Ortofon cartridge OM 5 S
Ortofon cartridge OM 5 S Ortofon cartridge OM 5 S Ortofon cartridge OM 5 S Ortofon cartridge OM 5 S Ortofon cartridge OM 5 S

Звукознімач Ortofon cartridge OM 5 S

  • ID товару: 31211
  • Артикул: 0130531

0130531

Новий товар

Ortofon OM 5 S - це картридж з рухомим магнітом, який відомий своїм теплим та детальним звучанням. Він є гарним вибором для різних жанрів, включаючи класичну, джазову та рок-музику.

Більше деталей

2 839 грн.

141 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Ortofon

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Звукознімач з рухомим магнітом (ММ-тип) Ortofon OM 5S входить до серії Optimal Match, моделі якої підходять на встановлення більшості програвачів початкового Hi-Fi-класу. Цей звукознімач стане відмінною заміною для багатьох штатно встановлених на такі програвачі головок, оскільки має продуману конструкцію і відрізняється високою якістю виготовлення. Корпус звукознімача виконаний з нерезонуючого композитного матеріалу і має невелику вагу і хороші характеристики, що демпфують.

Однією з особливостей конструкції Ortofon OM 5S є наявність пластини-баласту, розташованої на верхній панелі у спеціальному заглибленні. У разі встановлення звукознімачів на тонарм стандартної ваги, пластину рекомендується залишити на місці. Сумарна вага картриджа становитиме 5 грам, що є зручним для подальшого балансування тонарма за допомогою стандартних противаг. У разі встановлення Ortofon OM 5S на легкі тонарми звукознімач Ortofon OM 5S можна також полегшити, знявши цю пластинку (вага звукознімача стане 2,5 грама).

Ortofon OM 5S оснащений алмазною голкою зі сферичним заточуванням, яке добре підходить для відтворення як нових платівок, так і релізів минулих років. Завдяки ефективній магнітній системі звукознімач видає на виході сигнал амплітудою 4,5 мВ і добре узгоджується з будь-якими MM-фонокоректорами, у тому числі і вбудованими в інтегральні підсилювачі та AV-ресивери.

Звукознімач має позолочені контакти для підключення кабелю тонарма. Голка в картриджі Ortofon OM 5S зроблена змінною, що знижує витрати на його обслуговування і дозволяє уникнути повторного регулювання тонарма у разі виходу її з ладу. Звукознімач має збалансований і прозаїчний звук у широкому діапазоні частот, з проробленими басами і приємними високими частотами. З урахуванням високої надійності та зручного регулювання на різних моделях програвачів, а також досить доступної вартості Ortofon OM 5S є дуже вигідним придбанням для багатьох меломанів.

 
Характеристики
БрендOrtofon
МодельOM 5S
ПризначенняУниверсальный
Сумісність3E; 5E; 5S; 10; 20; 30
Тип картриджаMM
Оптимальна притискна сила1,75 г (17,5 мкм)
Опір фонокоректора, що рекомендується47 ком
Колір корпусу/стилусуЧорний/Чорний
Матеріал корпусуNoryl (полимер)
Габарити16 x 18 x 27,5 мм
Категорія пристроюЗвукосниматель
Заточення голкиСферична

Напишіть відгук

Звукознімач Ortofon cartridge OM 5 S

Ortofon OM 5 S - це картридж з рухомим магнітом, який відомий своїм теплим та детальним звучанням. Він є гарним вибором для різних жанрів, включаючи класичну, джазову та рок-музику.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ