HDMI кабель Audioquest Cherry Cola HDMI 4K-8K 48Gbps 5 м

HDMI кабель Audioquest Cherry Cola HDMI 8K-10K 48Gbps 20 м

  • ID товару: 13511

Новий товар

У гібридному активному оптичному кабелі Cherry Cola (HAOC) використовується нещодавно розроблений удосконалений модуль електрооптичного перетворення та чотири скловолоконні оптичні провідники для надійної передачі пакетів даних 18 Гбіт/с, включаючи 4K Ultra HD і HDR, на відстані до 30,5 м.

Ціна за шт.

Більше деталей

37 962 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: AudioQuest

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

У гібридному активному оптичному кабелі Cherry Cola (HAOC) використовується нещодавно розроблений удосконалений модуль електрооптичного перетворення та чотири скловолоконні оптичні провідники для надійної передачі пакетів даних 18 Гбіт/с, включаючи 4K Ultra HD і HDR, на відстані до 30,5 м. Складна система шумоподавлення AudioQuest поєднує в собі вуглецевий поглинаючий радіочастотний шум і срібні дренажні провідники з керованим напрямком, щоб мінімізувати спотворення, спричинені радіочастотними перешкодами, забезпечуючи повне занурення у розваги. Крім того, для застосування, що вимагають характеристик малої димності та слабкого полум'я, Cherry Cola використовує сорочку, розраховану на герметичність.

4K / 8K

Високошвидкісні кабелі HDMI AudioQuest 18 Гбіт/с мають пропускну здатність, необхідну для відео до 8K/30 (8 біт, 4:2:0), що становить роздільну здатність 7680 x 4320 (більше 33 мільйонів пікселів) при швидкості до 30 кадрів на секунду. (кадрів на секунду). 24 та 30 кадрів за секунду - це частота кадрів майже для всіх фільмів та багатьох телешоу.

18G

Усі кабелі AudioQuest High Speed ​​HDMI 18 Гбіт/с гарантовано мають смугу пропускання 18 Гбіт/с, необхідну для таких вражаючих функцій, як відео 8K/30, зображення HDR (розширений динамічний діапазон) та eARC (покращений канал повернення звуку).

eARC

Попередні можливості апаратного забезпечення HDMI ARC максимально забезпечують 5.1-канальний об'ємний звук із втратами (стиснення). Мало того, що всі покоління кабелів AudioQuest HDMI з Ethernet підтримують ARC, але і для забезпечення чудових звукових характеристик пара провідників каналу ARC контролюється зсередини в напрямку, що йде в протилежному напрямку від 4 пар, що несуть інформацію до телевізора. Майбутнє обладнання HDMI 2.1 підтримує Enhanced Audio Return Channel (eARC), що значно збільшує пропускну здатність для підтримки нестиснутого та багатоканального звуку високої роздільної здатності без втрат, включаючи Dolby TrueHD та Atmos, а також DTS-HD Master Audio та DTS: X. Усі кабелі HDMI AudioQuest» з Ethernet» мають провідники та смугу пропускання, необхідні для розширених звукових можливостей eARC.

HDR

Високошвидкісні кабелі HDMI AudioQuest 18 Гбіт/с підтримують розширений динамічний діапазон (HDR) та динамічний HDR. Контент HDR збільшує контраст зображення для отримання більш чорних чорних і яскравіших білих/світлих ділянок, а також більшої насиченості та яскравості кольору. Динамічний HDR (наприклад, HDR 10+ та Dolby Vision) забезпечує покадрову оптимізацію HDR, а не налаштування HDR, які фіксуються для всієї програми.

НЕДАВНО РОЗРОБЛЕНИЙ МОДУЛЬ ЕЛЕКТРООПТИЧНОГО ПЕРЕТВОРЕННЯ

Активна схема нового покоління значно надійніша, ніж у ранніх модулів з активним оптичним кабелем (AOC), забезпечуючи видатну продуктивність додатків до 100 футів / 30,5 м.

Характеристики HDMI кабель Audioquest Cherry Cola HDMI 4K-8K

  • Модель: Cherry Cola 18G
  • 18 Gbps або 48 Gbps: 18Gbps 4K-8K
  • A/V провід: Плавлений кремнезем (кварц)
  • eARC провід: 0.5% срібло
  • Опорне заземлення: Луджена мідь
  • Розсіювання шуму: Вуглець + гальванічна ізоляція
  • Ізоляція: CMG (CL3/FT4)
  • Довжина: 20м.
  • Країна (головний офіс): США
 
Характеристики
БрендAudioQuest
МодельCherry Cola 48 HDMI
Тип шнураHDMI - HDMI
Довжина шнура20 м
Версія HDMIHDMI 2.1
Матеріал провідникаПлавлений кремнезем (кварц)
Зовнішня оболонкаCMG (CL3/FT4)
ЕкрануванняТак
КолірЧервоно-сірий
ДодатковоeARC провід: 0.5% срібло; Опорне заземлення: Луджена мідь; Розсіювання шуму: Вуглець + гальванічна ізоляція

Напишіть відгук

HDMI кабель Audioquest Cherry Cola HDMI 8K-10K 48Gbps 20 м

У гібридному активному оптичному кабелі Cherry Cola (HAOC) використовується нещодавно розроблений удосконалений модуль електрооптичного перетворення та чотири скловолоконні оптичні провідники для надійної передачі пакетів даних 18 Гбіт/с, включаючи 4K Ultra HD і HDR, на відстані до 30,5 м.

Ціна за шт.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ