Головка звукознімача Ortofon OM5E
Головка звукознімача Ortofon OM5E Головка звукознімача Ortofon OM5E Головка звукознімача Ortofon OM5E Головка звукознімача Ortofon OM5E Головка звукознімача Ortofon OM5E

Головка звукознімача Ortofon OM5E

  • ID товару: 2505
  • Артикул: 0130521

0130521

Новий товар

Головка звукознімача типу MM, еліптична голка, вихідна напруга 4 мВ, опір навантаження 47 кОм, частотний діапазон 20 Гц – 25 кГц, динамічна податливість 20 мкм/мН, притискна сила 1.5 – 2 г, вага 5 г.

Більше деталей

3 605 грн.

141 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Ortofon

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Ortofon OM5E входить до серії OM (Optimum Match, тобто «оптимальна відповідність» у перекладі з англ.), яка відноситься до початкового рівня. Особливістю цієї головки звукознімача з рухомим магнітом є характерний фірмовий дизайн, який частково нагадує зовнішній вигляд професійних діджейських картриджів.

Завдяки сучасним методам комп'ютерного моделювання, які застосовувалися в процесі розробки Ortofon OM5E, вдалося мінімізувати спотворення, отримати більш високий поділ каналів та покращити лінійність. Головка має високу вихідну напругу (4 мВ), що дозволяє узгодити її практично з будь-яким стандартним фонокорректором, що має номінальний вхідний опір величиною 47 кОм. Матеріал корпусу є поєднанням полімеру Noryl зі склом і відрізняється підвищеною жорсткістю і стійкістю до резонансів. Використовується полегшена магнітна система. До легкого кантеліверу кріпиться діамантова голка з еліптичним профілем, який забезпечує точне відстеження доріжки вінілового диска та дозволяє отримати чисте збалансоване звучання. Знімна передня частина корпусу (включаючи кантелівер) надає можливість її швидкої заміни, оскільки всі головки OM мають аналогічну конструкцію, то таким способом можна модернізувати OM5E до більш високого рівня, встановивши голку від старших моделей OM10, OM20, OM30 або OM40.

Картридж Ortofon OM5E важить лише 5 г і може використовуватися з більшістю сучасних тонармів. Його встановлення та регулювання не відрізняється особливою складністю, а для полегшення цього процесу на корпусі є спеціальна овальна мітка червоного кольору. Притискна сила, що рекомендується компанією, становить 1,75 г. Модель стане відмінним варіантом для заміни комплектних головок звукознімача у вінілових програвачів початкового рівня. Завдяки добре продуманій конструкції вона зможе забезпечити чудове натуральне звучання з правильним тональним балансом, гарною детальністю та музичністю. Головка чудово відтворює поп та рок-музику. Вона також уважно ставиться до складних джазових аранжувань та акустичних інструментальних п'єс. Картридж Ortofon OM5E є ідеальним вибором у плані співвідношення ціна/якість і здатний конкурувати навіть із дорожчими моделями.


Особливості

  • Оригінальний фірмовий дизайн корпусу
  • Алмазна голка з еліптичним профілем
  • Висока точність відстеження доріжки вінілового диска
  • Можливість швидкої заміни голки
 
Характеристики
Частотний діапазон20 Гц - 25 кГц (- 3 дБ)
Тип картриджаMM
Вихідна напруга4 мВ (5 см/сек, 1 кГц)
Поділ каналів на частоті 1 кГц22 дБ
Поділ каналів на частоті 15 кГц15 дБ
Розбалансування каналів2 дБ (1 кГц)
Здатність відстежувати доріжкуна 315 Гц при рекомендованій притискній силі 65 мкм
Динамічна податливість20 мкм/мН
Оптимальна притискна сила1,75 г (17,5 мкм)
Діапазон притискної сили1,5 – 2,0 г (15-20 мкм)
Вертикальний кут VTA20°
Внутрішня індуктивність450 мГн
Внутрішній опір750 Ом
Опір фонокоректора, що рекомендується47 ком
Рекомендована ємність навантаження200 - 600 пФ
Змінна голкаOrtofon 5E Stylus.
Колір корпусу/стилусуЧорний/Чорний
Швидкість45 об/хв, 33 ⅓ об/хв
Вага без упаковки5 гр
Заточення голкиЕліптична
Стерео/МоноСтерео

Напишіть відгук

Головка звукознімача Ortofon OM5E

Головка звукознімача типу MM, еліптична голка, вихідна напруга 4 мВ, опір навантаження 47 кОм, частотний діапазон 20 Гц – 25 кГц, динамічна податливість 20 мкм/мН, притискна сила 1.5 – 2 г, вага 5 г.

Напишіть відгук

Аксесуари

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ