HDMI кабель Audioquest FireBird 48 HDMI 4K-8K 48Gbps 3 м
HDMI кабель Audioquest FireBird 48 HDMI 4K-8K 48Gbps 3 м HDMI кабель Audioquest FireBird 48 HDMI 4K-8K 48Gbps 3 м

HDMI кабель Audioquest Dragon 48 HDMI 8K-10K 48Gbps 1.5 м

  • ID товару: 13562
  • Артикул: HDM48DRA150

HDM48DRA150

Новий товар

HDMI-кабель стандарту 2.1, провідники для основного аудіо/відео сигналу з довгокристалічної міді (LGC) з покриттям сріблом 5%, 1 пара провідників для eARC із монолітного PSS (сигнальна та земляна жили), система DBS.

Ціна за шт.

Більше деталей

131 159 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: AudioQuest

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

HDMI-кабель стандарту 2.1, провідники для основного аудіо/відео сигналу з довгокристалічної міді (LGC) з покриттям сріблом 5%, 1 пара провідників для eARC з монолітного PSS (сигнальна та земляна жили), система DBS, розсіювання перешкод кількома шарами вуглецю спрямованість провідників, пропускна здатність 48 Гбіт/с - передача відео до 8К/60. Плетений кожух.

48G

HDMI-кабелі AudioQuest "48" дозволяють передавати професійне відео у форматі 10K Ultra-HD. Пропускна здатність 48 Гбіт/с забезпечується 4 збалансованими парами аудіо/відео зі швидкістю 12 Гбіт/с кожна. Точність та більш жорсткі виробничі допуски, необхідні для виробництва кабелів HDMI, що передають смугу пропускання до 48 Гбіт/с, означають, що багато перевірених інгредієнтів та методів AudioQuest важливі як ніколи раніше.

8K / 10K

Кабелі HDMI AudioQuest 48 Гбіт/с мають пропускну здатність, необхідну для відео з роздільною здатністю до 10K та роздільною здатністю/частотою оновлення до 8K/60 і 4K/120. Всі кабелі HDMI AudioQuest повністю зворотно сумісні з існуючими дисплеями 4K.

Провідники та дренаж зі 100% срібла з ідеальною поверхнею (HDMI)

У HDMI-кабелях AudioQuest суцільна довгозерниста мідь, срібна мідь або срібні провідники з ідеальною поверхнею покращують розсіювання шуму та загальну продуктивність. Флагманська модель нашої 48-ї серії, Dragon 48, використовує найкращий провідний метал AudioQuest, 100% Perfect-Surface Silver, як для дротів, так і для дренажу.

Рівень розсіювання шуму 6: DBS 72 В + графен + глобальний вуглець + спрямованість

Традиційного «100% екранування» недостатньо для захисту від все більш поширеної дії випромінювання Wi-Fi, стільникового зв'язку та супутникового випромінювання. У HDMI-кабелях AudioQuest всі 19 провідників керуються напрямком, щоб мінімізувати радіочастотний шум, який погіршує продуктивність, «спрямовуючи» або відводячи його від найуразливіших ланцюгів. На рівні 5 розсіювання шуму графен з високими втратами додається до вуглецевого шару, затиснутого між шарами металу навколо 4 пар FRL + eARC, а «глобальний» вуглецевий шар з високими втратами розміщується навколо всіх провідників. Рівень 6 шумозаглушення, найбільш досконалий і комплексний засіб AudioQuest для усунення наведеного радіочастотного шуму, включає всі складні методи, що зустрічаються в інших моделях, і додає запатентовану AudioQuest систему діелектричного зміщення 72 В.

eARC: 100% срібло + шумоізоляція 6-го рівня

Оскільки звук має значення, провідники eARC у кабелях HDMI AudioQuest 48-ї серії отримують однакову любов і прихильність, використовуючи ті ж найкращі метали, провідники з контрольованим напрямом та технології розсіювання шуму, що й основні пари AV-даних. У кабелях AudioQuest eARC-Priority основні пари даних A/V мають продуктивність на рівні кориці (тверде 0,5% срібла Forest 48 + карбон та шумоізоляція рівня 3 для горілки 48), у той час як пара даних eARC та стік заземлення все ті ж передові елементи дизайну, що та їх «48» аналоги. Канал повернення аудіосигналу (ARC) HDMI відправляє звук із телевізора на звукову панель або AV-ресивер для більшої простоти та гнучкості налаштування системи. Попередні апаратні можливості ARC досягли максимуму при стисненні об'ємного 5.1-канального звуку з втратами. Сучасний HDMI 2.

Характеристики HDMI кабель Audioquest Dragon 48 HDMI 8K-10K

  • Модель: Dragon 48
  • 18 Gbps або 48 Gbps: 48Gbps 8K-10K
  • A/V провід: 100% срібло PSS
  • eARC провід: 100% срібло PSS
  • Опорне заземлення: 100% срібло PSS
  • Розсіювання шуму: 72v DBS, графен + глобальний вуглець + напрямок
  • Ізоляція до 3 м: чорний, плетений
  • Ізоляція від 3 м.: CMG (CL3/FT4)
  • Довжина: 1.5м.
  • Країна (головний офіс): США
 
Характеристики
БрендAudioQuest
МодельDragon 48 HDMI
Тип шнураHDMI - HDMI
Довжина шнура1.5 м
Версія HDMIHDMI 2.1
Матеріал провідника100% срібло PSS
Зовнішня оболонкачорний, плетений
ЕкрануванняТак
Колірчёрный
ДодатковоeARC провід: 100% срібло PSS; Опорне заземлення: 100% срібло; Розсіювання шуму: 72v DBS, графен + глобальний вуглець + напрямок;

Напишіть відгук

HDMI кабель Audioquest Dragon 48 HDMI 8K-10K 48Gbps 1.5 м

HDMI-кабель стандарту 2.1, провідники для основного аудіо/відео сигналу з довгокристалічної міді (LGC) з покриттям сріблом 5%, 1 пара провідників для eARC із монолітного PSS (сигнальна та земляна жили), система DBS.

Ціна за шт.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ