HDMI кабель Audioquest BlueBerry HDMI 4K-8K 18Gbps 0.6 м
HDMI кабель Audioquest BlueBerry HDMI 4K-8K 18Gbps 0.6 м HDMI кабель Audioquest BlueBerry HDMI 4K-8K 18Gbps 0.6 м

HDMI кабель Audioquest BlueBerry HDMI 4K-8K 18Gbps 5 м

  • ID товару: 13477
  • Артикул: HDM18BLUE500

HDM18BLUE500

Новий товар

Кабель HDMI AudioQuest BlueBerry 4K-8K 18 Гбіт/с поєднує в собі чудові матеріали та чудовий дизайн, щоб забезпечити найвищу якість розваг. BlueBerry, оснащений міцними мідними довгозернистими провідниками з шумозаглушенням Level-1 від AudioQuest.

Ціна за шт.

Більше деталей

4 099 грн.

141 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: AudioQuest

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Кабель HDMI AudioQuest BlueBerry 4K-8K 18 Гбіт/с поєднує в собі чудові матеріали та чудовий дизайн, щоб забезпечити найвищу якість розваг. BlueBerry, оснащений міцними довгозернистими мідними провідниками з шумозаглушенням Level-1 від AudioQuest, ретельно спроектований для покращення якості звуку та видатної загальної продуктивності, що значно перевершує характеристики попередніх кабелів HDMI AudioQuest Pearl 18G. Звичайно, кабель HDMI BlueBerry від AudioQuest гарантовано буде мати смугу пропускання 18 Гбіт/с, необхідну для таких вражаючих функцій, як відео 8K/30, HDR (розширений динамічний діапазон) і eARC (покращений канал повернення звуку). Що ще важливіше, всі 19 провідників, включаючи сигнали A/V та eARC, усі відводи заземлення, а також провідники керування та живлення, належним чином контролюються для найбільш ефективного розсіювання радіочастотного шуму.

4K / 8K

Високошвидкісні кабелі HDMI AudioQuest 18 Гбіт/с мають пропускну здатність, необхідну для відео до 8K/30 (8 біт, 4:2:0), що становить роздільну здатність 7680 x 4320 (більше 33 мільйонів пікселів) при швидкості до 30 кадрів на секунду. (кадрів на секунду). 24 та 30 кадрів за секунду - це частота кадрів майже для всіх фільмів та багатьох телешоу.

Рівень 1 розсіювання шуму: з контролем напряму

Це основа технологій шумозаглушення AudioQuest. Традиційного «100% екранування» недостатньо для захисту від все більш поширеної дії Wi-Fi, стільникового та супутникового випромінювання. У HDMI-кабелях AudioQuest всі 19 провідників керуються напрямком, щоб мінімізувати радіочастотний шум, який погіршує продуктивність, «спрямовуючи» або відводячи його від найуразливіших ланцюгів. Додаткові методи розсіювання шуму (рівні 2 та вище) застосовуються, якщо дозволяє бюджет, для подальшого зниження шуму.

особливості:
  • У всіх моделях використовуються провідники з моножили та провідника зворотного заземлення.
  • Усі 19 провідників (A/V, eARC, заземлюючий провідник, для сигналів живлення та керуючих сигналів) мають спрямованість.
  • Кабелі HDMI AudioQuest "48" довжиною до 5 м мають пропускну здатність, необхідну для забезпечення відео з роздільною здатністю до 10K, роздільною здатністю/частотою оновлення до 8K/60 Гц і 4K/120 Гц.
  • Усі покоління моделей кабелю HDMI повністю сумісні з попереднім обладнанням. Тільки для нових версій обладнання з HDMI 2.1 необхідні останні моделі кабелю

Характеристики HDMI кабель Audioquest BlueBerry HDMI 4K-8K 18G

  • Модель: BlueBerry
  • 18 Gbps або 48 Gbps: 18Gbps 4K-8K
  • A/V дріт: Моножильна довгозерниста мідь (LGC)
  • eARC провід: Моножильна довгозерниста мідь (LGC)
  • Опорне заземлення: Луджена мідь
  • Розсіювання шуму: Усі 19 провідників з контролем напряму
  • Ізоляція: CMG (CL3/FT4)
  • Довжина: 5м.
 
Характеристики
БрендAudioQuest
МодельBlueBerry
Тип шнураHDMI - HDMI
Довжина шнура5 м
Версія HDMIHDMI 2.0
Матеріал провідникаМоножильна довгозерниста мідь
ЕкрануванняТак
ДодатковоeARC провід: Моножильна довгозерниста мідь (LGC); Опорне заземлення: Луджена мідь; Розсіювання шуму: Усі 19 провідників з контролем напряму; Ізоляція: CMG (CL3/FT4)

Напишіть відгук

HDMI кабель Audioquest BlueBerry HDMI 4K-8K 18Gbps 5 м

Кабель HDMI AudioQuest BlueBerry 4K-8K 18 Гбіт/с поєднує в собі чудові матеріали та чудовий дизайн, щоб забезпечити найвищу якість розваг. BlueBerry, оснащений міцними мідними довгозернистими провідниками з шумозаглушенням Level-1 від AudioQuest.

Ціна за шт.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ