здатний масштабувати вихідне відео якість 8K.

Простота використання

Абсолютно новий графічний інтерфейс високої чіткості робить налаштування з дивана інтуїтивно зрозумілою. Увімкнений пульт дистанційного керування та сумісність зі стандартними технологіями керування спрощують повсякденне використання.

Продуктивність

Marantz Sound Master ретельно налаштував Cinema 40 для досягнення приголомшливої продуктивності з власною схемою посилення HDAM для створення музичного звуку у вашому будинку. Створення звуку за способом Marantz – це плавний сплав мистецтва та науки, практикований творцями-ремісниками, які балансують та вибирають компоненти індивідуально для їх звукових якостей – вони є Майстром Звуку. До семи гучномовців потужністю 100 Вт на канал можуть бути з'єднані з Cinema 40 у різних конфігураціях для виняткового звучання та ідеального розташування у вашій кімнаті. Спеціальне посилення Marantz HDAM робить кожен звук легким, теплим та об'ємним.

Стиль

Cinema 40 відрізняється архітектурним дизайном, який може бути використаний або залишатися непомітним у будь-якій обстановці. Елегантний дизайн Marantz непідвладний часу. Філософія балансу та симетрії проявляється як у звуку так і дизайні техніки Marantz. Преміальні матеріали майстерно обробляються та комбінуються для кожного нового виробу. Симетрична передня панель Cinema 40 відрізняється гарним та функціональним дисплеєм у вигляді ілюмінатора з кнопками вибору входу та гучності по обидва боки – і те, й інше спроектовано так, щоб створити характерний аналоговий вигляд. Також є доступ до додаткових функцій, за допомогою ряду прихованих під кришкою кнопок, які акуратно розташовані на передній панелі.

Варіанти підключення

Ретельно підібрані варіанти підключення, гнучке розташування динаміків та можливість точного налаштування дозволяють зробити Cinema 40 своїм власним. Кінотеатр – невід'ємна частина вашої оселі. Тому Marantz пропонує широкий асортимент роз'ємів та варіантів конфігурації, щоб зробити Cinema 40 ідеальним пристроєм. Налаштуйте розташування динаміків відповідно до вашого простору і налаштуйте його за допомогою Audyssey MultEQ XT, що додається.

Легкий у налаштуванні

Увімкнені віддалені, доступні елементи керування на передній панелі та інтуїтивно зрозумілий процес налаштування на екрані дозволяють відразу відчути себе досвідченим користувачем. Незважаючи на те, що Cinema 40 містить складну електроніку, повсякденне використання та налаштування не повинні бути складними. Короткий посібник та процедура налаштування на екрані полегшують налаштування. Пульт дистанційного керування, що входить до комплекту, забезпечує доступ до найбільш часто використовуваних функцій. Удосконалене підключення HDMI дозволяє використовувати пульт телевізора для керування живленням та гучністю. Включено підтримку всіх основних протоколів домашньої автоматизації. Cinema 40 також реагує на голосові команди популярних агентів, таких як "Привіт, Google", Alexa та Siri.

Сумісність

Сім входів HDMI, а також цифрові, аналогові та фоно-входи, а також виходи для гучномовців та підсилювачів забезпечують підключення практично до будь-яких інших компонентів, які у вас можуть бути. Cinema 40 знаходиться в центрі вашого всесвіту домашніх розваг. Усі шість входів HDMI сумісні з 8K, а застарілий контент HD та 4K можна масштабувати до 8K. Ідеальне поєднання традиційних аналогових та цифрових входів, а також сумісність із програвачами роблять Cinema 40 ідеальним партнером для будь-якого прослуховування.

Можливість оновлення

Широкі можливості введення та виведення, а також потужна програмна екосистема дозволяють легко оновлювати Cinema 40 у міру зростання вашого домашнього кінотеатру. Домашній кінотеатр - це інвестиція у власне задоволення та добробут. Завдяки широким можливостям підключення та потужній технологічній основі ви можете додавати нові компоненти для розширення вашої системи на багато років уперед.

Технологія віртуалізації Dolby Atmos та Dolby Atmos Height

Відчуйте кожен вимір у Dolby Atmos. Оновіть свій домашній кінотеатр за допомогою акустичної системи 5.1.2, щоб повністю зануритися в 3D-звук завдяки контенту Dobly Atmos. Мікшування Dolby Surround, що підвищує, задіює всі динаміки для створення відчуття 3D-звуку зі застарілого контенту. Для тих, хто не має налаштування 5.1.2, технологія віртуалізації висоти Dolby Atmos створює відчуття звуку над головою тільки при настроюванні динаміків 7.1, 5.1 або 2.1. Ви також можете насолоджуватися музичними треками Dolby Atmos, доступними в Apple Music, Amazon Music HD і TIDAL через сумісний потоковий пристрій.

DTS:X та DTS Virtual:X

Іммерсивний аудіоконтент DTS:X розміщує звук там, де він природним чином виникає у просторі, створюючи реалістичний багатовимірний звук. DTS Neural:X підвищує мікшер пропонує покращене занурення та підвищену реалістичність для застарілого контенту. DTS Virtual:X забезпечує імерсивний звук без каналів висоти, створюючи ефекти віртуальної висоти конфігурації динаміків 7.1, 5.1 або 2.1.

Підтримка аудіо високої роздільної здатності

Відкрийте для себе неймовірну точність відтворення доріжок Hi-Res Audio з можливістю декодування файлів без втрат ALAC, FLAC та WAV до 24 біт/192 кГц, а також доріжок DSD 2,8 МГц та 5,6 МГц через порт USB на передній панелі та мережеві джерела. Ви також можете прослухати інші популярні типи файлів, такі як MP3.

Вбудований HEOS

Потокова передача в декілька кімнат Вбудована технологія HEOS дозволяє насолоджуватися улюбленою музикою в будь-якій кімнаті вашого будинку завдяки бездротовому аудіо у всьому будинку. Відтворіть одну й ту саму пісню у всіх кімнатах або виберіть різні пісні для кожної підключеної кімнати – вибір за вами. Насолоджуйтесь музикою зі Spotify, Amazon Music HD, TuneIn, SoundCloud, TIDAL, Napster, Deezer або з локальної бібліотеки музичних файлів. З додатковими компонентами HEOS, такими як динаміки з підтримкою HEOS, відтворюйте свою музику в одній кімнаті або в багатьох.

Голосове керування Amazon Alexa

Насолоджуйтесь керуванням без допомоги рук за допомогою Amazon Alexa та вашого голосу. Регулюйте гучність, переходьте до наступного треку, перемикайте входи для різних медіаплеєрів та багато іншого — просто запитайте. Завантажте HEOS Home Entertainment Skill, щоб активувати голосові команди Amazon Alexa для пристроїв HEOS та інших вибраних продуктів Marantz.

Голосове керування помічником Google

Попросіть Google Nest, Google Home або інші пристрої з вбудованим Google Assistant керувати контентом у вашому середовищі прослуховування. Запускайте музику в програмі HEOS, а потім попросіть Асистента регулювати гучність, відтворювати, призупиняти, пропускати треки та виконувати інші дії. Функція «Робота з Google Assistant» постійно розвивається.

Підтримка Josh.ai

Удосконалений голосовий агент для розумного будинку високого класу, Josh.ai пропонує гнучке голосове управління практично для будь-якого аспекту вашого повсякденного життя та розважального середовища. Використовуйте голосові команди для керування термостатом, освітленням, побутовою технікою, динаміками, AV-ресивером та багатьма іншими. Josh.ai встановлюється спеціальними інтеграторами і доступний через програму на вашому телефоні або планшеті. Працює з пристроями iOS та Android.

Roon Tested

Отримайте більше від вашої цифрової музичної бібліотеки з доступною для пошуку інформацією про ваших улюблених виконавців та пісні. Знайдіть тексти пісень, дати концертів, фотографії, біографії, огляди та багато іншого.

Bluetooth, Wi-Fi та можливість AirPlay 2

Система з двома антена дозволяє транслювати найпопулярніші музичні сервіси через Bluetooth, Wi-Fi та AirPlay 2. Слухайте свої плейлисти на Spotify, Pandora, TuneIn, Deezer та інших платформах. Використовуйте AirPlay 2, щоб легко слухати музику Apple.

Мульти-джерело, Мультирум

Дивіться фільм в одній кімнаті, поки інший член сім'ї без перерви включає пісню зі Spotify в іншій зоні. Насолоджуйтесь об'ємним звуком у головній кімнаті та окремим джерелом або музичним потоком у другій зоні. Підключіть окремий стереопідсилювач та динаміки до другого попереднього виходу зони.

Усі зони ТБ Аудіо

Передавайте звук телевізора основної зони в іншу зону без втрати дискретного багатоканального відтворення в основній зоні. Виберіть "Джерело" для другої зони у віддаленому додатку AVR, щоб звук основної зони не перемикався на стерео PCM.

Smart TV

Серію Marantz Cinema можна керувати за допомогою пульта дистанційного керування Smart TV через функцію HDMI CEC, пов'язану з вашим телевізором. Програма Marantz AVR Remote Програма Marantz AVR Remote для iOS та Android забезпечує повний контроль над новітніми мережевими AV-ресиверами та підсилювачами Marantz. Використовуйте його для увімкнення/вимкнення живлення, регулювання гучності, входу та налаштувань або миттєвого перемикання на вбудовану програму HEOS.

Зручні функції Smart Select

Пульт дистанційного керування, що входить до комплекту, оснащений чотирма функціональними кнопками Smart Select, тому ви можете зберігати свої бажані або часто використовувані налаштування і легко викликати їх на льоту, включаючи джерело вхідного сигналу, рівень гучності, режим звуку та конфігурацію Audyssey. Одним натисканням кнопки Cinema 40 миттєво налаштовується на потрібні параметри у будь-який час.

Удосконалений Audyssey MultEQ XT

З вимірюваним мікрофоном Audyssey, що додається, вимірює всі динаміки у вашій кімнаті і налаштовує ресивер, щоб забезпечити найбільш плавне і оптимальне загальне звучання для вашої кімнати. Цей AV-ресивер підтримує технологію корекції приміщення Audyssey MultEQ. Іншими підтримуваними функціями Audyssey є Dyanmic EQ та Dynamic Volume. Ресивер також сумісний із програмою-редактором Audyssey MultEQ для більш індивідуального налаштування, а також із програмним забезпеченням Audyssey MultEQ-X, доступним у магазині Microsoft. Програма MultEQ Editor доступна для покупки в магазинах iOS та Google Play.

Можливості зовнішнього управління

Має можливості зовнішнього керування RS232 та IP для легкого налаштування та сумісності зі сторонніми інтеграційними рішеннями. Серія Marantz Cinema пропонує можливість IP-керування основними пристроями управління сторонніх виробників, а також сертифікацію Control4 SDPP (Simple Device Detection Protocol) для безшовної інтеграції з домашньою автоматизацією Control4. Вхід і вихід інфрачервоного пульта дистанційного керування розташовані на задній панелі для сумісності пульта дистанційного керування з іншими компонентами системи домашнього кінотеатру.

Обладнаний трьома тригерними виходами 12 В

Підключіть до двох пристроїв, таких як автоматичний екран або проектор, і виводьте їх із режиму очікування.

Додаткова підтримка інтеграції користувача

Всі серії Marantz Cinema пропонують розширену підтримку для простої інтеграції з установкою користувача. Оснащений OvrC і Domotz Pro, двома основними технологіями віддаленого моніторингу та управління, а також виділеним користувальницьким веб-інтерфейсом для налаштування AV-ресивера з комп'ютера в тій же мережі. Ваш інсталятор може легко відстежувати стан підключених продуктів і усувати проблеми віддалено з окремого місця або на ходу.

Режим попереднього підсилювача

У режимі попереднього підсилювача ваш ресивер працює як ідеальний AV-підсилювач із новітніми можливостями підключення HDMI. Режим попереднього підсилювача забезпечує чистіший шлях проходження сигналу і більшу стійкість до рівня відсікання за рахунок відключення внутрішніх підсилювачів. Ресивер оснащений 9.4-канальними виходами підсилювача. Ви також можете вимкнути лише вибрані канали гучномовців, щоб використовувати вбудоване посилення ресивера для управління некритичними каналами, отримуючи при цьому чистіший шлях проходження сигналу для каналів, керованих зовнішнім посиленням, таким як Front L+R.

Насолоджуйтесь найкращим з обох світів. Фоно-вхід для підтримки програвача/вінілу Завдяки вбудованому фоно-еквалайзеру можна підключити програвач безпосередньо до ММ-входів AV-ресивера і відтворювати вінілові пластинки. Насолоджуйтесь своєю вінтажною колекцією з винятковою якістю та звуком.

4 незалежні виходи на сабвуфер

Пориньте в рівномірно розподілений, точний бас. Наявність до чотирьох виходів на сабвуфер для згладжування низьких частот та забезпечення кращої дисперсії. Жодних чутних піків чи провалів — лише потужний бас, що наповнює кімнату.

Два режими сабвуфера (стандартний та спрямований)

Надаючи вам ще більше свободи для налаштування параметрів сабвуфера на власний розсуд, коли ви підключаєте більше 2 сабвуферів. Виберіть «Стандартний», якщо бажаєте, щоб баси були рівномірно розподілені по всій кімнаті. Audyssey sub EQ HT буде задіяно, щоб забезпечити глобальний фільтр для всіх сабвуферів і дасть вам ширшу зону поту в кімнаті. Виберіть «Направлений», якщо ви бажаєте, щоб більш спрямовані баси плавно інтегрувалися в кожен канал динаміка, найближчий до кожного сабвуфера. Бас відчувається по-різному, залежно від того, де ви сидите в кімнаті.

Пульт з підсвічуванням

Ресивер поставляється з пультом дистанційного керування з підсвічуванням, щоб допомогти вам керувати ресивером в умовах темного театру, щоб весь процес не було зупинено або порушено простим керуванням ресивером.

Модуль гіпердинамічного підсилювача

Щоб зберегти деталізацію, нюанси та суть музики, яку ви любите, Marantz розробила модулі гіпердинамічного підсилювача (HDAM), які перевершують за швидкістю та відгуком стандартні модулі, що використовуються в інших продуктах. Дизайн HDAM унікальний і відрізняється для кожного продукту Marantz, ретельно розробленого інженерами та звукорежисерами Marantz. Cinema 40 використовує цю унікальну інновацію Marantz, щоб гарантувати, що все, що ви слухаєте, завжди буде музичним.

Технічні характеристики:

  • Кількість каналів процесора 11.4
  • Кількість каналів посилення потужності 9
  • Потужність 125 Вт на канал (8 Ом, два канали, 20 Гц - 20 кГц, КНД 0,08%), 165 Вт на канал (6 Ом, два канали, 1 кГц, КНІ 0,7%)
  • Підсилювачі на дискретних елементах
  • Вхідна чутливість/імпеданс 200 мВ/47 кОм
  • Діапазон частот 10 Гц – 100 кГц (+1, -3 дБ, режим Pure Direct)
  • Співвідношення сигнал/шум 100 дБ (режим Pure Direct)
  • Вбудовані декодери (основні) Dolby Atmos, DTS: X, Auro-3D, DTS-HD Master, Dolby TrueHD, Dolby Digital, Dolby Digital, Dolby Digital EX, Dolby Pro Logic IIx, Dolby ProLogic II, Audysy DSX, DTS, DSTS , DSTS 96/24TS: NeX, DST-Ne6:
  • ЦАП AK4458 (32 біт) у всіх каналах
  • Автокалібрування Audyssey MultEQ-XT 32, Audyssey LFC
  • Регулювання частоти кросовера
  • Апскейлінг до 8K
  • Сумісність USB iPod Classic, iPod Nano (до 7 покоління); iPod Touch (до 5 покоління); iPhone (до 5 покоління); форматування USB-накопичувачів FAT16/FAT32
  • Режими для кращої якості аудіосигналу Pure Direct
  • Підтримувані формати аудіофайлів (USB, Ethernet, Wi-Fi) MP3, WMA, AAC, ALAC (24 біт/96 кГц), FLAC, FLAC HD (24 біт/192 кГц), WAV (до 24 біт/192 кГц), DSD 2,8 МГц, DSD 5,6 МГц, JPEG
  • Режим програвання без пауз (gapless) для WAV та FLAC
  • Покращувач для стисненого аудіо MDAX 2
  • Входи 7 HDMI/HDCP2.3, USB, накопичувачі, 7.1-канальний, 7 лінійних RCA (один на передній панелі), для MM-звукоз'ємника, 2 коаксіальні, 2 оптичні
  • Виходи 3 х HDMI (один з eARC), композитний, компонентний, 11.4-канальний вихід з процесора, на 2 зони, на 2 сабвуфери, 6,3 мм на навушники, ДУ, 2 х DC 12 вольт/150 мА
  • Додатково Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay2
  • Інші Ethernet-порт, RS232, ІЧ-вхід, ДК, гнізда для FM і AM-антени, гнізда для Wi-Fi та Bluetooth антен, гніздо заземлення
  • Можливість перейменування входів
  • Вихідні термінали для приєднання акустики 11 пар гвинтових клем.
  • Підтримка голосового керування Amazon Alexa, Google Assistant, Apple Siri
  • Підтримка HEOS
  • Управління ресивером за допомогою програми Marantz Remote App
  • Кількість додаткових зон 2
  • Потужність 710 Вт.
  • Мінімальна споживана потужність у черговому режимі 0,2 Вт.
  • Габарити (ШхВхГ) 440x185х411 мм
  • Вага 14,2 кг
 
Характеристики
БрендMarantz
МодельCinema 40
ТипAV Ресівер
Потужність125 Вт на канал (8 Ом, два канали, 20 Гц - 20 кГц, КНД 0,08%), 165 Вт на канал (6 Ом, два канали, 1 кГц, КНІ 0,7%)
Частотний діапазон10 Гц – 100 кГц
Кількість каналів11.4
Входи7 HDMI/HDCP2.3, USB, накопичувачі, 7.1-канальний, 7 лінійних RCA (один на передній панелі), для MM-звукознімач, 2 коаксіальні, 2 оптичні
Виходи3 х HDMI (один з eARC), композитний, компонентний, 11.4-канальний вихід із процесора, на 2 зони, на 2 сабвуфери, 6,3 мм на навушники, ДУ, 2 х DC 12 вольт/150 мА
Співвідношення сигнал/шум100 дБ
СумісністьUSB iPod Classic, iPod Nano (до 7 покоління); iPod Touch (до 5 покоління); iPhone (до 5 покоління); форматування USB-накопичувачів FAT16/FAT32
Підтримувані формати(USB, Ethernet, Wi-Fi) MP3, WMA, AAC, ALAC (24 біт/96 кГц), FLAC, FLAC HD (24 біт/192 кГц), WAV (до 24 біт/192 кГц), DSD 2,8 МГц, DSD 5,6 МГц, JPEG
споживана потужність710 Вт, в режимі очікування 0,2 Вт
КолірЧорний
Розміри (Ш х В х Г), мм440 x 185 х 411 мм
ЦАПAK4458 (32 біт) у всіх каналах
вага, кг14,2
Бездротові можливостіBluetooth, Wi-Fi, AirPlay2

Напишіть відгук

AV Ресівер Marantz Cinema 40 (Black)
Преміальний 9.4 канальний з посиленням 125 Вт на канал, Dolby Atmos, DTS:X та Auro-3D, 8K Ultra HD, та вбудованим стрімінгом HEOS®. Cinema 40 - це вражаючий AV-підсилювач еталонного рівня.

Напишіть відгук

25 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ