Фонокоректор Pro-Ject PHONO BOX S3 B Black
Фонокоректор Pro-Ject PHONO BOX S3 B Black Фонокоректор Pro-Ject PHONO BOX S3 B Black Фонокоректор Pro-Ject PHONO BOX S3 B Black

Фонокоректор Pro-Ject PHONO BOX S3 B Black

  • ID товару: 30655

Новий товар

Фонокоректор Pro-Ject Phono Box S3 B призначений для роботи з MM і MC -звукознімачами. Його головна особливість – повністю балансна схемотехніка.

Більше деталей

19 350 грн.

109 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Pro-Ject

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Фонокоректор Pro-Ject Phono Box S3 B призначений для роботи з MM і MC -звукознімачами. Його головна особливість – повністю балансна схемотехніка. Використання балансного підключення забезпечує надійний захист сигналу від програвача від зовнішніх перешкод. Апарат оснащують небалансними та балансними входами та виходами. Кнопки передньої панелі призначені для узгодження пристрою з різними моделями картриджів.

Балансне підключення

Балансна схема – головна особливість Pro-Ject Phono Box S3B . Вона забезпечує високу деталізацію звуку та пригнічує шуми, що виникають через перешкоди з боку побутових приладів, Wi-Fi та Bluetooth-передавачів, різних AV-пристроїв. Щоб підключити фонокорректор до сумісного програвача, використовуйте 5 Pin вхід міні XLR.

Схема на дискретних компонентах

Для підвищення якості звуку схему Pro-Ject Phono Box S3 B виконують на дискретних компонентах за принципом подвійного моно. Це дозволяє отримати мінімальний рівень спотворень та широку стереокартину. Напівпасивна схема RIAA-корекції забезпечує точне налаштування частотної характеристики та відсутність фазових спотворень.

Новий корпус

Pro-Ject Phono Box S3 B виконують у новому корпусі для моделей третьої серії. Завдяки його збільшеним розмірам характеристики пристрою додатково покращили. Корпус з алюмінію та сталі має високу надійність і добре захищає схему фонокорректора від перешкод. У той же час , Pro-Ject Phono Box S3 B залишається досить компактним для того, щоб його можна було розмістити поруч із програвачем вінілу. Зовнішня обробка апарата може бути сріблястою або чорною.

Зручне керування

Кнопки керування фонокоректором розміщують на передній панелі. Це зроблено вперше в моделі серії S і значно полегшує налаштування пристрою. Передбачено можливість вибору вхідного опору та ємності, а також перемикання посилення. Встановлені параметри відображаються мініатюрними світлодіодами. Ви можете підключити до Pro-Ject Phono Box S3 B два програвачі одночасно - параметри для кожного зберігаються в пам'яті пристрою.

Фільтр інфа-низьких частот (Subsonic Filter)

ММ/МС -фонокоректор Pro-Ject Phono Box S3 B оснащують фільтром інфра-низьких частот (Subsonic-фільтр), що відключається. Він захищає підсилювач та акустику системи від перешкод, здатних порушити їхню нормальну роботу.

ХарактеристикаЗначення
Тип голівкиMM/MC
Країна (головний офіс)Австрія
Колірчорний
Висота, мм55
Ширина, мм206
Глибина, мм153
вага, кг0.930
Джерело живленняЗовнішній блок живлення
Регулювання вхідного опорує
Регулювання вхідної ємностіє
Тип виходуRCA + XLR
Точність кривої RIAA<0.3
Мінімальна частота, Гц20
Максимальна частота, Гц20000
Співвідношення сигнал/шум, дБ85
ОсобливостіВиносний блок живлення
ВходиКількість аналогових входів XLR: 1,
Кількість лінійних входів RCA: 1
ВиходиКількість аналогових виходів XLR: 1,
Кількість лінійних виходів RCA: 1
 
Характеристики
БрендPro-Ject
МодельPHONO BOX S3 B Black
Розміри (В x Ш x Г), мм53х206х153
Гарантія12 місяців
Тип фонокоректораMM, MC
Вага0,93

Напишіть відгук

Фонокоректор Pro-Ject PHONO BOX S3 B Black

Фонокоректор Pro-Ject Phono Box S3 B призначений для роботи з MM і MC -звукознімачами. Його головна особливість – повністю балансна схемотехніка.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ