Головка звукознімача Lyra Etna Lambda

Головка звукознімача Lyra Etna Lambda

  • ID товару: 26184

Новий товар

Створити гідного спадкоємця успішного продукту – це завжди непросте завдання. Однак для LYRA Etna це завдання було вдвічі складніше, ніж зазвичай. Проте все вийшло і це чудово.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Lyra

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Як модель, призначена для роздрібного продажу за значно меншу ціну, ніж Atlas, але має схожі прагнення до вершин продуктивності, Etna була розроблена з сильним акцентом на інженерну ефективність, щоб її продуктивність була якомога вищою від суми її частин. Тому, хоча він і розділяє деяку філософію дизайну з Atlas, концепції виконані трохи інакше.

В Etna використовується конструкція з цільного титанового осердя, обробленого непаралельними поверхнями, щоб по можливості пригнічувати внутрішні відбиття, але, на відміну від Atlas (і Titan i до нього), він з'єднаний зі злегка зменшеним асиметричним зовнішнім корпусом з дюралюмінію, який призначений для фіксації сердечника, як дуже щільно прилегла головоломка. Сердечник і корпус доповнені стрижнями резонансного управління з бронзи і нержавіючої сталі, потім все з'єднується під тиском попередньо напружену, міцну конструкцію без порожнеч, що складається з безлічі матеріалів і складних внутрішніх форм. Характер цієї конструкції з обмеженим шаром значно знижує резонансну сигнатуру кожного матеріалу і створює набагато більш нейтрально звучить структуру корпусу, ніж це можливо в іншому випадку, в той час як висока жорсткість корпусу сприяє перехідним процесам, динаміці та роздільній здатності.

Лінійні перетворювачі, такі як гучномовці та фоно-картриджі, по суті є неефективними пристроями - близько 5-10%. Іншими словами, з вібраційної енергії, яка надходить у картридж з канавки LP, лише 5-10% буде перетворено на електричний сигнал. Внутрішня система демпфування картриджа розсіює частину 90-95%, що залишилися, але велика частина надлишкової енергії коливань буде відображатися всередині картриджа, створюючи внутрішнє луна, розмазування і загальне зниження точності відтворення. Це легко продемонструвати на багатьох картриджах - відтворіть сильно модульовану пластинку з вимкненим підсилювачем потужності та піднесіть вухо близько до картриджа. "Розмова з голкою", яку ви чуєте, - це надмірна вібраційна енергія, яка не контролюється належним чином.

Щоб допомогти спрямувати цю надмірну вібраційну енергію в головний корпус, де вона може бути безпечно розсіяна в межах більшої маси тонарма та цоколя поворотного столу, Lyra традиційно встановила консоль безпосередньо в корпус картриджа, що призвело до жорсткого безшовного з'єднання між консольним вузлом і головним корпусом тонарма. (Так вийшло, що ми залишаємося єдиним виробником, який це зробив).

У процесі проектування Atlas ми виявили, що на додаток до з'єднання кантильовера з головним корпусом за допомогою жорсткого нерозривного шляху подальше посилення звуку може бути досягнуто за рахунок видалення всіх об'єктів та порожнин з колії. Асиметрична форма Atlas була частково задумана для цієї мети, щоб перемістити передній власник магніту, кріпильний гвинт і отвір для гвинта в сторону від механічного шляху, що з'єднує консоль з головним корпусом.

Etna використовує ту ж асиметричну концепцію, але в той час як Atlas зміщує гвинт і гвинтову втулку в один бік, Etna переміщує гвинт/гвинтову втулку до передньої частини картриджа - і встановлює додатковий бронзовий бар'єр демпфуючий між гвинтом/гвинтовим отвором і механічним шляхом. з голівкою.

Характеристики головки звукознімач LYRA Etna Lambda:


Назва: LYRA Etna Lambda
Виробник: LYRA (Японія)
Тип пристрою: Головка звукознімача
Тип голівки звукознімача: MC
Колір: Чорно-золотий
Вага кг 9,2 гр.
Основні характеристики:
Частотний діапазон, Гц-кГц 10 - 50
Вихідна напруга: 0,56 мВ
Поділ каналів, дБ 35
Діапазон притискної сили: 1,65 – 1,78 гр.
Притискна сила, рекомендована 1,72 гр.
Динамічна податливість: 12 х 10 cm/dyne
Внутрішній імпеданс: 4,2 Ома
Рекомендований опір завантаження: 104 - 887 Ом
Вертикальний кут: 20 град.
Форма голки: 3 нм x 70 нм profile
Матеріал кантелівера: Твердий бір з алмазним покриттям
Внутрішня проводка: Мідь 2-шарова 6N high-purity copper

Напишіть відгук

Головка звукознімача Lyra Etna Lambda

Створити гідного спадкоємця успішного продукту – це завжди непросте завдання. Однак для LYRA Etna це завдання було вдвічі складніше, ніж зазвичай. Проте все вийшло і це чудово.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ